Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@matyi , ja beriem súčasne, no mám iba 500mg metf.
Vcera mi dr. potvrdil 6. tyzden tehotenstva🙂 Ked tak pocitam a pocitam stale mi to vychadza, ze ten Inofolic musel zabrat hned po prvych davkach! Nemozem tomu uverit🙂)))
@majka2205 vysadila si metformin? Ako na teba pôsobil? Ja som z neho neskutočne unavená ☹ a tiež sa rozhodujem, či mama začať brať inofolic ale lekár mi povedal, že je to ako výživový doplnok, takže si nemyslí, že by sa to nejak negatívne ovplyvňovalo a môžem to brať súčasne. Ale mne sa to nejak nezdá.. Dajte niekto vedieť, ak máte skúsenosti, či ste brali metformin a inofolic súčasne. Ď.
@matyi Ja som brala metfomin 1,5 roka samotne bez inofolicku dal mi do poriadku hormony znizili sa muzske a napravili zenske ale potom mi zistili inzulinovu rezistenicu a potom som brala inofolic 4 mesiace po 3mesiac IR klesla a na 4 bola ovu a ostala som tehotna ...takze neviem ci ho brat spolu s inofolikom alebo zvlast ale inofolic urcite papaj...
@matyi Ja som brala metformín cca 1,5 roka, zo začiatku mi bývalo zle kým som si zvykla ale potom už v pohode. Ani som nevedela že ho beriem. No a ked mi nasadila doktorka Inofolic tak som sa pýtala či to nevadí že beriem Metformín tak vraj nemám kombinovať a tu čítam že niektoré baby berú jedno aj druhé. A po necelých dvoch mesiacoch brania Inofolicu som mala ovuláciu takže asi fakt zaberá 🙂
@kraskanz1 fíha, až rok a pol si brala metformin? ja ho mám brať pol roka a mám za sebou ešte len necelé 3m, ale už sa neviem dočkať, kedy s ním skončím, lebo mi robí veľmi zle na žalúdku a som z neho veľmi unavená. Dokonca som z neho aj pribrala 3kg hneď prvý mesiac a nechcú ísť dole.. Váhu mám síce stále v norme ale nejak divne zaberajú ak všetky baby chudnú a ja priberám ☹
baby ktoré ste ostali tehotné chcem sa opýtať, mal niektorej partner aj problémy so spermiogramom alebo bol problém len u vás?
@matyi no to nemáš takú vysokú dávku ako ja, kľudne ber oboje. Ja metformin beriem už siedmy mesiac, nič mi z neho nieje, žiadne nevoľnosti, ani na začiatku mi nebolo....ale je dôležité s ním začínať postupne, ja som najprv brala mesiac len jednu tabletku až potom sme pridali. A ja z neho ani nechudnem ani nepriberám, takže ako keby som ho ani nebrala

@sandri gratulujeeem 🙂 ,a ked si chodila na folikulometriu,ktory den si sla ,a aky si mala velky folikul a v ktory den od zistenia foliku ti nakazala snazilkovanie,diiik vopred za info