Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Tak dievčatá, ja som ho dnes aj s kolegyňou začala užívať ... snažíme sa už obe dlho, ale nič. Tak dúfame, že sa čoskoro pridáme k Vám tehuľkám 🙂
@bublinka100 ahoj ako dlho sa snažíš, a nedarí sa?
@babukla Už viac ako rok ... ja viem, že sa hovorí, že to nie je ešte dlho, ale mne to pripadá ako celá večnosť ☹
@bublinka100 viem ako sa cítiš, ja som natom podobne :( ale snad nám inofolik dopomože 🙂
@babukla No to dúfam aj ja... skúsila si už aj niečo iné?
@bublinka100 clostil som mala . a pred tromi mesiacmi mi poradila femibion ..... zatial nič ....necelé tri týždne mi odporučila INOFOLIC tak pevne dufam že pomože 😔
@bublinka100 ale ako som sa tu dočítala tak aspon 3-6 mesiacou to treba užívať
@babukla držím palce... ja som bola doteraz iba na kyseline listovej.
@bublinka100 dakujem aj ja ti držím palce aby sa nám čoskoro zadarilo 😉 asi tak ako ja femibion tiež obsahuje kys.listovu preto mi to dala doktorka berem ju 3 mesiac a plus teraz ešte inofolic 2x denne . a ty ?ako ho užívaš?
kočky, ktoré chcete vyššiu dávku Inositolu a chcete ušetriť peniažky, tak si kúpte aj čistý Inofolik a kombinujte to. 😉
Ja mám Nosifol a nechutí mi, a čistý Inositol "zhltnem" a mám pokoj 😉 - je to aj lacnejšie, oveľa.
opravujem: čistý INOSITOL.... 😅 😅 😅 🤐 🤐 🤐 🤐
a kde sa da kupit? ja som hladalaaj ine preparaty ci nie su na trhu s inositolom aby som nemusela brat 2xdenne inofolic, ze by som rovno brala vyssiu davku, ale nenasla som nic......porad 🙂
@jaruska74
http://www.nutriexact.sk/cat_det.php?id=154
majú aj väčšie balenie
@sarafortuna aha a to kolko beries na den? 8 tabletiek?
Baby a ten inofolic kedze je prasok to sa tak len uziva ci rozpusti vo vode.Dakujem.
@mamartinka rozpusti vo vode..
Ahojte baby bola som u gynda 2.januara vyšetril a vypisal mi clostyl spolu s inofolicom. a mam taky problem že clostyl nemožem brať len vtedy ak budem 3 DC no a menzes ešťe do dnešneho dňa nodostavil. mal by prisť 11. januára ☹ inofolic beriem každy deň 1 sáčok lebo gynda povedal že všetko ok nemám ani cistu ani nič. len mám nepravidelný cyklus. už som robila 2 testy ale nič nie som tehotná
už viac ako 1 sa snažíme márne ☹ čo mám robiť má niekto skusenosti? 🙂
@slaavika dakujem 😉
@jaruska74 , nie ja beriem max. 3mg....ak si nedám prášok Nosifol, tak 2krát denne 2 tbl, niekedy si to dokombinujem že ráno 2tbl a večer nosifol
Ja mám aj 500mg Metformin, takže verím, že to stačí... 4mg sa mi zdá veľa, aspon v mojom prípade, ovulku zvyknem mať, cyklus max. 40dní...
@sarafortuna aj ja beriem metformin 3x 500mg, a zatial 2x denne inofolic,ale je to dost drahe, tak som rozmyslala ze prejdem na daco take ako si napisala ty. ja ovulku nemavam
@jaruska74 , skús jeden mesiac 2x Inofolic a potom to nahrad Inositolom - určite si to zbytočne predražuješ, lebo 2x denne je to veeeeeľmi drahé - a dosť zbytočne. Mne moja dr. predala Nositol za relatívne primeranú cenu.
a s tým čistým Inofolicom to máš pohodlné - sú to tie kapsulky v ktorých je prášok, zhltneš zapiješ a vyriešené - kedykoľvek kdekoľvek. 😉
a ver aj Metforminu 😉
Ja som si naordinovala cisty melatonin a dvakrat inofolic...davky rovnocenne s nositolom
@sarafortuna no ja uz mam teraz akurat mesiac brania inofolicu za sebou, tak prejdem na cisty . a ty si to objednavala z tej stranky, ci v lekarni to maju tiez?
@jaruska74 , ja to mám z tej stránky, v lekárni nevedia o čom hovorím 😉
Ahojte baby, myslite, ze mam pockat, kym pride MS? Teraz som 18DC. Cyklus som mala naposledy az 60 dnovy. tak neviem, ci mam zacat uz teraz, alebo pockat do MS: Lekar povedal, ze mam pockat do MS, ze teraz by to bolo zbytocne a k tomu aj nakladne financne. Hmmm..
@11miuska11 ja som necakala na ms 😉 aj lekarka na stranke inofolicu pise ze netreba ale vacsinou sa tak zacina.. ja som nechcela stracat cas 😀
@bambi9 ja asi predsalen pockam. Stale verim, ze mi moze prist ovulka na 45 DC, ako minule. Trapim sa so 60 dnovym cyklom, co bol naposledy, ale BT vyzerala celkom OK a ovulka bola. vy sa ako dlho snazite? 🙂

@zora256 dakujem 🙂