icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

kraskanz1
26. mar 2013

@inusik1976 mas moj obdiv si vlemi silna zena neviem si predstavit ako si sa musela citit pri tychto situaciach ale viem ze ja by som skoncila u psychologa pri najlepsom...

inusik1976
26. mar 2013

@kraskanz1 dakujem.bolo to strasne ale mam nastastie manzela ktory ma podrzal vo vsetkom nedal sa ani vyhodit s porodnej sali bol stale pri mne.naposledy pred rokom ked sme cakali dvojicky chlapcov.bola som aj u psychológa trosku mi pomohol ukludnit sa.musim stale bojovat to je moje moto.

ennynka
26. mar 2013

@inusik1976 prajem ti aby si sa tvojho vytuzeneho babätka dockala.Boh ta opatruj a pomahaj ti v tom 😉

inusik1976
26. mar 2013

@ennynka dakujem pekne.budem sa snazit.

kraskanz1
26. mar 2013

@inusik1976 paneboze tvoj pribeh je stale viac a viac dojimavi za co ta Boh tak tresce...Boze velmi ti drzim palce aby to tento krat vyslo...

inusik1976
26. mar 2013

@kraskanz1 tak to neviem za co ma tresce asi som bola v minulom zivote mrcha.mam 3 sestry a vsetky otehotneli bez problemov.

jaruska74
26. mar 2013

@inusik1976 velmi ti drzim palce aby ti to tentokrat vyslo 🙂

mamartinka
26. mar 2013

@lia123na ja som mala taku slabu na ovu teste 4 dni.Aj to moze byt pri takomto ovu ked je slaba ciarka?

lia123na
26. mar 2013

@mamartinka nejako nerozumiem otazke? 😀

inusik1976
26. mar 2013

@jaruska74 dakujem pekne

mamartinka
26. mar 2013

@lia123na no ze ked je na ovu teste slaba ciarka ako mas na tehu teste ci aj vtedy je ovu ked je slaba ciarka.

pa_mi
26. mar 2013

@mamartinka ahoj, nie. ovu test je pozitivny jedine v tom pripade, ked je ciarka na nom rovnako silna, alebo silnejsia ako ta testovacia. najdi si album uzivatelky @lauritka ktory sa vola priklady ovu a tehu testov a tam najdes foto roznych pozitivnych a negativnych ovulacnych testov 🙂

lia123na
26. mar 2013

@mamartinka presne ako napisala pami. pozitivny je len ked je rovnako silna alebo viac.

cosavespa
26. mar 2013

Ahojte baby. Tak od dnes zacinam aj ja uzivat inofolic, mam podobny problem ako ostatne. Popri tom beriem clostyl+duphaston. Lekar mi doporucil 2 sacky denne. Tak uvidim pri poslednom sone vajicko tam ale uz bolo po funuse mi povedal a pri sone o tyzden neskor na 24DC povedal ze ovulacia neprebehla, akoby sa vajicko nafuklo a splaslo. Endometria tiez nieje bohvieco...takze dufam ze inofolic mi pomoze. 😖

ompi
26. mar 2013

@inusik1976 Ahoj moja, tvoja vôla, odvaha a vydrz je velmi obdivuhodna! Moc sa pred tebou sklanam, zaroven ti velmi drzim palce a prajem ti vsetko stastie sveta... Si vzorom pre vsetky z nas. Musime drzat stale hlavu vzpriamenu a hladiet rovno pred seba a ist za svojim cielom. 🙂

inusik1976
26. mar 2013

@ompi dakujem ti velmi pekne.dufam ze sa karta obrati a bude uz konecne dobre keby som neverila tak sa zblaznim.dufam ze to nikto z vas nebude musiet prezit.zazila som aj horsie veci ale to je uz za mnou hlavu hore musime bojovat.

