Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahoj miriam001 ja by som poprosila ten inositol,ak ho este mas.... a podarolo sa ti otehotniet?
@denidi ahoj, vies co, dostala som zopar sprav, takze som ho uz posunula dalej... neviem presne, co pomohlo, snazime sa uz 10 mesiacov, tieto tabletky som zacala brat asi pred mesiacom a pol, ale nie uplne pravidelne, lebo su naozaj velke a tazko sa mi prehltali 🙂. ale moj muz kupil kilo bylinkoveho caju - kotvicinik zemny a kazal mi ho tiez pit - az neskor som si to zguglila, ze aky je to vlastne caj a myslim, ze ten nam skor pomohol (moj muz ho vola caj plodnosti ;)) - http://www.caje.sk/caje/eshop/17-1-BYLINNE-CAJE.... inofolic som skusala zo zaciatku, ale ten nepomohol...
INOFOLIC uz predany🙂 snad majiteľke pomoze 😝
Ja by som sa chcela opytat, ten Inositol sa da objednat aj na SK? Zatial som totiz nasla, ze na SK je iba Inofolic ako jediny vyzivovy doplnok s obsahom inozitolu. Nie ze budeme brat nieco, co nie je u nas registrovane a moze to ublizit ☹
ak by sa dal na SK, tak si tu objednam... ja som nemala s nicim problemy, staci si precitat navod ako, kedy, preco to brat....
miriam001 nevadi,aj tak dakujem,ze si sa ozvala a pozriem ten kotvicnik zemny...to je aletusim v tabletach uvadzany ako tribulus terrestris,ale skusime teda ten cajik,ak ho zozeniem.... ja som uzivala tri tyzdne inofolic,aj pomohol,otehotnela som,ale zial,bolo to mimomaternicove tehotenstvo ☹ ☹ ☹ a teraz sa chceme zasa zacat snazilkovat,tak snad sa podari a mimi uz bude na spravnom mieste
pridávam moju skúsenosť s Inofolicom...po polroku užívania nič, v CARe som o tom informovala aj pani doktorku a jej reakcia ma dostala "mám pocit, že to nikomu nepomáha a je to len reklamný ťah" 🙂 takže asi tak
veron809 ahoj,tak my sme sa snazili otehotniet dlhe tri roky a nedarilo saaj ked som mala cyklus pravidelny,ked som zacala brat inofolic,otehotnela som hned prvy cyklus,ja neviem teda ,ci to fakt take nahody existuju,ale pravda je,ze som tomu aj velmi verila a psychika hra svoje....ovulaciu som mala asi 15ty den cyklu..ty mas pravidelny czklus? tiez sa snazite o miminko?
Predam inoflonic 15ks spotreba 5/2017 za 8e aj s postovnym
@zusskaa Nezda sa mi, pomer pomohlo - nepomohlo, je jednoznacne vyssi, komu pomohol...ked to tu tak citam.
Tiez sa mi zda reakcia pani doktorky cudna, kedze oni vacsinou vyzivove doplnky a lieky "propaguju". A ked sa na to pozrieme vseobecne (podla reakcii tu na MK), aj cez klinicke studie, Inofolic ma nieco do seba a kockam pomaha. Napriek tomu drzim palce a verim zusskaa, ze budes skoro stastna mamina. Drzim palce!!!
Ahojte! Predam inofolic s folandrelom-pre muzov. Tento balicek mi pomohol otehotnieť hned pocas prveho mesiaca uzivania. Takze verim,ze pomoze aj Vam ;) info v sprave
Ahojte, mám na predaj 3 krabičky inofolicu, dve celé, a jedna obsah.18 sáčkov, cena 30 eur, exp. do okt.2016, osobný odber v KE. 🙂
Ahojte Kočky.Moja skusenosť s Inofolicom - začala som ho brať 7.9. to som mala 1deň cyklu (na odporúčanie doktora nakoľko mám PCO).Beriem ho 1x za deň.Od vtedy je už 44 deň cyklu a mne stále neprišla ms.Pritom som ju mávala na 29 -31 den. 12.10. som bola u doktora na kontrolu (to mi už týžden meškala) a našiel mi tam cystu ktorá sa už pomaličky vstrebávala (folikulárna). Povedal že ak mi do 3 dni nepride ms tak sa mam otestovat - vysledok test negatívny (robený na 41 den ) a že ak nebudem tehotná tak mám počkať kým mi príde ms a potom sa objednať na folikulometriu. Momentálne mám načatú tretiu krabičku Inofolicu a zrejme ju doberiem a už ho nebudem brat lebo akosi mne nepomáha len mi pohoršil..... Stalo sa niekomu niečo podobné? Som z toho už zúfala.S manželom sa snažíme už vyše roka a keď aj teraz vyšiel test negatívny tak sme boli dosť sklamaný.... ☹
@katka_27 ja dom o inofolicu dost citala predtym ako som ho zacala brat a istemu percentu dievcat sposobovala meskanie ms..neviem ci az cysty,ale rozhadzalo to niekomu cyklus... Cysty som zas citala ze sposobuju lieky ako clostyl..alevto zas tiez vela zenam pomoze a malemu percentu to uskodi... Je to asi dost individualne.
Kazdopadne drzim moc palce,aby sa podarilo cim skor ;)

Predám INOFOLIC doba exp. 4/2016: 4 plne balenia + v piatom 12 sáčkov, cena 48e aj s postovnym za 4 balenia + 12 sačkov gratis, ale aj po jednom balení za 12e aj s postovnym 😉