icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

tinuska83
6. apr 2013

Kto mal normalny cyklus aj ms co s vami? Zda sa mi ze ms uz mam dlho oproti tomu ako som mavala kedysi. Beriem len priblizne 20 dni,nezacala som 1 den. Som zvedava na druhy mesiac aky bude rozdiel,co sa zmeni,lebo zmeny to su. Aj chrbat ma boli dost dlho

taja27
6. apr 2013

@ivveettaa hmmm tak super....no som zvedaváá a meriaš si aj BT????

ivveettaa
6. apr 2013

@taja27 nie, k tomu sa neviem dokopať 🙂 mávam celkom pravidelné cykly tak len testíkom si potvrdím ovu aby som vedela kedy príde MS 🙂 teraz pri inofolicu som mala riadne bolesti počas ovu, preto som skúsila testovať skôr, inak som ju nikdy necítila 🙂 a nemýlila som sa o rovných 5 dní prišla skôr 😉

taja27
6. apr 2013

@ivveettaa aha ..no ja ovu tetsom neverim su nepsolahlive .....ale ked si ju aj citila tak fajn.))no som zvedaváá mne dnes klesla BT tak veriiim aj aj že nudeee

ivveettaa
6. apr 2013

@taja27 držím palce 😉

taja27
6. apr 2013

@ivveettaa dakujeeem 🙂) kolko sa snažite?? a kolko bereš inofolic?

ivveettaa
6. apr 2013

@taja27 inofolic beriem len 5-ty týždeň a my sa snažíme už dlho 😒 ale raz sa to určite podarí 🙂

paela
6. apr 2013

@11miuska11 áno, mám problém s ovulkou. vďaka ti za radu. 😉

taja27
6. apr 2013

@ivveettaa a čo je to dlho prosim my 4 mesiac....

11miuska11
6. apr 2013

@taja27 ked si mavala 40 DC, tak ovu pride okolo 26 DC 🙂

bakajka
7. apr 2013

@mambba SPERMIOGRAM V SUKROMNOM CENTRE JE LEN BIZNIS! Je strasne zaujimave,ze strasne vela bab tu pise ze ich partneri mali zly spermiogram, uprimne my sme boli na spermiograme teraz v piatok, partnerovi vyslo ze ma patologicke spermie cez 80% boli sme v Iscare objednany na 13 na vysledok sme necakali isli sme sa najest ze si potom prideme po vysledky, ked sme prisli o pol stvrtej bola tam uz len sestricka ktora partnerovi povedala ze sa k jeho testu nemoze vyjadrit co nas dost prekvapilo lebo ked sme tam cakali na to nez partnera zoberu na spermiogram prisiel tam jeden chlap pre vysledky a hned recepcna mu oznamila,ze ma super vysledky a nam sa teraz nemohla vyjadrit ani sestricka, tak sme si domysleli ze to asi nebude dobre na to nam tiez povedala ze to nam tiez namoze potvrdit 🙂 tak ze super vikend pred nami, mna potom napadlo,ze mam znameho urologa nech sa on pozrie na vysledky a povie teda co aby sme cely vikend neboli v neistote....prva vec ked chytil vysledky do ruky sa ma opytal ci sme boli v nejakom sukromnom centre odvetila som ze ano tak hned tie vysledky roztrhal! Pozerali sme na neho ze co sa deje! Hned nam vysvetlil ze tieto centra ziju z toho aby tam ludia chodili, napisu ti zly posudok a donuti toho dotycneho aby tam chodil na dalsie kontroly pripadne na konzultacie na dalsiu liecbu z coho sa im kotulaju eurka do kasicky pretoze ak ides do nejakeho sukr.centra a mas zly vysledok predpokladaju ze si nebudes hladat ine centrum aby si sa isiel liecit niekam inam ale vratis sa k nim. Takze ten znamy urolog si partnera objednal na utorok ma prist so vzorkou spermii dostal skumavku a na lacno aby mu zobral rovno krv ci nema zapalove ochorenie ktore by mohlo nicit spermie...bohuzial je to cele spinavy biznis ked niekto zaraba na nestasti druhych! A myslim si ze nieco na tom bude. Kamaratka bola u lekara ona bola ok len nemavala kazdy mesiac ovulaviu a jemu tiez zistili patologicke spermie a lekar im povedal ze oni prirodzenou cestou nikdy babo mat nebudu tak nech sa objednaju na IVF. No a kamaratka bude mat teraz termin porodu v juli a pocali prirodzenou cestou! a pritom jej pertner mal vraj cez 90% patol.spermii... Nebude to naozaj len biznis? psychika inak robi tiez svoje to mas pravdu 🙂 tak nech pekne rastiete.... 😀

