icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

sandri
26. feb 2013

@kraskanz1 Buduci tyzden budes 6tt+5 nie? Ci len ja zle ratam? 🙂 alebo si zle napisala prvu spravu a teraz si uz 6tt+5 (a nie 5tt+5) a v tm pripade som ja o tyzden pozadu 😉

kraskanz1
26. feb 2013

@sandri ano dnes som uz 6tt+4 vlasnte ale min tyzden som mala potvrdene tehu a to bolo 5tt+5 a buduci budem 7tt+5 a dufam ze bude vsetko v poriadku a dufam ze dostanem aj dalsiu fotecku lebo budem agrasivna...:D

ewicwocka
27. feb 2013

Ahojte baby, prosim vas pomaha ten INOFOLIC? ake s nim mate skusenosti? a kde ste ho kupovali? ja som presla par lekarni a nikde ho nemaju. dakujem za rady

123zzz
27. feb 2013

@ewicwocka si ho daj objednat ,ja ked ho jeden den objednam druhy den ho tam uz mam

bambi9
27. feb 2013

@ewicwocka alebo objednaj z netu, vyjde lacnejsie... ak vezmes 3 balenia 😉

ompi
27. feb 2013

@kraskanz1 Ahojky, velmi sa tesim ze je u teba vsetko v poriadku... 🙂 Ja som vo velkom ocakavani, momentalne som 10 DC. Tak som velmi zvedava, ako to dopadne. Len sa bojim aby to neboli zle spravy... ☹ Ty a sandri mi robite velku radost...

mamartinka
27. feb 2013

Baby neviete poradit ci tento Inofolic by sa dal zaslat odniekal aj do zahranicia,Irska?Neviete o neakej internetovej lekarni?A aka je cena a su to tabletky ci prasok ako do vody.Pomohlo to niektorej?Dakujem.

sandri
27. feb 2013

@ewicwocka no mne pomohol, ale ja som nemala ziadne problemy, len sa nam proste nedarilo... odkial si? lebo v Bratislave som s nim nemala problem ho zohnat.

sandri
27. feb 2013

@mamartinka je to prasok. Na zaciatku diskusie baby spominali, ze to objednavali z talianska, myslim. Takze asi by sa mal dat kupit aj do zahranicia.

zujka2
27. feb 2013

@mamartinka mal by byť v británii

mamartinka
27. feb 2013

@zujka2 dakujem.Uz som aj na magister pisala co mi odpisu uvidim.Jedna baba ide na Slovensko tak som si to dala kupit.Uvidim.

babukla
28. feb 2013

ahojte babeny mala tu niektorá z vás problémy
aj zo štítnou žlazou?

babukla
28. feb 2013

zabral inofolic aj v takom prípade?

slaavika
28. feb 2013

@babukla ahoj.. ja mam znizenu funkciu stitnej zlazy, beriem euthyrox 50, inofolik beriem teraz druhy cyklus a k tomu beriem aj clostilbegyt .. a zatial ovulacia nikde.. tak snad sa coskoro podari..

babukla
28. feb 2013

slaavika jej to sme dve ja mam tiež zníženu a beriem nato L THYROXIN 50.... inofolik berem ešte len 18.den a plus aj femibion 800 ten tretí mesiac dokika mi tak kazala dufam sa podaí🙂

babukla
28. feb 2013

@slaavika ako dlho sa snažíte? teda ak neva že sa pítam 😕

slaavika
28. feb 2013

@babukla uz rok

trish22
28. feb 2013

Ahojte baby,
nechcem sa vám miešať do debaty, iba jednu otázočku by som mala:
Aký je rozdiel medzi Nosifolom a Inofolicom? Ďakujem

babukla
28. feb 2013

@slaavika mi už dva ale vitamíny a klostil som začala brať asi tak pol roka no inofolik len prví mesiac užívam tak snád sa tento rok podarí.

slaavika
28. feb 2013

@trish22 inofolik obsahuje inositol a kyselinu listovu, nosifol obsahuje naviac horcik a vitamin B12

slaavika
28. feb 2013

@babukla no snad.. 😉

babukla
28. feb 2013

@slaavika držím palce 😉

trish22
28. feb 2013

@slaavika Ďakujem pekne. Tak snáď mi pomôže aj ten Nosifol. Už som dobrala druhé balenie. 🙂

lagunasa
1. mar 2013

ahojte baby.
ja mam nizke AMH a teda uz len velmi malo vajicok. rozhodla som sa pre matersku kasicku. chcem sa spytat, ci sa to moze brat aj dohromady s nou?

pempusik
1. mar 2013

Baby, este jedna otazocka, ak nemam diagnostikovane pco, staci mi brat inofolic aj raz denne, ako to pisu v letaku, vsak?

bambi9
1. mar 2013

@pempusik ja by som povedala ze pri pco radsej dva 🙂 ak budes len jeden nic sa nestane...mozno len dlhsie bude treba brat, ktovie 😉

pempusik
1. mar 2013

@bambi9 no citala som si tam na letaku to zlozenie, tak ma to "iba" 200mcg kys. listovej, doteraz som jej brala 400 mcg. no a ten isotitol, ci ako sa vola ta druha ucinna latka, tak ze ta je obsiahnuta v pomarancoch a tusim este v strukovinach. tak ked toho budem jest dostatok,t ak by to tie zmohlo byt ono :D.

zora256
1. mar 2013

@lagunasa Ahoj!Pravdaže môžeš sňou brať aj materskú kašičku,veď Inofolic je len vitamín skupiny B a ks.listová.
@pempusik Ahoj.kúsa uvidíš,len je otázne koľko pomarančov a strukovýn treba denne zjesť aby to množstvo bolo ako v Inofolicu a denne pomaranče a strukoviny ja by som nevdela skonzumovať :-/.

pempusik
1. mar 2013

@zora256 to mas pravdu 🙂. skusim zatial len jeden sacok denne a potom sa uvidi 🙂

zora256
1. mar 2013

@pempusik Prajem veľa šťastia aby vám pomohol,keď už stojí tak veľa peňazí 😉