Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@butterfly333 aj ja mám 36....A priateľ chce ísť V Rakúsku na vyšetrenia nakoľko tam je lepšie. ...Keď už tam robí tak pôjde tam...uvidíme ako dopadneme lebo U mňa je všetko OK. ..ale on naďalej pije inofolic
@butterfly333 pardon folandrol som chcela napísať. ..to je pre mužov
@trinity246 ano treba nech ide aj on.
@kitti0503 ja uvidim ako dopadne mm spermiogram
Ahojte. Urcite musi ist aj partner na vysetrenie, ked sa nedari. Je samozrejme, ze najprv ideme my zeny, ale je dolezite, aby sa aj partner dal vysetrit. Spermiogram mojmu MM robili v CAR, ale potom nam niekto odporucil urologa a muz isiel tam. Uz som to tu niekde pisala, ale povedal, ze ma prestat pit pivo a nech si nasadi vitaminy-konkretne Folandrol. Takze vysadil pivo, poctivo pil Folandrol a zadarilo sa. Ja som samozrejme paralelne pila Inofolic, aby sme obaja spravili vsetko pre to, aby sa podarilo bejby.
Ano,niekde som citala,ze sa zeny trapia,behaju po doktoroch,pretrpia si hruuzy a nakoniec sa zisti ze nic a ak vystria chlapa,co je mnoho kratsie,bezbolestnejsie a lacnejsie tak sa zisti,ze to bude asi tam ten problem.....v kazdom druhom az tretom pripade je na vine muz....
@kakatulik no ved toto, ale muzi su proste taki, ze nieee, u nich nemoze byt chyba...moj napr. jazdi na bicykli, takze by aj mohol byt problem u neho, ale na bicykli jazdi uz od puberty a 2krat som bola tehotna na prvy sup, len teraz sa nam nejak nedari uz od jula, tak zato chcem skusit inofolic, a ak nepomoze, pojdem k dr...muzovi som kupila vit. E so selenom, ale vobec ho neuziva, kasle na to... 😠
ospravedlnujem sa za bike s y...to co uz je zahruuzu 😀 😎
@poisonblu Ak ty uzivas Inofolic, nech muz tiez uziva Folandrol, Mate to od rovnakeho vyrobcu a tam je tiez vsetko potrebne na "upravu" spermii. Myslim, ze snazenie od jula je este ako tak v pohode. My sme sa pri prvom snazili dva roky. A fakt sme si obaja povedali, ze sa musime obaja rovnako snazit, zdravo stravovat, brat vyzivove doplnky (ako NAJ nam prisli Inofolic a Folandrol) a nakoniec sa podarilo. Takze sup sup ich "dokopat" na vysetrenie, nech my nemusime trpiet aj za nich. Drzim palce!
Kocky, tie co ste brali inofolic a mali ste pravidelny cyklus, nerozhadzal sa vam? Lebo som citala,ze vela kockam to uplne rozhodilo.cyklus..ja mam cyklus 29dnovy, ovulaciu mam na 16DC, tak sa aj trosku obavam, aby mi to nenarobilo sarapatu v tele..
@poisonblu mne nerozhadzal vôbec stále som mala 28-30 dňový
@poisonblu dobry deb chcem sa opytat naco je dobry vit.E so selrnom dakujem
@trinity246 na spermie
@poisonblu mám 28 dňový cyklus, inofolic beriem ho druhý cyklus, prvý cyklus som nemala vôbec ovuláciu, MS som dostala skôr o 5 dní, čo sa mi nestávalo. Tento dyklus som mala OVU na 11 deň. MS mám dostať 25.11. tak uvidím. Možno to bude tento cyklus sedieť. Dám ti infošku potom.
@ssandra123 oki, ja som teraz 3DC, inofolic som si objednala, mal by mi prist az v pondelok, tak neviem ci ho uz zacat pit, alebo pockat este a az dalsi cyklus skusit...no inak nerada by som si to posunula...
@poisonblu ahoj 🙂 kľudne ho začni brať už teraz
@ssandra123 dnes mi uz dosiel, tak som si aj dala...snad to na nieco bude dobre...
@poisonblu Ja som mala v podstate pravidelny cyklus (obcas sa stalo, ze mi 1-2 dno meskala, ale to neberiem ako rozhadzany cyklus). Cize mne nerozhadzal, vsetko uplne v poriadku. Ja som Inofolic brala skor preto, aby som mala krasne dozrete vajicka🙂 Samozrejme som brala do uvahy, ze obsahuje aj ine prvky ako kyselinu listovu, inozitol a tym padom som nemusela brat tieto prvky kazde zvlast.
Babenky ja som brala tiež inofolic mesiac teraz som prestala asi týždeň. ...to čo obsahuje vlastne. ...ostáva ešte V tele že? ??či? ??
@zuzca30 ahoj za aku dobu sa zadarilo ked mm bral flonadrol?
@zuzca30 no ja femibion budem musiet brat tak ci tak nadalej, ale dam si ho len kazdy druhy, treti den...totiz ja mam poruchu krvi, ze mi nevstrebava orgabizmus listovku bez toho metafolinu,ci jak sa to vola co je vo femibione...no snad moje vajka dozreju pekne uz tento cyklus a zadari sa...vlastne sa snazime od jula a nic, dost ma to prekvapuje, kedze 2krat som bola tehotna na prvy sup a nemam ziadne gynek.problemy....
@butterfly333 Cca pol roka sme brali obaja vyzivove doplnky.
@kitti0503 Inofolic obsahuje kyselinu listovu a inozitol (patri do skupiny vitaminov B). Toto som nasla na nete: Inozitol je vitamínom s blahodarnými účinkami, ktorý podporuje metabolizmus mastných kyselín a cholesterolu a bráni ich ukladaniu v pečeni. Spolu s vitamínom B3 zvyšuje peristaltiku čriev, má pozitívne účinky na činnosť mozgu, pomáha v stresových situáciách, pri depresiách, nespavosti, klimakterických problémoch a cukrovkou poškodených nervoch. Okrem toho skvalitňuje vstrebávanie najdôležitejšieho antioxidantu a "vitamínu mladosti", čiže vitamínu E.
Urcite nejaky cas este ostava v tele. A preco si vysadila?
Ahojte :D chcela by som od Vas poradit ohladne Inofolicu. Dokotor mi zistil ze u mne prebieha slaba ovulacia a dal mi liek duphaston, ten mam zacat uzivat 16 DC teda buduci piatok a chcela by som sa poradit ci by som mohla zacat brat aj Inofolic. Dakujem za rady
@stanuska777 Inofolic je vyzivovy doplnok, ktory obsahuje kyselinu listovu a inozitol, co je vitamin skupiny B, takze ti nema co skodit, ale skor pomahat. Je to doplnok, nie liek. Na zaciatok by som si davala len jeden sacok denne (mozu sa brat aj dva) a pri dalsej navsteve dr. sa pripadne opytaj. Ale podla kludne zacni uzivat Inofolic.

@kakatulik dakujem