bakajka
7. apr 2013

@taja27 ahoj skuste ist na kontrolny spermiogram na kramare k urologovi a uvidite vysledky urcite netreba ist do sukr.centra. Skus aj muzovi nasadit Macu je to vytamin priamo pre spermie, 🙂

bakajka
7. apr 2013

@rica1 no lekar mi povedal 2saciky 2 krat denne, ale potom som mu volala ked som mala krabicku v ruke a vraj predtym tie saciky boli gramove teraz su 2gramove tak mi povedal aby som brala 4 gramy na den a to je teda 1sacik rano a jeden vecer. V stredu som bola u gym.robil mi urtrazvuk a na 8DC som mala 13mm folikul tak mam prist v utorok len neviem ci sa mi podari ked v pondelok nastupujem do novej prace 😒 tak hadam inofolic zabera

ennynka
7. apr 2013

@bakajka dobre ze si tu dala ten text vyssie ohladom tych sukromnych centier,som rada,mozno niekomu z nas pomoze 😉

milousova
7. apr 2013

@kitulka a nehovoril, ze kolkokrat denne tie uspesne zienky brali inofolic? Raz alebo dvakrát?

mambba
7. apr 2013

@bakajka ja s tebou v tomto plne suhlasim.. avsak, my sme neboli na spermiogram v ziadnom centre.. my sme boli normalne u urologa..ktory je jednak dobry a jednak nam ani ziadne specificke centrum neodporucal.. takze v nasom pripade by som tie vysledky ako smerodajne brala..nam sice rovno povedal, ze to vidi na umele oplodnenie, ale ze mame casu a najprv odporuca za niekolko mesiacov kontrolny spermiogram..( to len nam to nedalo a hned sme hladali centrum)
takze my nespadame do pripadov, ktore si tu opisala..

ivveettaa
7. apr 2013

@taja27 no štyri mesiace nie sú nič, my vyše 5 rokov! 😒

rica1
7. apr 2013

@bakajka ja beriem jeden denne, lebo nemala by som mat ziadne problemy beriem to viac menej na rast folikulov a kvalitu 😕 ale trochu sa bojim lebo niektore kocky pisu ze im to rozhadzalo cyklus ked mali pravidelny a zacali tobrat 😕 mne npr rozhadzali cyklus aj femikvapky tak tie som vysadila tak uvidim ako tento mesiac som 7DC a beriem ho od 1DC

rica1
7. apr 2013

@bakajka nam vysli pato0logicke spermie az 96percent☹

mambba
7. apr 2013

@rica1 nam az 98% , ale podarilo sa prirodzene aj tak

ennynka
7. apr 2013

@mambba a to je mozne???to cumim teda 😨 a bral nieco manzel na tie patologicke spermie,myslim nejake vitaminy a tak?

taja27
7. apr 2013

@mambba to je sila ako je to možne???? no proste zázrak a ja tu stresujem že má zlý spg....
@bakajka hm my sme boli na odporučenie lekára v leviciach u dr.macka...na kontrolný chceme ist koncom aprila je to možne aby to takto bolo ako píšeš?????do BA máme daleko skoro 150 km...a tam je aký urolog??lebo nam vyšla asthenoologospermia....čo proste sa mi nechce verit lebo som bola z toho v šoku!!!lebo nie je lenivý hýbe sa cvičil chodi po hoárch atd a toto?kde sa potom objednat?ku klasickemu urologovi?lebo toto nebol sukromnik čo to robil a chcem ist na Sliač

taja27
7. apr 2013

baby berete dáka femi kvapky OD VALOVICA???neposunuli vam cyklus alebo ovulku???ja ich som brala no vysadila osm ich lebo akoby mi posunuli ovu nechápem....

nijka
7. apr 2013

@bakajka manzel bol v piatok tiez v Iscare, i ked moja gynekologicka povodne posielala do nemocnice a vysledok bol normalny, nemyslim si, ze by zamerne chceli z ludi tahat peniaze. Na pokyn znamej sme dokonca chceli rozsireny- ktory je drahsi a pani, ktora nas objednavala, povedala, ze je to zbytocne a drahsie pokial clovek uz nejde priamo na umele oplodnenie.

