icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

renitr
31. mar 2015

@bykaterina dakujem za radu 😉

bykaterina
31. mar 2015

@renitr drzim palce 🙂 aby si nemusela ist na KET 🙂

adriankar
1. apr 2015

Ahojte, mozno mate niekto podobnu skusenost ako ja. Tiez mi dr. Povedala ze mam syndrom PCO, ale ze sa nemusis bat, ze to ma kazda druha (zistujem, ze neklamala). Od kedy som menzes dostala poprve, nikdy som nemala menzes pravidelne. Ako dievca som to samozrejme neriesila, hlavne ze bol pokoj. Ked som sa tym zacala blizsie zaoberat a chodit k lekarovi, tak ma vzdy vyriesil antikoncepciou. Prvy, potom aj druhy. Potom som ju vysadila a zmenila lekarku. Ta mi prisla na Pcos. Naordinovala duphaston a menzes chodil. Brala som ho od septembra do januara kedy mi po nom v januari naposledy prisiel menzes. Odvtedy nic. 16.3. som sa uz nahnevala, ze skocim k lekarke. Tehotenstvo nepotvrdila a nechala ma, ze mam cakat do konca aprila ci pridu. To mi pridd ale dost dlha doba len tak cakat. Ziadne priznaky ako bolest prsnikov nemam ... na konci sa ma spytala ci nechcem zacat uzivat inofolic. To uz som ho brala 2 tyzdne 2x denne. Teraz ho uz beriem 30 dni. Menzes nikde a mam 74 DC a stale nic ... dalsi test robeny 31.3. Negativny. :(

bykaterina
1. apr 2015

@adriankar jednoznačne treba ísť K Dr

kimmm1
1. apr 2015

@adriankar mne niekedy nechodil aj pol roka...zmenila som doktora a uz je pravidelný aj ked príčinu mi nikdy nezistili a to som absolvovala nespočetne množstvo vyšetrení. Zevraj mozno nejaka skrytá stresova situácia v minulosti...:/

adriankar
2. apr 2015

Aj mne povedala, ze som si ich vyrusila stresom z biopsie. Je to mozne ... @bykaterina tak ked mi dala termin 27.4. Ze prist pokial nepridu tak uz pockam. Vie o probleme povie mi to iste ako naposledy asi ... a mozno mi pichne vyvolavacku.

trinity246
3. apr 2015

Ahojte baby chcela by som sa poradit brala som vyse 30dni inofolic lebo s priatelom sa snazime o babetku....a zatial sa nam nedar :(.....ale ako som ho uz vysadila zacalmi vytok nikdy pretym som netrpela niecim takymto vytok ma konzinstenciu priesvitnu....tzv: ( ,,ako sopel,,) a newiem ako si to mam vysvetlit lebo mi neprisiel ani menzes mozem si to vysvetlovat ze by som bola tehotna ?.....ci

bykaterina
3. apr 2015

@trinity246 A nemáš ovulku alebo nemala si vodovu cystu? To či si tehotná potvrdí test alebo Dr 😉

trinity246
3. apr 2015

No newiem lebo som si to nikdy neratala....a co je to ta vodova cysta to suvisi s nejakou corobou?,.....ked som bola naposledy u dr. tak mi potvrdila ze mam vsetko v uplnom poriadnku a bez cysty ....mam uz zakupeny test ale este cakam ze ci nepridu naposlledy som ich mala 27.2. a uz mali byt davno tuuu ale pockam a spravim si uz mi raz tak meskali ale nebola som ...hm ale keby som strasne tuzime po nom uz sme sa aj usadili a takk 🙂

bykaterina
3. apr 2015

@trinity246 no tak jedina odpoved je ranny tehotensky test 🙂 lebo ak mas pravidelne tak ti dost dlho meskaju .. a ci si urobis test dnes alebo v iny den nic uz neoplyvnis 🙂
vodova cysta sa robieva niektorym zenam ale potom praskne a je to OK , moze sa ti urobit za par dni a o par dni je po nej ... alebo aj nie , kazda sme ina

