Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Da sa zohnat lacnejsie na nete z pl.
Ahojte moze mi inofolic rozhadzat menzes? 4 dni meska tak teraz neviem ci som alebo sa mi rozhadzal ciklus...test som si este nerobila nechcem sa sklamat ☹ ...
@mamsvojciel ano moze, pokial si zdrava mas zdrave vajecniky zdravy pravidelny cyklu(28-35) tak ta moze v tom pripade rozhodit.
@mamsvojciel sprav si test. Ci si alebo nie si tehu to je uz rozhodnute. Tak sup testuj a daj vediet. 🙂
@mamsvojciel ne ved ked nechodilo na cas tak vtedy urcite inofolic mbe eda velmi pomohol 🙂 ono aj tak ti moze trosku zahaprovat 4dni nieje vela ale drzim palec. Vies kedy bola ovu? Ja som podka toho vedela ze meska. Stale na 14den po ovu prisla ms, ked nie tak vtedy uz sa nieco dualo 🙂
No ked ze mi vajicko nechodi pravidelne tak moc neviem ☹ ale podla vsetkeho 16.9 a to je uz 16 dni od ovulky ☹ @1234lubka
@mamsvojciel tak podla vsetkeho..ja som to sledovala testami..tak sim vedela presne, uvidis, urob test a budes vediet
ahojte kočky, tak mne napr. Inofolic nezabral ... my sme sa snažili, nejaký čas som to pravidelne užívala a nič ... tak som prestala a dobre som urobila, lebo po pár mesiacoch mi zistili, že mi zle pracuje štítna žľaza a dr. mi povedal, že to by som ani neotehotnela s takými hodnotami ..... už nejaký čas sa liečim na štítnu a konečne sa to aj podarilo (aj bez Inofolicu, Nosifolu a podobných drahých doplnkov)- už som v 11. tt 🙂
Takže nechcem nikomu brať ilúzie, ale ak sa dlhšie bábo nedarí, treba skôr hľadať najskôr zdravotný problém u seba alebo partnera, a ak sa nič nenájde, až potom skúsiť Inofolic ..... v opačnom prípade na to miniete len kopec peňazí a efekt to neprinesie ...... držím palčeky všetkým 🙂.
@mamsvojciel velka gratulacia, uz silnejsia ta ciarka byt nemohla, no vidis a tak si sa bala sklamania 🙂
Stale tomu nemozem uverit som strasne stastna ❤ dakujem vam ze ste ma podporili 😘😘😘 @zdencaaaa
@mamsvojciel tesim sa s tebou, o dalsie pekne babo na svete viac 🙂
@mamsvojciel vaaav brutal ja som na 4 den take silne ciariska nemala 😉 gratulka 🙂 aj mne inofolic pomohol🙂 mala som strasne cykly, inofolic mi ich vzdy skratil 🙂 a nakoniec...😉 este raz gratulka
Dakujeeeeeem velmi sa tesim stale tomu nemozem uverit 😀 😀 konecne moj vytuzeny brumicek😍😍😍 dakujem ženy za podporu a odhodlanie 😘😘😘
@mamsvojciel kraaasne kolajnice 🙂 velka gratulacia 🙂 mozem sa spytat ako dlho si uzivala inofolic?
Dakujem velmi pekne 😘 Presne ti poviem 18.8 (2x1) som zacala ale po prvej krabicke som si povedala ze pockam na mestruaciu tak 1.9 som zacala zase az do 17.9 a aha zazrak neverila som tomu a este stale nemozem😍 momentalne som najstastnejsia na svete este nech mi doktor potvrdi❤❤❤ prajem to kazdej jednej osobke👶👶👶@stefaniaj
Baby predam inoflonic 15ks-spotreba 5/2017-8e plus postovne,..inak som z trencina.
@1234lubka Všimla som si, že z Poľska je o dosť lacnejší ale dá sa objednať aj na slovensko?
@lenulka747 samozrejne ved ja som tak objednavala.. poslem link do ip ak chces...v piatok som posielala peniaze a vo stvrtok zvonil kurier 🙂 celkom rychle 🙂:mozno keby si v pondelok objednala pride do piatka
@1234lubka Ak by si mohla mi teda napis spravu 🙂 Ďakujem moc .... aby som vedela odkial presne objednat ....

@veron809 podla mna ano, su to vitaminy, mne ked ich doktorka odporucala tak sa ma ani nepytala ktory DC som, proste som kupila a zacala uzivat, nonstop, dvakrat denne