Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
čaute baby, teraz som práve zistila a objednala si inofolic na slovensku, cez internetovú lekáreň www.magister.sk (1 bal.-20 vrecúšok) 14,99 s DPH bez poštovného.
@made www.magister.sk internetová lekáreň dá sa objednať 14,99 Eur 1 balenie(20vrecúšok), ja som si ho dnes objednala.
@sidlo ako dlho sa snazite???ja uz hodne dlho ale do iscaru chodim 2,5roka v stedu idem na folikulometriu ja mam aj nadvahu a este mi teraz naposledy zistila inzulinovu rezistenciu nevie este kolko diagnoz budem mat lebo pri kazdom odbere krvy mi zistia nieco nove a uz mam z toho depresie... ☹
no baby ja som dnes bola v Iscare a pytala som sa nan pani doktorky a ona mi povedala, ze mozem si ho kupit, ze ublizit mi nemoze, ale ze este nemaju s tym velke skusenosti, ze sa to este len testuje, tak mi nevie povedat, ci to ma zmysel...a vraj aj tak aspon 3 mesiace ho treba brat, aby sa dostavil nejaky ucinok (samozrejme su aj vynimky)...tak ja neviem ci ist do toho alebo nie 😖
@kraskanz1, ja uz chodim do Iscaru....ani neviem jak dlho ale dlho. No z vacsimi prestavkami lebo sme neboli na SK, potom som to nachvilu vymenila za Gynfiv (ale to nebolo nic moc). Chceli sme ist znova do KETka ale bez stimulky kedze predtym som mala sliznicu celkom v pohode. No tentokrat to nevizeralo velmi dobre. Tak sme to museli znova odlozit☹ a ze skusime este ten Infolic. My sme obojstrane komplikovani, + moje PCO. Ale robili mi imunologiu na trofoblasty (v poriadku), hematologia (v poriadku), celiakia (v poriadku), tu inzulinovu rezistenciu neviem...o tom citam prvy krat. No babo nie a nie k nam prist☹ Pokial nic nerobim tak nedepkujem....ale ked to nevyjde tak je to dost zle☹
ja som bola u Mudr. Petrovičovej /BB/ a tiež mi navrhla Inofolic a dnes mi volali z lekárne čo je pod nou, že Inofolic už majú. Tá lekáreň sa volá Lazovná. Zajtra si to idem zobrať...Hurá
@mili78 nerozumiem ako ze neni dr. Lattakova do toho zapojena ved ona mi ho dala a ona hovorila ze bola aj na taliansku na konferncii tak potom ja uz neviem ako to je uz osm jelen z toho...a co je to ta DHEA to je tiez na pco???
@sidlo a celiakia tiez sposobuje neplodnost ??ja uz ani neviem na co vsetko mi brali krv ale brali mi jej vela ani neviem presne na co ale viem le to ze mi teraz sistili tu inzulinovru resitenciu ani neviem ci sa s tym da vobec otehotniet ...jaj dnes mam vlemi zly den nejaka som depresivna zajtra idem do blavy som zvedava co bude ale ako vzdy "nic" 😒
@kraskanz1 ... je tu na koniku aj taka tema o tom...asi na nejakych americkych strankach...ale neviem, co som o tom citala, tak je to dost velke svinstvo...baby pisu, ze sa im plet od toho zhorsila, ochlpenie...ale zase keby to malo pomoct...sama neviem co spravim :(( a ty by si od toho inofolicu mala akoze prirodzene otehotniet, ci ides do ivfka? lebo ja idem do ivf, ja som chcela len zvysit kvalitu vajicok
@kraskanz1, ano aj celiakia sposobuje komplikacie ked chces otehotniet. Vcera som si bola pre ten Infolic, 20ks - 15,70eur. Skusim to, zda sa to byt take neskodne. Ale zeby som do toho vkladala neviem ake nadeje....skor dalsi sposob obohatenia sa farmaceutickych spolocnosti na ucet nas chudakov. Tiez mam nanic naladu....
@mili78 nie od inofoliku by som mala prirodzene otehotniet velmi by som chcela aby to tak bolo. Inac ale mam pocit ze co sa tyka ochlpenia tak to sam i zlepsilo od toho co sa tyka pleti tak ani zatial moc nie ale vraj aj to by sa malo zlepsit...
