Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Určite je to "beh na dlhé trate". Veď ja som tiez otehotnela až po siedmych mesiacoch užívania inofolic, s manželom sme sa snažili každý druhý deň, aby sme sa psychicky z toho snaženia nezbláznili. Našťastie už máme dve deti, tak sme to nepovažovali za nutné, mať ešte jedno bábätko, ale som veľmi šťastná, že sa nám to podarilo. Možno by som teda v tvojom pripade poslúchla lekárku, užívala 2 sáčky do dňa a po naštartovaní ovulky by som znížila na jeden sáčok denne. Ale určite to nevzdávaj, viem, že onedlho budeš v najkrajšom očakávaní
@gustako Veď si môžeš objednať tri balenia, v prípade tehotenstva môžeš inofolic užívať do 12. týždňa tehotenstva. Po mojom objednané cez net mi inofolic prišiel do 4 dní.
@zuzca30 Moja túžba po ďalšom bábätku bola obrovská, tak som snaženie nemala v pláne vzdať. Už len vydržať aspoň 10 týždňov s bábätkom v brušku a budem najspokojnejšia 🙂
@gustako
@michaela_lm baby, tak nech sa nam dari 😉 ja beriem jeden sacok, uvidime, co to spravi, potom podla potreby davkovanie upravim...
@zuzca30 dakujem 🙂
@cincila18 dakujem ti pekne som zvedava dufam ze sa podari vam vsetkym prajem aby sa podarilo🙂
@michaela_lm Ahoj, skus radsej okukat v internetovych lekarnach Nosifol... da sa zhnat od 16 eur a je tam viac kusov, ako v Inofolicu,,,, a je to to iste + nosifol ma viac vytaminov... Kaja
@kajabartal dakujem pekne douzivam toto balenie a kupim si toto dakujem a zabral ten nosifol
@michaela_lm ja ho uzivam prvy mesiac, ale kamaratkam ano,,, + ja uzivam aj clostilbeg.....na predpis kvoli folikom, odporuca vygooglit najlacnejsi nosifol cez heureka.sk a objednat viac kusov cez internet lekaren,, postovne bude tak mozno 2, 3 eura,,
Ja som ho kupovala na pilulka24. Je v akcii za cca 13€... nad 15€ je postovne zdarma, tak som vzala este vitaminy pre drobca... na dalsi den mi to vsetko priniesol kurier rovno k dveram... + bol v balicku aj darcek ( pena pre deticky na extra suchu pokozku(
Ahojte, predam inofolic - 8ks + folandrol - 9 ks za 10€. Nam zabralo hned prvy mesiac a brali sme 1x za den 🙂
Ahojte, predám Infolic, - 8 ks za 5 eur z obyčajnou poštou, po dvoch mesiacoch užívania som ostala tehotná :D
@luciferkax a ako daleko si?...v prvom trimestri to mozes pokojne dobrat.Nic sa ti nestane. 🙂
Ak by mal niekto zaujem, mam na predaj 11 sackov za 5 eur + postovne, v BA aj osob.odber. Ja uz nepotrebujem, kedze cakame drobca🙂.
@kakatulik Ja viem,ale veľmi mi nechutí a býva mi už zle :-P
baby, a pocitovali ste nejake neziaduce ucinky, ked ste brali/beriete inofolic? mna strasne prehana, mam nafuknute brucho, strasny vytok a nervozna som ako pes... predtym, ako som to nebrala, tak som taketo stavy nemala...a neviem, ci to pripisovat tomu alebo nie...
@cincila18 prvý týžden aj mna preháňalo, a v čase ovulácie som mala omnoho viac výtoku, ale ten je ževraj potrebný, takže to by som ako nežiadúci nepísala.. ale prehánanie prešlo po čase :D :D
@luciferkax dakujem za odpoved 🙂 takze je to normalne...len som sa zlakla, ze co sa deje...
ahojte. chcem sa spytat, ked bertiem tieto vitaminy (vid link), mozem si k tomu pridat aj inofolic? kedze je tam kyselina listova tiez. dakujem.
http://www.pharmshop.sk/jamieson-vitaminy-b6-b1...
@luciferkax ja som nespozorovala ziadne neziaduce ucinky, takze neviem.. U mna to malo iba jeden ziaduci ucinok a ten sa o dva mesiace narodi 🙂. Ale na kazdeho to moze posobit inac..
@frlka dokopy by nemala denná dávka kyseliny presiahnuť 800mg či čoho :D :D tak si zrátaj, infolic má 200, tvoj link mi neotvorí :D :D
@alessia443 aj u mna sa našťastie prejavil aj tento "nežiaduci účinok" , aj ked bude bábo až v septembri 😀 😀
to prehánanie u mna po pár dnoch zmizlo, ale po prvých dávkach som do polhodiny letelaaaaa na wc :D
ospravedlnujem sa za preklepy...ach jaaaj 😠
@kakatulik infolic má iba 200 mikrogramov v sáčku, nie?
preklepy chápeme, hlavne ked píšem na mobile :D
Tak teda ako žienky??? 1 sáčok denne či 2??? Bude dobré na niečo, keď začnem brať 2? Alebo len skôr vyničím balenie? 😀
Cyklus mám pravidelný, pokiaľ viem som zdravá... Strašne som zvedavá, či sa niečo zmení (teda v cykle) - aj keď ideálne by bolo keby sa už tento mesiac menštruácia nedostavila vôbec 😉
@zuzanadringus ja som do polky cyklu brala dva sáčky, potom jeden, potom od mrchy dva sáčky a zasa po polke jeden a potom som mala tehotenský test po zitívny :D
@zuzanadringus ak mas normalny cyklus,zacni brat iba jeden sacik a uvidis 🙂
@luciferkax uz som si to pozrela.... 😕 ...aaaanoooo 200 😵
@kakatulik a ja som sa spätne zlakla, že som sa predávkovala hahahahahhaha :D
@luciferkax 😀 😀 😀 ...to sa asi velmi neda,ci?.

Ahojte. Na krabicke odporucaju 1 sacok denne, ja som si tiez niekedy dala 2 sacky. Neuskodi to. A urcite sa oplati kupovat viac balickov Inofolicou naraz, je to za vyhodnejsiu cenu. @zuzipeti super, ze si to nevzdala a vyslo to!