Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@nienna tak to jej jasneee ze te to prijemnejsie a hlavne zabavnejsie.... 😀
inac docitala som sa na tej stranke www.inofolic.it ze pcos sposobuje aj depresiu a ze tento liecik tiez nejak upravuje tieto deprsivne stavy....myslite ze to moze byt??? 😕
@carie32 Ahoj. Vsetko ide hadam v poriadku. Buduci tyzden idem na vysetrenie a mali by sme uz pocut srdiecko, tak sa velmi tesim a som zvedava. Dufam ze bude vsetko OK. Tak som rada ze je doktorka rada. Ved aj ja som, kto by nebol. Dobre spravy sa rychlo siria 🙂. A skusala si si len tak zo srandy spravit tehu test? Aj ja som mala bolesti stale na mrchu a neverila som zeby som mohla byt tehu a hla. Clovek nikdy nevie. A to ked som si prvy robila, tak bol negativny, ale asi som si ho fakt spravila moc skoro. Dufam ze v pondelok dopadnes dobre a vsetko pojde uz len k lepsiu az do uspesneho konca! Drzim palce!
kocky, keby ste niektora objednavala z toho talianska, tak by som sa pripojila..
@sasie ďakujem! a test som neskúšala, veď ani ovulka nebola, tak nie je dôvod...
@kraskanz1 mám tiež PCO, čo mi zistili v Iscare, kam ma doktor poslal po asi pol roku snaženia. dokopy sa snažíme asi rok a pol... v centre sme boli raz na IUI, a odvtedy nič, lebo stále sa mi len cysty tvoria... Infolic je posledný pokus pred IVF-kom.. A ako to že sa ani jedno vajíčko u teba neoplodnilo? Nenavrhli vám metodu ICSI? Kde ti robili to ivf, v Iscare?
Koľko už berieš Inofolic?
@carie32 ja tiez chodim do iscaru cca 2,5roka...neboj sa citala som na tej stranke ze inofolicom sa lieci pco 3-6 mesiacov musi nam to zabrat ked uz je nejaky liek na pco...nenavrhli nam icsi koli tomu ze mame dobry spermiogram ani sami nevedia ze preco sa neoplodnilo nikto nam nedal doteraz vysvetlenie ze co bolo zle raz spermose potom vajicka takze ani sami nevedia mozno osud ze mame este pockat ze to pride aj prirodzene. 😕 ..ale hovorila dr.Lattakova ze najblizsie ak sa pojde na ivf tak uz bude icsi ale to je dost drahe to dalsich asi 300e si mozeme pripravit navyse... 🙄
@kraskanz1 fúha to je také drahé? to som nevedela... ale aspoň nejaká istota že sa vajíčka oplodnia nie? a koľko ťa vyšlo to ivf-ko? Lattáková ho robila?
Ja idem v pondelok na kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie... Mrcha samozrejme nikde... , zato ma dobre bolia prsia aj podbruško, tak stále utekám na wc-ko a kontrolujem či už náhodou neprišla.. Ale mne bohužiaľ mrcha v normálnom čase nechodí, ja ju vlastné nemám skoro vôbec 🙄 akurát po vyvolávačkách.. a ty si na tom ako?
@carie32 ano icsi sa plati to nepreplaca pistovna neviem presne na kolko vajicok sa kolko plati ale je to dost drahe aj mrazenie vzoriek sa plati na mesiac je to asi 7 evro na jednu vzorku ci ako uz ani neviem musim kuk cennik...cca 1000e aj s cestovanim nas to vyslo ale mame tam v iscare preplatok 220e kedze sme si zaplatili mrazenie dopredu ale nemali nam co mrazit tak sme to tam nechali ze kym nemame mimco v rukach tak to tam moze ostat...