jajka71
3. apr 2015

kto chce inofolic mozem poslat baleni mam dost a uz nepotrebujem 🙂 mame dvojicky 🙂

jajka71
3. apr 2015

vratil sa od jednej snazilky, ked som bola v porodnici, neviem preco si ho na poste neprevzala, spytam sa manzela kde ho dal a preposlem ak niekomu treba 🙂

trinity246
3. apr 2015

A ha dakujem za radu ....len sa bojim asi nebudem lebo nepocitujem nic take zeby som bola tehotna no ani newiem co by som mala pocitovat🙂 kedze som este nebola tehotna ale asi nenisom hmm ked mi raz takto meskali tak som si tiez myslela a nebola som potom o 2tyzdne dosli hmm newiem co sa to deje ...🙂... a mozno to bola ta cysta ..hm

bykaterina
3. apr 2015

@trinity246 no nemusis pocitovat asbsolutne nic 😉 a mozes byt tehotna

trinity246
3. apr 2015

😀 bodaj by .... este raz dakujem 🙂

brtky
3. apr 2015

@jajka71 Dobry den a za kolko predavate inofolic

jajka71
3. apr 2015

vobec netusim kolko stoji, viem, ze sa musi do jula minut, tak hadam,....hoci aj za polovicku, ja som to tamtej davala gratis a si to nevyzdvihla na poste, nechapem, sak napiste adresu do spravy a ked pojdem na postu preposlem, mne to uz vazne netreba 🙂

janinsita
4. apr 2015

@jajka71 gratulujem veľa zdravia hlavne,,, chcem sa opýtať či si užívala 1sacok denne alebo 2

jajka71
4. apr 2015

jeden sacok

trinity246
4. apr 2015

@bykaterina No test som dnes spravila a nic len jedna ciarocka tak newiem preco mam take priznaky a este mi ani nedosla ....cize som sa sklamala jedna ciarka na teste hm :(

bykaterina
4. apr 2015

@trinity246 tak skoč V týždni na gyndu

trinity246
4. apr 2015

No budem musiet hmm🙂

minv
15. apr 2015

Ahojte baby chcem sa opytat ci inofoloc uzivala niektora z vas pri PCO syndrome ... Neviem ci si mam kupit inofolyc ci mi vobec pomoze babo velmy chcem snazime sa uz velmy dlho no zbytocne uzivam clostylbegyt a duphaston co by ste mi poradily prosiiiiiim o radu ... 😢 ☹

badimeria
16. apr 2015

Ahoj kocky ma noektora na predaj tento zazrak inofolic kupim 🙂

1234lubka
17. apr 2015

@jajka71 ahoj este mas ten inofolic?

jajka71
17. apr 2015

uz nie lubka, uz nie :(

minv
17. apr 2015

@sasie ahojjj a mozem sa opytat ako si to uzivala mne kazala lekarka dve sacky denne asi kvoly tomu ze mam pco syndrom a ty si ake mala problemy ak sa mozem opytat??

sasie
autor
18. apr 2015

@minv ahoj. Brala som dva sacky denne rano aj vecer a podarilo sa mi tak otehotniet uz druhy krat 🙂 a problem? PCo. Vel folikulov, ziaden nedozrieval.. Nadvaha, akne... Ci myslis nieco konkretne?

minv
19. apr 2015

@sasie Tak ze sa ti podarilo pri liecbe pco otehotniet ... A ako dlho si uzivala inofolyc ?? Ja som uzivala aj clostyl. A duphaston no bez uspechu ... Teraz beriem inofolic dufam ze sa mi podari otehotniet !! Inac dakujem za odpoved ;)

sasie
autor
19. apr 2015

@minv pri oboch sa mi pidailo s inofolicom otehotniet hned v ten mesiac ako som ich zacala brat. A tiez som pred prvym tehu brala clostyl aj duphaston tri mesiace a nic. Potom inofolic a bum, hned bolo.