icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

matula333
9. apr 2013

@taja27 No tak mozno aj ja som koli nemu mala isty cas zle pecenove testy...a to ani alkohol nepijem 😀 a teraz mas pravidelnejsi cyklus?

taja27
9. apr 2013

@matula333 no určite kvoli nemu si mala prečitaj si pribalový leták k nemu..ja som ho brala len 3 mes....vysadila som ho min cyklus už na 20 den alebo tak dako tak neviem posudit uvidime kedy mi "nepride"MS.-)))

matula333
9. apr 2013

@taja27 tak pevne verim ze nepride🙂 😉

taja27
9. apr 2013

@matula333 dakujem si zlatá....vy kolko skušate? partner bol na spg?moj bol a nemal ok vysledky preto je to o to ťažšie .-(((

matula333
9. apr 2013

@taja27 My skusame od decembra min.roku takze nie dlho,ale pri mojich kadejakych cykloch sa mi to zda strasne dlho☹ Nie moj zatial nebol na spg,ale chystame sa v maji,aby sme vedeli ci je vsetko ok. Pre istotu berie preventivne macu...ale tak uvidime co nam povedia...to ma mrzi ze mal zly spg..a dali mu aj nejake lieky,alebo papa nieco? 😉

taja27
9. apr 2013

@matula333 nie mal ist na konotrlny ale nešli sme bere dost vitaminov to som mu nakupila ja takže tak....

matula333
9. apr 2013

@taja27 🙂 si si ho vyzbrojila🙂dobre treba,nech aj oni volaco podstupia nielen my... 😉 a vy sa kolko snazite?a drahy je starsi od teba?moj ma 35,ale verim ze potvorky su bojovne..🙂

lenuskaa33
9. apr 2013

ahojte babulky... môžem sa spýtať, ak mám problémy s ovuláciou-teda nemám ju...môže mi tento liek pomôcť? máte s tým skúsenosti?

taja27
9. apr 2013

@matula333 no moj mm má 32 rokov ja mam 27..

matula333
9. apr 2013

@taja27 ja budem mat zachvilu 28 😠 ale tak verim ze nam Inofolic pomoze aspon v niecom a ze sa nam coskoro podari a si mi nenapisala ze kolko sa snazite🙂ale ved to ani nieje podstatne,urcite sa nam to podari do leta urcite pevne verim🙂

matula333
9. apr 2013

@lenuskaa33 Ahoj,no ja s tym zatial osobnu skusenost nemam,lebo ho beriem len 6 den,ale zevraj ano...skus si o nom viac precitat aj na stranke www.inofolic.sk ,alebo tu co kocky popisali v predchadzajucich stranach ake s nim oni mali skusenosti,mnohym uz pomohol otehotniet aj po dlhych rokoch snazenia..tak za skusku clovek nic neda..no len peniazky tena.lebo je dost drahy.. 😒 🙂

janaj733
9. apr 2013

baby robila som si ovulacny test a bola tam slaba druha ciarka viem ze je negativny len sa chcem opytat ci je to dobre znamenie ze daka ta ovulacia bude?

matula333
9. apr 2013

@janaj733ahoj, a ake dlhe mavas cykly?

blcha76
9. apr 2013

Ja som ho začala brať 22.3. ale len po 1 vrecúšku denne (ako je tam napísané). Ale baby ktoré otehotneli píšu vo fórach že ho treba brať 2x denne, tak od včera si už dávam 2. Dnes som si bola dokúpiť ďalšie balenie, ale nie je to sranda, lebo tých 20 vrecúšok mám vlastne na 10dní a stojí 16€. Ale nevadí, len nech pomôže 🙂 ...

