Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ahojte baby, prosim vas pomaha ten INOFOLIC? ake s nim mate skusenosti? a kde ste ho kupovali? ja som presla par lekarni a nikde ho nemaju. dakujem za rady
Baby neviete poradit ci tento Inofolic by sa dal zaslat odniekal aj do zahranicia,Irska?Neviete o neakej internetovej lekarni?A aka je cena a su to tabletky ci prasok ako do vody.Pomohlo to niektorej?Dakujem.
@mamartinka je to prasok. Na zaciatku diskusie baby spominali, ze to objednavali z talianska, myslim. Takze asi by sa mal dat kupit aj do zahranicia.
@mamartinka mal by byť v británii
@zujka2 dakujem.Uz som aj na magister pisala co mi odpisu uvidim.Jedna baba ide na Slovensko tak som si to dala kupit.Uvidim.
ahojte babeny mala tu niektorá z vás problémy
aj zo štítnou žlazou?
zabral inofolic aj v takom prípade?
slaavika jej to sme dve ja mam tiež zníženu a beriem nato L THYROXIN 50.... inofolik berem ešte len 18.den a plus aj femibion 800 ten tretí mesiac dokika mi tak kazala dufam sa podaí🙂
Ahojte baby,
nechcem sa vám miešať do debaty, iba jednu otázočku by som mala:
Aký je rozdiel medzi Nosifolom a Inofolicom? Ďakujem
ahojte baby.
ja mam nizke AMH a teda uz len velmi malo vajicok. rozhodla som sa pre matersku kasicku. chcem sa spytat, ci sa to moze brat aj dohromady s nou?
Baby, este jedna otazocka, ak nemam diagnostikovane pco, staci mi brat inofolic aj raz denne, ako to pisu v letaku, vsak?
@bambi9 no citala som si tam na letaku to zlozenie, tak ma to "iba" 200mcg kys. listovej, doteraz som jej brala 400 mcg. no a ten isotitol, ci ako sa vola ta druha ucinna latka, tak ze ta je obsiahnuta v pomarancoch a tusim este v strukovinach. tak ked toho budem jest dostatok,t ak by to tie zmohlo byt ono :D.
@lagunasa Ahoj!Pravdaže môžeš sňou brať aj materskú kašičku,veď Inofolic je len vitamín skupiny B a ks.listová.
@pempusik Ahoj.kúsa uvidíš,len je otázne koľko pomarančov a strukovýn treba denne zjesť aby to množstvo bolo ako v Inofolicu a denne pomaranče a strukoviny ja by som nevdela skonzumovať :-/.

@kraskanz1 Buduci tyzden budes 6tt+5 nie? Ci len ja zle ratam? 🙂 alebo si zle napisala prvu spravu a teraz si uz 6tt+5 (a nie 5tt+5) a v tm pripade som ja o tyzden pozadu 😉