Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
1 ráno a 1 večer
Ahojte,
mam na predaj Inofolic vrecuska 18 ks, spotreba do 05/2019. Ak by mal niekto zaujem 🙂
Ahojte, mam na predaj Folandrol komplet 30 sackov, expiracia 07/2017 a Femibion 1 tiez komplet balenie, expir. 09/2017.
poprosim cenu folandrolu
@selenka7 mam zaujem aka je cena?
@beyo1 cena?
@njurka
@adkaaa
@simkamatko folandrol 12€, femibion 8€
@selenka7 mam zaujem napiste mi spravu odkial ste?posielate aj dobierkou?
Ahojte 🙂 mám na predaj inofolic - 15 vrecúšok, folandrol pre pánov - 15 vrecúšok. Všetko za 10€ + poštovné. Poprípade aj každý samostatne po 6€ + poštovné.
@tina101 napis spravu mam zaujem
Ahojte, inofolic aj folandrol sú už predané 🙂
Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať, či môžem naraz piť Inofolic aj alchemilku?Máte skúsenosti?
Ďakujem
Ahojte baby ja beriem Inofolic už 6mesiacov a pribrala som 5kíl. Cvičím, behám každý druhý deň nejem sladké a nie a nie zhodiť tých nadbytočných kíl :(menštruácia sa mi posunula neskoršie. Máte niektorá aj takéto skúsenosti ?
@mlenna15 ja berem inofolic combi 1 tabl len 3 tyzden a zrazu 3 kg viac viditelne :( asi ho vysadim
@zuzankaa88 aj ja končím, bruško mám ako balón :/
Ahojte kočky, mám na Vás otázočku: s manželom sa cca 1/2 roka snažíme o o bábo a na odporúčanie gynekologicky som začala brať inofolic od nejakého 12 dňa cyklu tento mesiac ako vitamíny na podporu tehotenstva, manžel berie folandrol, a menštruácia mi teraz neprišla. Mávam ju presnú každých 27 dní ako hodinky uz niekoľko rokov a teraz je to už 31 dní a nič... Už týždeň má bolí brucho, akoby mala prísť, ale nechodí... Test som si robila včera a negatívny... Máte niekto takéto skúsenosti s inofolicom??
Ďakujem kocky, a môže sa stať, že test včera ešte tehotenstvo nezachytil?? Včera bol 30ty deň cyklu a test bol cisto negatívny...
Ďakujem pekne, ak nepríde ms tento týždeň, skúsim testovať znova cez víkend... A myslíte si, že inofolic a folandrol sú dobré pri plánovaní tehotenstva?? Lebo obaja s manželom sme zdraví, na sone vravela, že vajíčko je krásne, ukážkové a že toto je len podpora pre tehotenstvo, len nech mi to úplne nerozhádže cyklus, mávam ho úplne presný, tak teraz neviem...
@luckam89 za vyskusanie nedas nic vyskusaj a uvidis
Ahojte zostali mi 4 krabičky inofolic....keby niekto potreboval posuniem, jedna krabička 10 eur.

Prosím vás keď sa berie inofolic dva krát denne tak jeden ráno jeden večer? Alebo oba naraz?