lucyliena
27. mar 2013

Ja som zacala na radu lekara po vysetreni s inofolicom (pred tyzdnom) t.j. v 23 den cyklu, uzivam 1 sacok denne a ocakavala som menstruaciu ako vzdy na 28 den cyklu a neprisla, najprv som netusila ci sa mam radovat, alebo co, ale tehu test je negativny a proste doteraz menstrucia neprisla...moze to mat suvis s inofolicom? Cyklus mam za normalnych okolnosti totiz presny ako hodinky 😕

milacik3
27. mar 2013

@lucyliena to by nemalo mat ziadny vplyv lebo to su vitaminy... a to kolko ti meska? a kolky den di po ovulacii?

lucyliena
27. mar 2013

Mešká mi už týždeň a od ovulky je to 12 až 18 dní :/

pa_mi
27. mar 2013

@lucyliena prepač ale nechapem termin "od ovulky je to 12-18 dni". nepozeraj sa na tabuľkové údaje že kedy má byť ovulácia. mohla si ju mať kľudne posunutú na neskôr. niektoré baby (napr. aj ja mávame ovuláciu neskôr, dokocna až na 20DC). meriaš si BT? alebo testy ovulačné si si robila?

turzovka
27. mar 2013

ahojte baby, len chcem povedat, ze tento cyklus som zacala uzivat inofolic (aj ked az 4DC kym som ho zohnala) a vcera presne 14DC som mala ovulku a to som ju riadne citila ako nikdy, ani zohnut som sa nevedela ako ma pichalo.bola som aj na folikulometrii 12DC a folikul bol podla dr. uz uz na odchod, vecer som si mala pichnut pregnyl, kedze sme mali ist na IUI avsak nam to nevyslo a nestihli sme sa ani posnazit vcas, ale aspon viem ze prebehla. tak som tiez zvedava ci mi to nejak neposunie cyklus, lebo inak mam pravidelny presne 28dni.

ustrachana
27. mar 2013

Ahojte,aj mne M meska,3 den a test neg takze mozno inofolic ma nato vplyv.

rica1
27. mar 2013

@turzovka ahoj , preco ste to nestihli a nesnazili sa v cas?

lucyliena
27. mar 2013

@pa_mi doteraz som ešte BT nemerala a chodievala som len k lekárovi pravidelne lebo mi zisťoval na ktorej strane mi prebieha ovulka nakoľko kvôli mimomaternicovému tehu mi museli odobrať vajíčkovod. Som tu medzi vami nová a už som zistila, že budem musieť merať bazálnu teplotu, alebo robiť ovulačné testy. Dnes som robila druhý tehu test a bola na ňom úplne slabulinká druhá čiarka, takže ešte spravím o pár dní ďalší a pôjdem k lekárovi.

pa_mi
27. mar 2013

@lucyliena tak to je vyborna sprava....len nech pekne dusik silnie 😉 potom uz BT nebudes musiet merat 🙂

lucyliena
27. mar 2013

@pa_mi vieš ja sa neteším radšej vôbec, naposledy som sa tešila a z nemocnice som sa vracala psychicky na dne...som zo skupiny obaja partneri zdravotne ok, len nikto nevie prečo sa nám nedarí...v duchu sa modlím aby som už bola tehu konečne, ale nahlas sa to asi aj bojím vysloviť...

pa_mi
27. mar 2013

@lucyliena chapem, ja zatial gratulujem len tak potisku, aby sme to nezariekli...drzim palce, aby o uz naozaj bolo to prave tehu a hlavne bezproblemove 🙂 treba mysliet pozitivne, aj ked sa to lahsie radi ostatnym ako prakzituje na samej sebe 😀

lucyliena
27. mar 2013

@pa_mi ďakujem za slová plné optimizmu a pozitívnej energie, dúfam, že aj na mňa sa raz usmeje šťastie tak ako na veľa snažiliek z tejto stránky 🙂 a všetkým prajem aby im všetko vychádzalo podľa ich prianí 🙂

turzovka
27. mar 2013

@rica1 zrovna to nejak nevyslo. Mm bol pracovne mimo :/ nejaky ten den pred sme stihli, ale to neviem ci by mohlo mat efekt 🙂 buduci mesiac bude lepsie, verim

cosavespa
27. mar 2013

Co tak miesto drahych ovu testov, mikroskopicky ovu tester?