Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ja som brala Inofolic pol roka a nepodarilo sa nam :( uz som ho prestala brat. Ked som bola u gyndy a povedala som jej, ze inofolic beriem tak dlho... zhrozila sa, ze sa ma brat max 3 mesiace.
ahojte, mam volny Nosifol Forte 18 vreciek , exp : 7/17 ak by niekto mal zaujem napište dohodneme sa určite.
@tatianasve máte ešte na predaj Inofolic?
@henika14 ja mam keby si chcela
@bubinka138 kolko? cena?posles na dobierku?
ahojte baby nema niekdo na predaj inofolic . 😉
@mimusa154 mam zaujem oten inofolic . este ho mate ????
@bibianka15 zial, uz nie :/
ahojte chcem sa spitat ci ste nektora zostalatehotna ked ste brali inofolic a za kolko mesiacou.lebo ja uz beriem 2 mesiace a stale nic .tak porate este jake lieky beriete okrem inofoliku.dakujem ☹ 🙂 😢
@bibianka15 chodte si dat u lekara skontrolovat ci a kedy ovulujete, potom mozte riesit co dalej.
Ahojte, mám 2 balenia, posuniem ďalej po 10 eur za ks a pridám nedokončené balenie, ak vezme niekto oba 🙂
@kajabartal DAKUJEM TI ZA RADU.URCIT POJDEM.
@bibianka15 treba skontrolovat ci prebieha ovulacia ako ma, inofolic, resp inozitol, ktory v nom je, je vhodny pre zeny s pco, dozrievaju lepsie vajicka, zena ovuluje, zeny s pco s tym maju problem, zdravym zenam, ktore s ovuláciou nemaju problem, vacsinou staci kyselina listova
@luckymummy ahoj je to ešte aktuálne prosím?ešte je voľný ten inofolic?
Ahojte ja mam tiez inofolic este 6 baleni.....ked zoberiete vsetky tak ho dam po 9 eur
ostal mi inofolic 25 davok (cele bAlenie plus 5 vreciek navyse) + folandrol pre muzov 20 davok (vrecusok). spotrebovat treba do 10/2016, ale teraz to uz nepotrebujem. mal by niekto zaujem? 12 e plus postovne alebo ponuknite
@tana85 mate este ten balucek?
Nam asi pomohol, 5 rokov sme sa snazili a nic, pred 2 mesiacmi prve neuspesne ivf, potom som kupila inofolic a hned dalsi mesiac som neveriacky pozerala na //
@bubinka138 ahoj, je to ešte aktuálne?
@lentilka46 ahoj áno je to aktualne
@bubinka138 píšem ip
Ahojte, od kedy beriem inofolic (druhy tyzden) mam pocit ze ma neustale bolia vajecniky, picha ma v nich a mam take tlaky ako keby som mala dostat kramy...moze to byt inofolicom alebo niecim inym?? Mozno je to iba hlavou a tym ze sa moc sledujem....
Ahoj Princess59
Ja beriem Inofolic uz asi 5.mesiac a nepostrehla som ziadne vedlajsie ucinky. Asi na to moc myslis a sustredis sa na to. Alebo to na kazdu inak vplyva. Ja dufam kazdy mesiac a zatial nic ☹
@aki145 dakujem za odpoved ☺☺ no ja mavam dost bolestivu menstruaciu a tieto bolesti su podobne len v nizsej intenzite...tak neviem...asi to bude tym ze sa upravuje ovulka alebo co....
Budem drzat palce aby sa vam podarilo bejby 😉😉 skus nasadit aj polovicke nejake vitaminy ja mojmu tiez davam k ranajkam aj tabletku lebo on by na to zabudol 😂😂
Baby mam zvysny ibositol od jamiesonu. Nechcete niektora?
@mravvcek ahoj maco si ho brala ak sa mozem spitat
@bibianka15 mam pco a na otehotnenie 🙂 po troch mesiacoch som bola tehu 🙂

@vilma7
Pridávam sa, mne tiež inofolic rozbil cyklus. Z pravidelných 28 na 23.... lekári to považovali už za znak staršieho veku.... Ale našťastie už som zase v normále, tak už len dúfať🙂.