icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

vierka987
8. apr 2013

@11miuska11 kraaasne blahozelam 🙂 ja tiez kazdej hovorim,ze je to hotovy zazrak,nam tiez pomohol... ptuj,tpuj,ptuj nech sa dari 🙂 🙂 🙂 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@vierka987 dakujeeeeeem.... aj tebe nech sa silno dari a vela zdravicka zelam 😅

vierka987
8. apr 2013

@11miuska11 dakujem 🙂

ennynka
8. apr 2013

@vierka987 tak aj vam zabral inofolic k otehotneniu?a ako dlho ste sa predtym neuspesne snazili?

ennynka
8. apr 2013

@11miuska11 a vy miuska ste sa ako dlho snazili predtym nez si otehotnela?

11miuska11
8. apr 2013

@ennynka tak aktivne sme zacali nad tym uvazovat a merat si BT v januari. Ale Hak som vysadila koncom oktobra a pozor sme si prestali davat v novembri. Ale vsetko mimo ovulacie cukrovanie, lebo som nevedela, ze ju mam posunutu. A ked sme sa mali snazit, ja uz som robila tehu testy, lebo mi tyzden meskalo 🙂 A tento cyklus sme sa prvy krat priblizili cukrovanim k ovulke.. ale takmer az 2 DPO 🙂 🙂

vierka987
8. apr 2013

@ennynka no,nie dlho,asi od septembra,ak sa to tak da povedat a 12.1 som mala poslednu ms...,ale mala som pco atd...,problematicky cyklus...,uzivala som ho dva krat denne asi 4 balenia som vybrala,cyklus pekne nabehol,pomocou ovu testov merania bt som zistila,ze ovu mam az 20dc a tak sme vedeli,kedy sa presne snazit... 🙂 🙂 🙂 ,akonechapem tomu,ak niekto sa snazi pomerne dlhu dobu,precita si niekkoho sprav o tom ,aky je ten Inofolic zazrak,aj tak to nevyskusa a stale tu len vyplakava,treba vyuzit vsetko a pokial pomohol tolkych niekolkorocnym snazilkam,tak snad to stoji za to,a este aj teraz ja za lepsiu cenu,ked som kupovala ja trojbalenie nebolo,ale nelutujem ani cent...,P.S.nemyslela som tym teba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,drzim palce,nech sa cim skor zadari 🙂 🙂

monusik73
8. apr 2013

@vierka987 mas pravdu treba vyskusat vsetko ja som mala teraz duphaston na dva mesiace ale ak nezabral tak kupujem si inofolic aj ked je drahsi ale vyskusam vsetko

vierka987
8. apr 2013

@monusik73 no,ako som ti pisala,ja som najskor pobrala ten indonal,na tie cysty a potom inofolic....,dupfik,je hormon,ak si predtym nemala cysty mohlo to aj to sposobit,mozno citlivo reagujes na hormonalne pripravky,skus nebrat nic a prejdi na tu alternativnu medicinu a vyzivove doplnky,telo si oddychne od chcemie a mozno presne to potrebujes.... moj dr.ma vysmial,ked som mu hovorila,ze co uzivam,on na take neveril,a ze ked budem chciet tehu,necj pridem ,budem sledovat cyklus a podavat hormony,..,poriesila som si to po svojom a urobila som spravne..,ale kazda sme ina a kzdy pripad je individualny.. 🙂 🙂 🙂 drzim palce

pa_mi
8. apr 2013

@kraskanz1 @vierka987 @11miuska11 baby caute, velka gratulka vsetkym. ja tomuto "zazracnemu" pripravku tiez verim, ale chcela som vas poprosit aby ste sa niektora kukli na moje grafy - aha co sa udialo, vyzera ze ovu nikde. tak neviem. vam sa toto nestalo? beriem 4. balenie od 01.03.2013, teda asi od polky prechadzajuceho cyklu. myslite ze mam brat dalej?

11miuska11
8. apr 2013

@pa_mi a kde mas grafy? ja ich neviem najst nikde 🙂 dakujeme pekne 🙂

kraskanz1
8. apr 2013

@pa_mi Ahoj ja sa do tych grafov nevyznam tak to ani nejdem kukat ale ak beries inofolic len jeden a pol mesiaca tak len ho pekne dalej papaj odporuca sa 3-6 mesiacov papat ho takze nevzdavaj to hned po prvom cykle... 😉
@monusik73 pokial viem duphaston nieje na podpru ovulacie ale na podporu druhej fazy cyklu cize aby narastal sliznica.ja som duphaston brala roky ale len an to aby som dostala menstruaciu lebo mne nechodila mrcha sama od seba...

pa_mi
8. apr 2013

@11miuska11 tu su http://www.fertilityfriend.com/home/410535 jasny anovulak
@kraskanz1 ano, ja viem, len ked doteraz akoze ovu (alebo co to bolo) byvyla vzdy ten 20-24 DC a zrazu nic, tak zacinam mat pochybnosti. ale este mu davam sancu. aj tak mi nic ine neostava

monusik73
8. apr 2013

@kraskanz1 ja viem ze nie je na podporu ovulacie mne ho doktorka predpisala na podporu otehotnenia ale mam pocit ze nezabral vsak uvidim ci dojde mrcha tento tyzden a by dosla nevadi idem dalej nevzdavam sa chcela by som vyskusat inofolic aj ja

kraskanz1
8. apr 2013

@pa_mi neboj on zabere a mas aj nejaku diagnozu potvrdenu ? Lebo, este mozes to spravit ze poprosis dokyho aby ti predpisal clostil ten by ti mohol zabrat a mala by si ovulku tak ako ma byt.

