icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

minv
19. apr 2015

@sasie Dufam ze aj mne sa tak podari otehotniet pri pco som stoho zufala :( A ty si pro pco mala ovulku ?? Fufam ze ti nebude vadit ze sa tak vypitujem na vsetko ale uz som nadne sialenstva... U mna neprebieha ovulacia a tak tiez mi nedozrieva folykul ... A mam stoho aj nepravidelny cyklus obcas musim ist aj na injekciu aby mi vyvolaly kramy ... Aj ty si to tak mala ci nie ?? 🙂

zuzanag1
19. apr 2015

ja si osobne myslím, že mi pomohol k otehotneniu 🙂 pila som ho od augusta 2014 a v deň pred Vianocami, som zistila, že som tehotná 🙂 odporúúúčam 😉

minv
19. apr 2015

@zuzanag1 Gratulujem ti 🙂 Dufam ze aj ja coskoro napisem ze sa mi to s inofolicom podarilo ... A tak tiez si mala pco syndrom ??

sasie
autor
19. apr 2015

@minv nevadia mi tvoje otazky, rada ti odpoviem. Cyklus som mala aj ja nepravidelny, bezne mi menzes vynechaval a ked mi meskl uz 3 mesiace tak az vtedy som sla na vyvolavacku. Ovulaciu som nemavala resp. velmi ojedninele. Ale zacala som pozorovat svoje telo a ked uz nahodou ovulacia prisla (2x do roka) tak som o tom vedela. Zvecsa som mavala vtedy bolesti vajecnikov. Inak mne pri druhom tehu velmi pomohlo upravit stravu. Znizila somnprijem cukrov a aj lepok. Riesia som glikemicky index potravin a behom dvoch mesiacov som len vdaka uprave jedla dala dole vyse 4kg a po tom este dalsie tri. A hned nato dosla aj ovulka, nasadil som inofolic a sup, bolo druhe babo. Je tu na mk zalozena aj skupina PCO, pridaj sa do nej, vela uzitocnych infrmacii sa tam dozvies.

katarina0810
21. apr 2015

Ahojte baby🙂
Čítala som si túto stránku o Inofolicu. Tak ja som ho tiež užívala a nič, ale teraz som začala znovu,tak uvidím aké bude mať účinky. Tiež som z neho pribrala,ale na druhej strane som mala menzes pravidelne.Ale mňa by zaujímal Folandrol pre mužov,či niektorá z vás určila vyššiu dávku mužovi ako je určená. Môj má veľmi zlý SG,tak by som bola rada ak by ste mi poradili. Neviem,či mu Folan.môžem naordinovať 2xdenne. Ďakujem.

minv
21. apr 2015

Ahojj kludne mozes ja som tiez svojmu muzovy naordinovala 2x1 ... Su to len vitaminy to mu nic neuroby ...

katarina0810
21. apr 2015

@minv dakujem.však mi aj jedna baba radila,že to môže brať,ale muž ma zneistil,že či to môže a či mu to viac neuškodí než pomôže. Musím mu to dať prečítať, aby mi veril 🙂
A ty si brala Inofolic?

minv
22. apr 2015

@katarina0810 Nie prave naopak skor mu to zaberie ;) drzim palceky 🙂 ano ja este uzivam inofolyc no uvidime ci zabral zajtra ma caka kontrola dufam ze uz mi povie lepsie spravy ... A aj ty si yzivala inofolyc ?? A ak sa smiem opytat preco ?? Tiez mas pco ?

katarina0810
22. apr 2015

@minv Ja ho tiez uzivam. Ja to skor beriem na lepsiu kvalitu a aby som mala vacsie mnozstvo kvalitnych vaj.
Raz mi uz moj byvaly gyn.tvrdil,ze pravy vajecnik mam nefunkcny a ovulku mam kazdy druhy mesiac. Ale po zmene gyn.mi novy toto vyvratil.Ze mi funguju obidva vajecniky.
Tak drzim palce na zajtra. Dufam,ze ti zabral? A ty ako casto uzivas Inofolic? Beries okrem neho aj nieco ine?

lilith86
23. apr 2015

Tak kočky,3.mesiace s inofolicom a musím povedat že zaberá 🙂 konečne som mala menštruáciu tak jak má byt,a po rokoch prvý krat bez špinenia.To bolo min.mesiac,dnes alebo zajtra mám dostat,špinenie nikde a vypadá to tak že sa čoskoro spustí 🙂 no ale tento cyklus mám nasadený aj clostík,od 5.DC tak snad sa už konečne zadarí 🙂 kto ste brali inofolic + clostik zabralo tám to? A jak rýchlo? Štve ma ale že nebudem chodit na folikometriu,byvam v čr a gyndárku mám na svk ale hovorila že mmyslí že sa čoskoro stretneme 😉 tak snad ma pravdu 🙂

curlynka
24. apr 2015

Ahojte baby, dneska som si kúpila aj ja a chcela by som sa opýtať na krabičke je napísané užívať raz za den. Ja nemám problém s menzesom, mám pravidelný, len mi to doporučil doktor, že môžem vyskúšať. Stačí teda raz denne?

zuzanag1
24. apr 2015

curlynka ja som užívala 1krát D, mala som nepravidelný cyklus, a zároven v ďaka nemu som otehotnela 😀

curlynka
24. apr 2015

@zuzanag1 tak to vyskúšame. Ja nemám nejak problémy, skôr ma vaječníky bolievajú, ale Dr. vraví, že sú v poriadku. Tak to vyskúšam teda. 🙂 Kúpila som si balenie a vyskúšam 1 krát denne a hádam sa pošťastí 🙂

curlynka
24. apr 2015

@zuzanag1 a kedy to začať úžívať??? môžem hneď ako dostanem MS, teda už asi mám, ale ešte sa poriadne nespustili.

