Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
🙂 Ahojte žienky Prosím vás o radu niektoré písali že inofolic neužívali každý deň ale len prve dni a potom ku koncu už nie spôsobí to niečo s cyklom ?
@anuliq ahoj uzivat sa ma kazdy den , kludne az do konca 1 trimestra , ak neurci lekar inak tak 1krat denne aale mozes aj 2krat ak to odporuci DR
@bykaterina Ahoj 🙂 ja užívam jedn za deň ale včera som jeden vynechala lebo som už nemala myslíš že to neako vadí. ???
@anuliq ani nie 🙂 ono hlavne co som citala je vsetko dobre minimlane 3m uzivat 😉 detto aj folandrol pre muzov
@bykaterina tak ja stále čítam čo tu babule píšu niektorím to pomohlo iný zasa nie asi preto že každá má iný organizmus
@anuliq no nic nie je 100% ani maca , ani gynex , ananasovy dzus ... ked to ma prist tak to pride, niekedy je problem uplne inde nedostatok vitaminu D, neleicena celiakia, protilatky proti embryu, vajickym , spermiam,... je toho hrozne vela
No lebo ja som mala aj mam nepravidelnu menštruáciu papala som 1.rok duphaston na úpravu pomohlo to ale teraz mi znova meškajú krámy a užívam inofolic dnes 21 deň
@anuliq moze ti ju dat do normalu alebo meskanie moze mat iny dovod 😀
To áno len ja neviem kedy mám ovuláciu začala som si merať bt tak uvidim a kúpim si aj testiky na ovulku ale ja som teraz tento mesiac nezačala od 1dc
@anuliq drim palce 🙂
A ty si ho brala koľko?
@anuliq ja mam iny problem ja ho beriem teraz kratko 2 krat denne 🙂
Ahojte kočky 🙂 Už dlhšie čítam túto tému a rozhodla som sa že sa k vám pridám. S priatelom sa snažíme rok a stále sa nedarí a ked sa tak obzriem par rokov dozadu tak to nešlo ani s bývalim priatelom.Ked som hovorila gyndárke že to jednoducho nejde tak jedine čo bolo že mi dala do ruky letáčik s Inofolicom.Za skúšku nič nedám,teraz beriem 3 balenie,1 krat denne a dost tomu verím tak dúfam že nesklame.Ale čo ma trápi je že mi teraz zistila že mám dost znížený progesteron a chlamýdie a okrem toho podozrenie na HPV no humus až mi trapno je a moje nádete klesajú...Keby nenalieham na krvné a hormonálne testy tak samu od seba ju to nenapadne a ani mi k tomu nič nepovedala len nech si to pozrem na nete.Máte aj vy nejaké podobné problémy?Ja som už na nervy s toho.Inak okrem toho Inofolicu berem aj tinktúru s jarabiny vtáčej,ta je tiež ževraj velmi dobra na ženské veci a pomáha pri otehotneni 🙂 tak vam kočky držím palce,snad tie vytúžene // prídu každej z nás.Pekný den prajem 🙂
@lilith86 ahoj jednoznacne ked si neico nastudujes dupni si u DR nech to riesi ved to nejde z jej vacku... 🙂 drzim place , ale to ze to neslo z byvalym partnerom ani s terajsim nemusi byt chyba iba v tebe 😉 nech ti urobi aj hormonalny profil dr a vsetky mozne vysetrenia je ich celkom dost ak sa vam nebude darit cca pol roka , lebo to ze za skusku nic nedas je blbost ... ten infolik a pripadne ine pripravky stoja dost lebo sa to musi uzivat dlhsie 🙂
@bykaterina no ved som si dupla tak sa trošku rozhýbala 🙂 ja tam vidím hlavný problém v tom nízkom progesteróne tak preto aj tu jarabinu beriem,ta taka drahá nie je.Hlavné teraz je sa zbavit tej pliagy nejako.Je pravda že ten Inofolic nie je najlacnejší ale ked človek vidí ako pomohol iným ženám tak sa toho chytá 😉 no uvidíme,snad sa stane zázrak aj u nás 🙂
Ahojte, aj ja prispejem mojou skusenostou. Mavala som anovulacne dlhe cykly, nevedela som si absolutne stanovit nijakym sposobom cas ovulacie, ovulacne testy uplne negativne cely cyklus. Uz som to chcela ist riesit s lekarom, ale najskor som zacala uzivat Inofolic - 2 x denne. Prvy mesiac som mala omnoho silnejsi menzes a zrejme som aj citila, kedy prisla ovulacia (ale bola som na sluzobke, takze ani som sa netestovala, ani sex nebol). Ale druhy mesiac som uz citila ovulaciu riadne - silne bolesti vajecnikov, ze som skoro ani chodit nemohla, ovulacny test silne pozitivny, nikdy som taketo nieco nemala. A hned sme to aj skusili s priatelom, sex sice nebol moc prijemny, lebo fakt ma riadne pichalo vo vajecnikoch ako pri prechladnuti - a hned to aj vyslo, menzes uz neprisiel a som v 10tom tyzdni 😉
Ahojte. Ja beriem inofolic pravidelne uz 3 mesiac a jedine, co sa zatial podarilo je,ze som z neho pribrala 14kg a každý sa ma pýta, ci som tehotná, co zatial ešte nie som a čaká ma ivf.
@kimmm1 ahoj to bude asi tou KL :-/ lebo to je vlastne Becko , skus pit viac vody denne aj tak kvoli IVF budes musiet pit potom 3-4l a bielkovin viac jest 🙂 ,mne sa to robilo predtym z cistej KL
@bykaterina neberiem to tragicky, viem,ze to ma svoje opodstatnenie a vsetci /chlapi/ sa v gyme nevedia vynadivat ked z velkosti A mam zrazu velkost D 🙂))))))
Inak tebe KL nieco pomohla?
@kimmm1 KL pomaha az ked si tehu v podtate proti rastepu ,vyvoj.vadam
Ahojte chcem sa spytat barala som inofolic a zacala mi meskat menštruacia a neni som si ista ci by som mohla byt tehotna mam strach si spravit test lebo som sa neraz sklamala ☹ ci je to normalne ze ked sa beru prasky moze sa stat ze sa nieco narusi a mozu meskat .... vedel by mi niekto poradit? mam v podbrusku taky tlak a trosku aj bolesti akoby mam dostat menštruaciu ale este neprisla ...hm
@trinity246 ahoj urob si test 😉 , moze meskat aj moze prist skor 🙂 a jedine ako to preveris cim to je, je teastovanie
Dakujem 🙂 len mam nejaky strach vzdy ked mi meskalaauz som dufffala a spravila som test som sa sklamala a nie raz a tak by sme chceli mat babetko a nedari sa keby nam to konecne vyslo hmm ale aj tak dakujem asi pockam este tyzden ak nedojde spravim hmm 🙂
@trinity246 no uz je to na tebe 🙂
🙂 aj tak dakujem 🙂
@trinity246 nie je zac 🙂 vela bab tym prechadza nie si sama ale ked uz meska a kupis si test 10 citlivost tak ti ukaze ci si alebo nie a ci treba ist na vyvolavacku alebo po tehotensku knizku 😉
Ahojte , chcem sa spytat ci je vhodne brat inofolic aj po ET...
@renitr mne napisali z lekarne ze ano do konca 12t 🙂 ,ale nemusis KL mozes uzivat aj samostatnu alebo jest zeleninu a ovocie, alebo este dalsia moznost kupit si mix vitaminov

@5esicko tak káva A cigy zabíjajú vitamíny tak asi preto