@sidlo no tak ja som dnes bola na tom utz takze nic ziadny folik a sliznica nizka takze ani mrcha tak skoro nepride 😠 na nervy ale hovorila ze nech za dva tyzdne necakam zazraky ze to treba brat aspon 3 mesiace dala mi jednu krabicku a druhu som si objednala v lekarni 14teho novembra znova na folikulometriu a ze nemam vesat hlavu...asi som sa dost nestastne tvarila.... 😵 ja neviem verim tomu inofolku aj ked nevyzera nejak zazracne dnes som si kupila v ezoterickom obchode naramok plodnosti a tetuska ma tam upokojila ze treba tomu verit a mysliet optimisticky a urcite otehotniem...a konec koncov co ine mi ostava len verit ...
Dnes som citala o Anete Parizkovej ci ako sa pise jej meno, ze sa stahuj a tak bla bla a tiez bolo vclanku spomenute ze kolko sa snazila otehotniet a ze radsej odysla ked videla tehotnu mamicku alebo mamicku s dietatom aby nebola smutna a teraz ani nevie ako a je uz treti krat tehotna ...tak hadam sa to aj nam nejak pohne...
A tiez som pocula jeden pripad ze par sa snazil 10 rokov o dieta a potom zrazu otehotnela potom hned druhe a hned tretie a potom po stvrty krat ale to uz sla na potrat ze uz to by nepotiahli financne...takze ten zivot to vie velmi zaujimavo zariadit....
@kraskanz1 ahoj 🙂 počuj však nevešaj hlavu, nemôžeš čakať hned zázraky, treba dať tomu inofolicu čas, ja verím že úspech sa dostaví, len nechápem prečo ti vysadili ten metformin, ked máš tú inzulínovú rezistenciu, ved ten je presne na to...ja ho beriem 3 mesiace a nič a si predstav že akonáhle mi zvýšila dávku na 2x850 mg tak do 5 dní mi nabehla mrcha 🙂 a to je u mňa mega úspech.....a vravela mi doktorka že sa rozprávala s kolegami a že väčšine žien zabral po troch mesiacoch pri tej dávke 2x850 a že do deviatich boli tehotné 🙂 nechceš to znova skúsiť s ním? ty si mala dosť malú dávku, dobre si pamätám?
@nienna ja neviem preco mi ho vysadila doktorka netusim ale spytam sa jej ked pojdem najblizsie.Ja som jej to chcela navrhnut tu zvysenu davku sioforu ale vtedy mi akurat ona toto navrhla ja som brla siofor asi ja neviem aj 2 roky ci tak nejak ani neviem a nic nepomohol ale brala som 2x1 a 500...
@kraskanz1 hmm neviem, možno to fakt chcelo len zvýšiť tú dávku, poznám veľa báb ktorým to zabralo hned po zvýšení, každý potrebuje inú dávku a zvyšuje sa dovtedy kým nezaberie, teda max. je myslím 3x850 mg. ja som už tiež nedúfala že mi zaberie, žiadne zmeny som nevidela a potom zrazu došla mrcha 🙂 no ved sa jej skús spýtať a uvidíš čo ti povie, no asi bude chcieť najprv skúsiť len ten inofolic osamote, a možno budeš jedna z tých šťastných ktorá po ňom otehotnie a nebudeš musieť žiadnu chémiu do seba cpať. držím palce
ahojte ten nosifol je aj u nas... http://www.docsimon.sk/tovar/nosifol-sacky-20x5-5g teraz len vybrat co je lepsie
http://sdeleni.idnes.cz/mate-potize-s-otehotnen...
hmmm tak podľa toho čo tam píšu by mal mať ten inofolic a nosifol podobné účinky ako metformin. tiež zvyšujú citlivosť na inzulín hmm 😕 zaujímavé....ten nosifol toho obsahuje viac ale je aj drahší
ja neviem co si mysliest...snat len verit mojej doktroke a dufam te mi zabere to co mi naordinovala a asi uz prestanem citat tuto temu lebo som z toho len viac a viac zmetenejsia...ci inofolik alebo nosifol asi mi nepomoze sa stresovat nad tym ci berem ten lepsi liecik... 😔

@krasnanz1, no ona mi povedala ze to budu mat u nich v lekarni a keby ze nie tak nech mi objednaju. A objednali🙂...vraj uz dnes si mozem ist pre to. A to som tam bola dnes rano. Platit si to budem sama....nic nespominala, aj ked to tiez beriem ako ze som za pokusneho kralika. Kym to vsak niesu hormony tak to skusim. Aj ked som brala Femigard kvapky a dooost ma po nich bolelo brucho....tak som nevedela ci pokracovat ci nie. To je tiez vraj prirodne.
A dakujem....uz by sa nam zislo to stasticko🙂