11miuska11
8. apr 2013

@pa_mi v tom februari si mala veeelmi kratku lutealku, cize to bolo asi nekvalitne vajicko, z ktoreho vzniklo nekvalitne zlte teliesko. No a teraz to pokojne moze byt anovulak, lebo inofolic pracuje na skvalitneni vajicok, cize pokojne mozes mat jedec cykus aj anovulak. Vyzzera to tak, ze s tymi vajickami nieco mas, tak tomu daj viac casu trosku. Ja som sice ovu mala, ale strasne neskoro..45 DC a teraz som mala ovu 37 DC a vidis, zadarilo sa. Neurobilo to hned zazrak, ze som mala ovu na 15 DC, ale aj toto stacilo na tehu 🙂 takze ver inofolicu a on to da do poriadku. Moj lekar povedal, ze by mu dal tak dva mesiace, aby bolo vidiet vysledky 🙂 nevzdavaj to a pi ho 2 krat denne 🙂

pa_mi
8. apr 2013

@kraskanz1 PCO, to videla na sone a robila mi HP a povedala na vysledky ze treba brat Inofolic aby sa to rozbehlo ...tak sa to mozno "rozbehava" 😀 😀 😀

monusik73
8. apr 2013

@vierka987 vsak praveze chcem vyskusat inofolic velmi vela dobrych skusenosti som o nom pocula tak bodaj by aj mne pomohol tiez k otehotneniu

pa_mi
8. apr 2013

@11miuska11 ok 😉 este mu dam sancu 😀 😀

kraskanz1
8. apr 2013

@pa_mi jaszne rozbehne sa to 😀 ja som mala aj inzulinovu rezistenciu to je bonus k pcos a inofolic mi to znizil takze urcite ti zabere este take 2 mesiace a si tehu... 😵

11miuska11
8. apr 2013

@pa_mi no jasne, daj. Podla mna je lepsie mat anovulak, ako keby ti praskaju nekvalitne vajicka a babo by sa neudrzalo 🙂 pockaj si na poriadnu ovulku ako svete 🙂 a uz prisla MS?

lenocka20
8. apr 2013

@jana954 ahoj, no po pravde ti neviem presne povedat, lebo mne robili prefuk vajecnikov v ramci second look na myomy, kedze mi ich rok pre tym vyberali a bola som v celkovej narkoze, ale ked som sa prebrala, tak som mala taky zvlastny pocit nafuknuteho brucha a pri stlaceni ma to aj bolelo. No a mne to robili na Sliaci na sukromnej klinike, ale ja si myslim, ze ak sa bojis tej bolesti, tak by ti to mohli lokalne umrtvit. Ja mam tiez 32 a snazime sa uz cez 3 roky a uz som vyskusala kedejake vitaminy a nic, takze dufam, ze ten inifolic uz zabere a a IUI bude uspesne... 😉

kraskanz1
8. apr 2013

@lenocka20 jeeej aj ja som bola v Sliaci na laparke 🙂 pekne izby tam maju... 😵

pa_mi
8. apr 2013

@11miuska11 ni este neprisla. ved keby aspon to. dufam ze sa tu nebudem s tymto natahovat do aleluja

lenocka20
8. apr 2013

@kraskanz1 🙂 ano je tam super a ja som tam bola uz 3x a inde by som ani nesla, proste pekne izby a super pristup sestriciek a doktorov a aj teraz tam idem na IUI, tak dufam, ze na 4x to uz bude naposledy 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@pa_mi uplne viem, ako sa citis. Ja som minuly cyklus cakala na MS 60 DNI!!!!! a ked konecne prisla, tak na ovulku 37 DNIII!!! bud rada, ze mas normalnu dlzku cyklov a nemusis tak dlho cakat, ako ja...to je neverending story 😒

pa_mi
8. apr 2013

@11miuska11 no, teraz uz len dufam ze sa to tento cyklus rychlo skonci. nech pride ms cim skor aby sme mohli ist do dalsieho kola 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@pa_mi tak tak..skus cervene vinko, alebo horuci kupel...to vraj pomaha 🙂 a tiez sa moze stat, ze oovu este len pride...nic nie je vylucene podla mna 🙂 Ja uz neverim nicomu, co ma byt podla nejakych lekarskych tvrdeni 😀 😀 😀

janaj733
8. apr 2013

ja berem 20ty den inofolic a treti den clostil tak tiez cakam na zazrak tento mesiac urcite dam vediet ci zabralo 🙂

pa_mi
8. apr 2013

@janaj733 drzime palec nech je to na konci zelene 😵