tinuska83
9. apr 2013

@blcha76 na magister.sk sa daju kupit 3 balicky za 36e, vyhodne balenie, ja som si uz 2x objednala

janaj733
9. apr 2013

@matula333 ma 28 dnove cykli menzes mam pravidelnu akurat v nedelu mi skoncila 🙂

tinuska83
9. apr 2013

začala som piť alchemilkovy čaj, no chutí ako pokosená tráva, ešte dobre že mám rada také "zelené chute"

blcha76
9. apr 2013

@tinuska83 Ja keď som začala piť alchemilkový čaj tak som mala pocit akoby mi vysušoval ústa 😝 , stále som mala pocit smädu, ale do nejakých dvoch týždňov to zmizlo a už to necítim a úplne v pohode ho vypijem. Ja ho pijem 2x denne a ty?

tinuska83
9. apr 2013

@blcha76 ja som čítala tiež že by trebalo 2x, tak asi aj tak budem piť, dnes som si kúpila len, čítam že tu väčšina pije tak som chcela aj ja.... len zase odstupom od inofolicu, lebo sa neodporúča inofolic piť s čajom ani s kávou, tak si musím naplánovať čo kedy -- že aké starosti máme my ženy... a čo všetko nespravíme 🙂

pa_mi
9. apr 2013

@janaj733 no, dobre znamenie to je, ale pocas celeho cyklu mozes mat slinejsie alebo slabsie ciarky - a pri PCO (neviem ci mas, prepac nepamatam ci si to pisala a nechce sa mi listovat) mozu byt tie ciarky cely cyklus.

matula333
9. apr 2013

@janaj733 tak ako pise pa_mi je to teda dobre znamenie a presne tak pocas celeho cyklu su silnejsie a slabsie ciarky ale ked bude rovnako silna alebo silnejsia tak by to mohlo vyjst...ja som takto testovala od 12DC do 49DC a oplatilo sa..49 bol vitazny 😉 ak mas taky pravidelny cyklus...tipla by som to od 12DC by ti mohlo ukazat uz ovulku...teraz si tusim 9DC tak skusaj dalej si blizko🙂zavidim tie pravidelne cykly.. 😉 🙂 v dobrom 🙂

janaj733
9. apr 2013

@pa_mi nie nemam nic zistene akurat mam predpisany clostil a uzivam inofolic a od 15 teho dna mam brat duphaston.

janaj733
9. apr 2013

@matula333 cize ovulacia by mala nastat ked budu tie dve ciarky robnako silne?neviem nikdy sam sa takto netestovala nemam s tym skusenosti 🙂

blcha76
9. apr 2013

@janaj733 Ahoj, mne sa zdá, že ovulácia nastáva za nejaké 1-2 dni po poslednom pozitívnom teste. Mne to tak približne vychádzalo.

matula333
9. apr 2013

@janaj733 no asi aj zalezi ake mas ovulacne testy..ja som mala one step a pri nich musi byt testovacia ciarka rovnako silna ako kontrolna,alebo silnejsia...vtedy by mal byt pozitivny..ale myslim ze na rovnakom principe funguju vsetky tieto ovulacne testy...tak skusaj dalej a drzim palceky.. 😉

janaj733
9. apr 2013

@matula333 no v podstate ich len skusam ako to funguje myslim ze nepremeskam ak by aj ovulacia bola pravidelny sexik kazdy druhy den a nemala by som to presvyhnut no aspon myslim 😀

milacik3
9. apr 2013

@taja27 no to si dufaston velmi zle brala to kto ti tak povedal ze mas brat? to sa nikdy neberie tak skoro...to sa ma vzdy pockat az ovulka prebehne az potom sa nasadi, preto ja chodim na folikumetriu doktor povie kedy mam ovulaciu a potom mi povie ze za 3 dni si mam dat lieky a zacat uzivat...takze ja ju nemam ako blokovat, mne dufaston pomaha ...lebo bez neho by som MS vobec nedostala

matula333
9. apr 2013

@janaj733 tak potom u teba je aj zbytonce testovat 😀 ale nie vsak sa uisti uvidis...das nam vediet..🙂

janaj733
9. apr 2013

@matula333 urcite dam vediet 🙂

taja27
9. apr 2013

@milacik3 no kto asi hadaj...hadam nie ja ! ale moj doktor!ja som za každu folikulo...platila 7 e čo bolo raz vela proste...a ani mi nepovedal presne ked idem mat ovu tak čo z toho