Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@gustako ja som si to velmi dlho iba zapisovala a mala som presne taky isty prehlad ako teraz v grafe.Rob tak ako ti je lepsie.
Ano,ked vystupi min o 0,2°C tak sa to uz moze ratat ako vzostup,ale za predpokladu,ze bola merana v rovnaky cas po prebudeni.
U mna je to rozne,niekedy vybehne hore ako strela a niekedy sa pomaly stvera hore....asi to zalezi od hladiny hormonov.
Ahojte ostal mi inofolic aj manzelov folandrol... 24 a 25 ks. Predala by som za rozumnu cenu (info v sprave) dakujem
Prosim pekne o radu uz som zufala stalo sa vam nieco podobne ked ste uzivali inofolic cele balenie som uzivala posledna menstruaciu bola 14.1 teras neprisla robyla som test tehotna niesom neviem kedy dostanem som zufala poradte prosim k doktorovy sa dostanem na buduci tyzden
@michaela_lm ja som presne tak isto na tom,bola som aj u doktorky a povedala mi ze MS vobec nemusi prist ale ovulaciu budem mat
Tak ja teraz neviem co si mam o tom mysliet,ako mam pokracovat inofolic stale beriem...
Ak budes nieco vediet viac daj vediet
@michaela_lm Ahoj pekný večer, no mne zabral, dnes som mala 2 ciarky na teste a som po IUI, takze natrapili sne sa dost, az toto zabralo
@kajabartal mne nezabral vcera som plakaka po 2 tyzdnoch som dostala krami uz nevien co vyskusat
@kajabartal mozem vediet ako dlho si brala inofolic?
@michaela_lm neplac, utri si slzicky... papaj dalej a ver tomu, ze sa to tento cyklus podari.. nam sa tiez nezadarilo, dnes prisla mrcha, napriek tomu nestracam nadej... hlavu hore 🙂
2hy mesiac nosifol, predtym inofolic,,, takze takto to bolo s nami: november neuspesne IUI, december laparoskopia priechodnost vajcovodov, januar oddych bez liekov len nosifol, februar clostilbegyd + nosifol 1 rano 1 vecer a na obed 1x kyselina listova v tabletke + vit C + zinok, nic ine, a 16DC pregnyl a nasledne za 36 hodin IUI
Takze baby .. moja doterajsia skusenost... uzila som 2 balenia... prve 1x za den a druhe 2x do dna... pribrala som z neho... pred par dnami som mala spinenie a o den na to slaby krvavy vytok- dalsie dni uz nic... a teraz mam o 9dni dostat menstruaciu... uz 2dni ma boli v podbrusku ako na ms, tak neviem co sa bude diat dalej... drzte prosim palce, aby to bolo to ☺
@zuzanadringus drzim palce, ja som tiez z neho pribrala za 2 mesiace 4 kila :O . 5ty den po IUI-a teda po ovulaciui som mala jemne krvacanie-zahniezdenie vajicka, a potom az do vcera cize cca 5 6 dni bolesti v podbrusku ako na MS, dnes-13den po ovulke pozit tehu test. baby drzim palce
@cincila18 dnes som bola v lekarni objednat inositol a berem kyselinu listovu snazim sa mysliet nie na to neda sa to :( budem verit ze sa podari
@kajabartal dakujem, tak dufam, ze sa nam zadarilo tento mesiac... zistim o tyzden a nieco ☺ a tebe blahozelam samozrejme, nech si tehu pekne uzijes ☺ mozem otazku? Bolia ta aj prsia? Mna vobec... no viacere, pisu, ze ich maju/ mali citlivejsie pocas prvych dni... nepamatam sa ci som to na samom zaciatku pri prvom tehu mala...
Ahojte, chcem sa s Vami poradit kocky, dve cykly som uzivala inofolic 1 krat rano a chcem sa spytat ze by som chcela od 4DC uzivat 2 krat za den aspon do ovulky lebo idem potom na folikometriu.
@stanuska777 ved skus co to urobi.
@kakatulik uvidim ale asi to skusim :D od 5DC uzivam aj clostilgyn
@stanuska777 kludne mozes, aj ja som si zvysila davky po prvom baleni... neuskodi to
@michaela_lm neboj sa, uvidis, ze sa to podari... nam obidvom 😉
nam inofolic zabral hned v prvy mesiac 🙂 mam zvysne kusy inofolic 8ks + folandrol 9 ks za 5€
@zuzanadringus hej bolia, ale inak ako pred prichodom MS

@kakatulik moze byt mala prist na 27 den a uz je 36den
a potom to budem ako ratat tie plodne dni,ja uz nemeram -prestala som