Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@inusik1976 zaberie, ver tomu, ja som tiez verila, aj ked niektedy to bolo veru poriadne tazke, hlavne po neuspechoch. Posielam ti tehu virus............
@amarena mas uz dietatko?
@inusik1976, nie to pride dufam v auguste, teraz som v 16tt.
@amarena držím ti palce.do kedy si brala inofolic baby tu vravia ze ho beru aj v tehotnosti.
@inusik1976 dakujem. Ked som zistila, ze som tehu, tak este nejake 3-4 dni. Potom mi dr povedala, ze uz nemusim ,tak som brala len kyselinu listovu.
Baby nekukali ste extremne premeny? aj tej kocke by mali nasadit inofolic kedze jej tych 90kg nepomohlo k otehu...ale krasne schudla to klobuk dolu...
@kraskanz1 Beries stale inofolic? Co na to povedala lekarka, mas ho este brat aj ked si uz tehula? Vdaka
Inak som sa vcera dobre zasmiala, ked jej povedal lekar, ze staci schudnut a pojde to s tym otehotnenim, ja som stihla, nadvahu nemam a mam pco...tak som sa pobavila, co tam kvaka ten lekar 😝
dievcata, dnes som bola na krv na hormonalny profil a sestricky mi hovorili, ale ako prisiel Inofolic, maju uz tehotne 4 baby, ktore mali predtym problemy. Takze hlavu hore vsetky povinne, dame to!
ahojte , a ten inofolic sa ale musí brať sám, lebo ja asi začnem ďalší cyklus s clostylom a keby som ešte brala aj inofolic mohol by byt asi problém, či čo Vy na to ,že keď začnem brať ten clostyl tak už inofolic asi nie, alebo to mám skusiť len s inofolicom 😠 ☹
@isabellaa nie ako som ostala tehu tak mi lekarka nakazala vysadit inofolic a nasadit vitaminy pre tehotne takze asi uz potom sa teda nemoze brat...Ja mam nadvahu ako horm schudla som 10kg pred voma rokmi nepomohlo k nicomu teda no napravili sa mi zenske hormony to bolo fajn ale ir robila stale problemy az kym to nekleslo tak do vtedy ziadna ovulka ...Takze ked mas aj iny problemik mozes ty chudnut hocikolko pri pcos ale nepomoze to ... 😒
Ahojte.ja beriem clostil.dnes 4 dc.inofolic mozem zacat brat v ktorykolvek dc?
@pa_mi juj keď to mi tým padom vydrží iba na 10 dni☹ to je hrozne, no zacnem zlahka tak ako je doporucena davka , pisu tam ze jeden sacok denne a potom uvidím .. všetko su to take lakadla a stojí to vela ale dufam ze to pomoze aj ked neviem ci to nebude zdvojeny ucinok ked aj tak sa chystam na clostil ale uz som inofolic objednala 😠 .. lebo som bola včera 13DC a folikul mal iba 10cm a doktorka to vyhlásila za anovulacný cyklus☹ MS mávam tak 28-30 dní
@rica1 nestracaj nadej..z takeho " vyhlaseneho" cyklu mam uz dvojrocnu dcerku 😉 Mala som vtedy folik 11mm tusim a dr. vravel ze nic z toho.... akurat sme isli na dovolenku tak som to neriesila....no a vratili sme sa traja 😀 akurat doznievali ucinky clostilu (mesiac po vysadeni)
urcite ber inofolic 2x denne nech zvysis sance! 😎
@rica1 @bambi9 ma pravdu, urcite 2x denne, vacsine bab to tak hovoria lekari. je to drahe, ale kaslat na peniaze - tie budu,ale aby aj baby boli ...a presne nestracaj nadej - v skupine grafy bt bol teraz taky pripad - babe povedal doktor ze anovulak ze je neplodna - a minuly tyzden vycapila test s dvomi //
@pa_mi viem to bola Tánička som snou v sukromke moje snazilky🙂 viem jej z HP potvrdili že teda anovulak a ziadna sanca ale nerobil jej vtedy UTZ ten by napovedal že mala foliky on rovno vyhlasil.. no uvidíme,,,, zajtra idem tiež na UTZ a som zvedavá ci teda bude o par mm väčší 😠 ale vždy som vedela na sebe odsledovať ovu , hlien všetko , teplota stupla, len teraz tento cyklus ako naschval, ale boli sme uz preventivne v car tam mi brali krv a take testy chceli robit len sa nedalo keď nemam ovu teraz ☹ 😝
Ahojte, má niekto nejaké skúsenosti, pozitívne alebo negatívne, s užívaním Inofolicu bez diagnózy polycystických ovárii? užíval už niekto Inofolic na podporu ovulácie aj bez polycystických ovárii?
@rica1 nebola som na folikulometrii. doktorka mi to zatial nenavrhla a ja som sa na to nepytala. pravdupovediac to si nechavam akoze v zasobe este - vies postupne vytahovat zbrane, stale nieco nove akoze, aby som sa pri tom snazeni nenudila 😀 😀 😀 a pravdupovediac mam taku pracu ze to pre mna ani nie je prakticke. podla mna vela ukazu tie vysledky HP, neviem preco, ale mam taky tusak 😔 anovulak je vraj z casu na cas normalny aj u zdravych zien, takze ak to je nahodou len teraz tak hlavu hore, to je OK 🙂
nas posle do CAR ak sa nepodari do septembra. potom CAR, ale jasne ze najradsej by sme prirodzene 😕

@amarena dakujem ti za povzbudenie.stale verim ze nieco zaberie aj mne.