mambba
7. apr 2013

@taja27
@ennynka
muzovi som na spermie kupila profertil a macu.. ale nejak nemali sancu zabrat, lebo spermiogram bol 16.1 ( streda) od piatku bral lieky a v nedelu som mala ovulaciu, takze to nebolo ovplyvnene liekmi..
u nas zrejme zabralo to, co poradil urolog.. a to casty sex..vtedy sme sexovali asi 4-5 x za tri dni.. povedal doktor, ze sice bude v kazdej davke menej spermii, ale ze budu cerstvejsie..
ja som mala ovulaciu potvrdenu folikulometriou, takze to bola aj otazka presneho nacasovania..
a na druhej strane.. 2% dobrych spermii z poctu, ktory mal muz, t.j. 20 mil/ml znamena desattisice dobrych spermii v ejakulate.. takze hoci je to tazsie ako pri super spermiograme, nie je t vobec vylucena zalezitost a skor je to vecou spravneho nacasovania.

taja27
7. apr 2013

@mambba hmm to máš pradv u teda....my sexujeme každý 2 den napr...niekedy každý den to záleži vela od nalady ptoom sme to brali alebo bereme ako povinnost neviem no..hm vidiš nam toto doktor nepovedal že dobre je ked obden sa sexuje lebo dozrievaju....ano je pravda je ich tam 10tisice dobých.-))))jaj keby sa to aj nam podarilo to by bolo užasnee

bakajka
7. apr 2013

@taja27 my ideme teraz v utorok k mojmu znamemu urologovi,no vraj dost robi ked chlap nosi tesne nohavice a mobil vovacku co som hned drahemu povedala,ze nech si ho radsej obesi na krk ako davat ku gulkam 😀 a tiez je vraj dobre chladit gulky vlaznou sprchou lebo zvysena teplota v gulkach zabija spermie! Moj znami je zamestnany v statnej sprave nie je sukromnik ako nechcem byt hnusna ale prave som na nete citala tiez take postrehy ako tu pisem ja ze je to biznis 😒 tak ako sa hovori bez vetra sa ani listok nepohne! Taja skus tvojmu drahemu kupit MACA sa to vola je to vraj dobry vitamin pre spermie.

taja27
7. apr 2013

@bakajka no moj už nenosi tesne slipy...kde ideme nato tak studená voda na gulky.-))a veru mobil nosieva aj on orbi v štatne správe ale chodi aj do lesa na jara aj v lete .-))takže nesedei len chvalabohu ...a aj okolo domu aj teraz robi takže tak....no bohvie hádam to nie je biznis...na žiadny spg netreba asi chodit volkaedy nebolo nič take a sme tu aj nše starke atd.-)))držim palce
moj mm bere vitaminy viem aj maca že je nato dobra velmi no len ich bere dost nech ich dobere a potom sa uvidiiii-))

mambba
7. apr 2013

@taja27 ja len este doplnim, ze u nas ten casty sex v ten ovulacny vikend ani nebol vysledkom nejakej snahy o plodenie, proste sme boli po tom spermiograme naladeni tak, ze to prirodzene nepojde a uz sme boli aj objednani do CAR. skor islo o to, ze muz bol zdeptany, lebo bola spochybnena jeho muznost, tak som ho chcela nejak potesit 😀 plodenie sme hodili z hlavy a len sa tak cely vikend nasmiali a venovali sa jeden druhemu, bez nejakeho hlbsieho umyslu a hlbsej viery v uspesne splodenie..
este si aj muz robil srandu, ze tym jeho par bojovnickom dame mena a po sexe krical " duro, plavaj 😀 , no a za dva tyzdne necele, este pred menzesom ma zacali sialene boliet krize a mala som taky divny pocit a vysledok je u mna v albume..
proste ja uz nejak verim v osud, co ma byt bude.. my sme sa snazili roky bezuspesne.. problemy som mala velke aj ja s polycystickymi vajecnikmi, tak toto co zazivame je zazrakom

bakajka
7. apr 2013

@taja27 inak ked sa tak nato naozaj pozriem tak z 22 ml spermii ked su 2% u niekoho schopne aj tak je to presila voci jednemu vajicku a tie male mrsky musia doplavat! Pomsexe sa vzdy podlozim vankusmi aj na hodinu a je fakt ze potom zo mna nic nevide, pripadne robit aj sviecku 🙂