minv
24. apr 2015

@curlynka ahojj ja som zacala po ms aby som si vyvolala ovulku ale zatial neviem ci pomohlo ... Drzim palce aby to ti vyslo

zuankape
24. apr 2015

ja som vysadila antikoncepciu..tak som to brala 1x denne aby som mala pravidelnú menštruáciu..leen po 3 mesiacoch brania, som už vôbec nedostala 🙂 Teraz som na konci 6.mesiaca 🙂

minv
24. apr 2015

@katarina0810 Jedno viem ze kazdy dr. ma iny nazor na pco uz som vymenila troch lekarou a ani jeden mi nepomohol teraz uz viem ze na pco je najlepsie navstivit helios v Martine ... Uzivala som clostyl a duphaston a hned po ms som zacala brat inofolic teraz po prvy krat neviem ci mi tbl.v niecom pomohly lebo moja lekarka uz nepracuje na oddeleni ... A ta nova mi ani kontrolu neurobyla tak ze neviem ci to pomohlo alebo naopak... Je to chaos s tym pco velmiiiiiii dlho sa to lieci a nie kazdej zene sa podary s tym otehotniet ... Tebe drzim palceky nech ti to vyjde 🙂

minv
24. apr 2015

@katarina0810 Jedno viem ze kazdy dr. ma iny nazor na pco uz som vymenila troch lekarou a ani jeden mi nepomohol teraz uz viem ze na pco je najlepsie navstivit helios v Martine ... Uzivala som clostyl a duphaston a hned po ms som zacala brat inofolic teraz po prvy krat neviem ci mi tbl.v niecom pomohly lebo moja lekarka uz nepracuje na oddeleni ... A ta nova mi ani kontrolu neurobyla tak ze neviem ci to pomohlo alebo naopak... Je to chaos s tym pco velmiiiiiii dlho sa to lieci a nie kazdej zene sa podary s tym otehotniet ... Tebe drzim palceky nech ti to vyjde 🙂 a uzivam to 2x1 rano a vecer ...
@katarina0810

curlynka
24. apr 2015

@minv no vyskusam....stretla som svojho Dr. V Tescu a sa pytal ze co ako,ci som uz dala na jeho radu a ostala tehu. vravim no snazime sa...tak mi hned odoorucil toto,ze aj ked mam ovulku tak mi to neuskodi,ze su to len vitaminy. Tak skusim na 2 DC ked uz pride riadne mprcha....

minv
25. apr 2015

@curlynka Drzim palce aby ti to vyslo ;) Uz ako dlho sa snazis otehotniet a mas aj neaky zdravotny problem ci sa nedari len tak ...

minv
25. apr 2015

@lilith86 ahojj ja som uzivala duphadton a clostyl a tak tiez aj inofolyc no bez uspechu tehu nie som tak nech sa ti podari drzim palce 🙂

curlynka
26. apr 2015

@minv ako nesnazime sa dlho, len 2 mesiace. Ale ked to uz sam povedal, ze mozem, aj ked nemam ziadny problem...tak reku vyskusam 🙂

lilith86
27. apr 2015

@minv. Ahoj 🙂 dakujem za reakciu.Dnes mam 5 dc tak clostyl nasadení tak uvidím čo to dá,snad sa podarí tento mesiac.Snažím sa tym moc nezaoberat,nemysliet na to,skusit vypnút hlavu lebo už som na nervičky trochu s toho 😀 hlavne som rada že mi ten inofolic upravil cyklus tak som sa posunula zas o krok vpred 🙂 moc dakujem 🙂

minv
27. apr 2015

@lilith86 gratulujem drzim palce ako dlho si uzivala clostyl a inofolyc ??

minv
27. apr 2015

@curlynka tak drzim palceky 🙂 Ja osobne si myslim ze dva mesiace je to este normalne a pokial nemas niaky problem tak sa podary s inofolicom ... 😵

minv
28. apr 2015

@curlynka pocllla si o kvapkach gynex kamaratka si ich objednala a po mesiaci hned otehotnela ze vraj su naozaj dobre podla mna asi skor zaberu gynex nez inofolyc

lilith86
29. apr 2015

@minv inofolic užívam 3 mesiace ale hned prvý cyklus s ním som mala menštruáciu tak jak má byt.Predtým mi chodila jak sa jej chcelo,2 týždne hore dole,niekedy trvala 3.dni potom zas 12.dní no des.Takže som fakt rada za to že sa mi to upravilo takto pekne 🙂 teraz som ho začala sypat 2 krat denne 🙂 a clostik zobem teraz prvý krát tak dúfam že sa pri nom zadarí.ked nie tak neviem,je mi s neho hrozne 😀

lucka1987
29. apr 2015

@minv jasom uzivala infolic,uz somho aj vysadilaa gynex mam tiez.. dva mesiace,ale nic ... dokonca anovulacny cyklus mam pravdepodone

minv
29. apr 2015

@lucka1987 no to mam aj ja ten anovulacny cyklus kvoly pco ako si si objednala ten gynex nevie kde si ho mam objednat v lekarni to nemaju ...

minv
29. apr 2015

@lilith86 no dufam ze zabere drzim palce. 🙂 Ja este neviem ci zabral inofolyc ms ma prist az okolo 10 ... Mam aj ja nepravidelny cyklus tak ze neviem ... Clostil som uzivala 4 mesiace no bez uspechu este mi viac zhorsil stav tsk ze dufam ze tebe pomoze 🙂