no mozno si tehu co ty vies zazraky sa deju vela krat nieje ovulku vidiet a predsa bola....drzim ti palce v pondelok potom hned podaj hlasenie.... 😀
Co sa tyka mojej mrchy som na tom tak isto sama nepride ani zazrakom iba vyvolavackami a tabletkami takze tak ale sa nejdem ani stresovat nad tym lebo to aj tak tym nevyriesim ale inac co sa tyka oblesti podbruska tak to mam aj ja par dni uplne ako na mrchu vajecniky ma bolia a tak cele podbrusko az do stehien mozno mi dorazi sama od seba boh vie... 😅 ale radsej by som priala najprv ovulku... 😵
@kraskanz1 ďakujem a jasné že budem hneď informovať 😉 Zajtra ráno zmeriam BT a hneď budem vedieť na čom som, aby som zbytočne nejaké nádeje v sebe neživila... ale myslím že vyvolávačka ma v pondelok neminie... 😅
a ty ktorý DC si? kedy ideš na kontrolu?
hmm to som nevedela že icsi nepreplácajú, asi začnem potichu šetriť 🙂 .
možno sa to niektorej z vás zíde - inozitol nájdete aj v mnohých prípravkoch typu B-komplex (napr. Jamieson, Webber... v zentiváckom myslím nie je), rovnako ako kyselinu listovú, ktorá sa dá kúpiť aj samostatne.
Iba kvôli inozitolu nie je potrebné vyhadzovať také peniaze za produkt vytvorený "potrebou" trhu a s dobrým marketingom 😉 .
@rot este doplnim.. u inych liekov je problem s davkou inozitolu.. v inofolicu je tusim 2000mg inozitolu, v inych b vitaminovych sadach je len niekolko desiatok alebo stoviek mg, cize na dosiahnutie tych 2000 mg by to chcelo asi hromadu tabletiek denne.
inak uz sa da aj riadne kupit v lekarni. 20 sackov je za 14,99
@mambba a ako píšeš, myo inozitol je derivátom, jedným z 9, ktoré tvoria inozitol. Je jeho jedinou aktívnou a výživovo hodnotnou zložkou. Tiež ma zaujímalo, v čom sa líšia, ale jeden je súčasťou druhého 🙂. Skôr ide o to množstvo, ale kto sa normálne stravuje, dosť ho získa aj z prírodných zdrojov.
Nie som proti inofolicu, len sa dajú nájsť aj iné riešenia 🙂 .
@nienna ten magister co pises, to je sice internetova lekaren ale prevadzkovana normalne kamennou lekarnou tu u nas v kosiciach, ja tam chodim bezne nakupovat.
v pondelok tam nabehnem a pozistujem co a ako,oni, aspon co ja viem, maju sklad priamo v tej lekarni.. keby mal niekto potom ( ak ho realne budu mat) zaujem, tak kupim a poslem
ja si planujem davat normalnu davku, jeden denne a tak by ten 15 eurovy balicek mal byt na 20 dni, co je nie ziadna cenova tragedia.
@mambba presne 🙂 ja to tiež chcem tak spraviť že si budem dávať len jeden sáčok denne 🙂 lebo ja myslím že to bude treba brať viac ako mesiac a to by som sa nedoplatila keby som brala dva. No to máš super že si z KE, ja som z opačného kúta, ti normálne závidím, parádne mesto. a díky za ochotu, no môžem si ho objednať normálne cez ich e-shop, nemusíš posielať. Ale popýtaj sa, uvidíš čo ti povedia 🙂
Baby neberte mi iluzieee 😨 ja verim ze je to dobry liek a ze mi pomoze a budem po 5tich rokoch snazenia tehu ja tu nechcem citat ze je to len nejaka hovadina...prosim prosim ..... 😔
Ahojte baby, tak aj mne ho dnes dala Latakova ze vyskusame co to spravi z mojim PCO. Mam za sebou jedno IVF a jedno KET. Neuspesne☹ Chystame sa este po dvoch mrazacikov tak ze skusime ten inofolic. V lekarni ktora spolupracuje z Iscare ho rano nemali ale prave mi volali ze objednali a poobede si mozem dojst. Takze by to nemal byt problem zohnat aj tu.

@kraskanz1 😀 ahaaa takže takto, no to je príjemnejšie ako IVFko 😀 tak držím palce