Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@luckam89 test je pozitivny 🙂 rsno si ho robila ci teraz???
Teraz ako som došla z práce, už som to tam nevedela vydržať...
@luckam89 tak preto je slabsia ciarka, rano skus prvy moc ked mas este testik 🙂
Ďakujem 😉 fakt myslíš, že je pozitívny?? Ja už mám pocit, že mi šibe...
Hlavné to chcem vedieť kvôli liekom, dnes ma začalo hrdlo veľmi boliet
@luckam89 ano au dve //, urob rano este raz a potom ho tu daj 🙂 urcite budu silnejsie //
Baby niejake vitaminy pre muža?okrem folandrolu?ma spomalene
Áno je to aktuálne ale prijímam len peniaze na účet...mala som už zopár zlých skúseností.
@luckam89 určite pozitívne 🙂 blahoželám
@luckam89 gratulujem 🙂
@simkamatko určite by som najskôr telo trošku prečistila s aloe vera alebo affi line nápojom ...a doplnila by som výživový doplnok http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/rovnov...
chlapi dosť neradi vyživové dolnky vo forme nápojov je im jednoduhšie prehltnúť tabletku ale to basico je fajn je aj v práškovej forme no nechutí to zrovna najlepšie ale tablety sú v pohode...
@luckam89 gratulujem 🙂
@bazoskaa diki za info
Ahojte baby🙂 ja sa planujem tiez pridat k vam ale neviem ci mam kupit infolic alebo infolic combi? Co poviete? A nemate niektora na predaj? 🙂 teraz zacina stvrty cyklus co sa snazime🙂
@bubinka138 mala by som záujem ak je to ešte aktuálne, na koľko dní je jedna krabička?🙂 zobrala by som tri a platím vopred na účet..
@natalia11111 teraz som si všimla je to nosifol...tak jedine ten
@bubinka138 dakujem ale zhanam infolic🙂
kde mozem zohnat infolic??
@danaa2811 v lekarni maju
@martina7905 dakujem pekne za odpoved
@simkamatko ahoj, my sme mali problém so spomalenými a nám pomohol Fertil up, sme tehotní 🙂 vyskúšajte, folandrol nám nepomohol ☹
@mlenna15 sama neviem, či to bolo inofolicom, alebo zmenou práce do besstresoveho prostredia, alebo sme sa prestali a lz tak moc snažiť a kontrolovať plodné dni, možno súhra všetkého, aké sme po pol roku snaženia tehotní 😊 v piatok ma čakajú odbery a sono, malo by počuť aj srdiečko, už je to 6tt, tak uvidíme 😉
Ahojte. Prosím vás vy co užívate inofolic....uzivam ho 4den a už odvčera mam nechuť do jedla a dneska mi bolo strašne zle od žalúdka a to som skoro nič nejedla..... Ma niekto podobne skúsenosti?
@spurky ahoj mne nebolo nic iba ze som po nom pribrala a posunul sa mi cyklus
@martina7905 aha.... Hm takže sa nemám ešte tešiť ak by sa mi posunul ms.... 🙂 ďakujem
@spurky nie nie mne sa posunul az o 7dni a teraz mam pravidelne len skoda ze mne to.nepomohlo
Čítala som ze to viacerým nepomohlo tak som taká v rozpakoch.... Len som sa tak nejak útesov ala že u nich bol možno iný ešte problém....

Kocky, prosím Vás, čo vidíte?? Pozitívne, či negatívne? Lebo ja už fakt neviem, prsia ma bolia, bradavky obrovské, žilky na nich moc vidieť, menzes už 6. Deň nikde a ide ma z toho rozhodiť... Bolesť v podbrušku akoby mal menzes prísť, stále... Čo vy na to??