Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Babulky moj prebeh zverejneni na lejdy.sk trosku pre povzbudenie http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/neplodnost-ja
ten prvy je moj 😉
Ahojte, baby, beriete spolu s Inofolicom aj femibion? alebo ten uz nie?
ahojte baby ja berem inofolic mesaic..medzitým osm mala pazuz u4 dni lebo mi došiel a čakala som nanový...podla BT asi ovu nebola meriams si 1.krát a som z toho šoknutá ....nechápem tomu.-(((( som už zufalaaaaaa vam zabral inofolic za kolko cyklov? mali ste pcso? ja to nemam potvrdené... fakt už neveim čo robit snažime sa 4 mesiace .....no neveim dnes mam 24 den cyklu lebo mávam 40 dnové....ani neveim čo sa chcem opýtať či napísat len tak píšem lebo už som sa vyplakala a už nelvazdem nechuti mi ani jest nič som bez nalady podla tej BT ach....
@taja27 ja beriem inofolic uz 2 mesiac...a zatial asi tiez nic, nemusis sa stresovat ked len 4 mesiace sa sznazite...ale uplne ta chapem kedze aj ja som po 4 mesiacoch stresovala ze preco sa nedari...a my sa pokusame uz vyse roka a stale nic, ale ja verim ze to pride vtedy kedy bude na to ten spravny cas 🙂 drzim palceky aby sa podarilo cim skor
@taja27 ahoj, 4 mesiace nie je vela ale kazda z nas vie ako sa citis, aj ja som si myslela ze mozno hned 1 mesiac sa zadari.... mozno ovulaciu budes mat neskor vsak uvidis, a s muzom mozete byt vsak stale ked sa budete pravidelne milovat tak nemozete nic prepast 😉 A ty mas nejake vaznejsie problemy, alebo to len mavas dlhe cykly, a mas dobru hladinu progesteronu?
a nevzdavaj sa aj si polac aby si to nedrzala v sebe a potom chod dalej, hore hlav neboj to sa podari len treba verit tomu, nadej zomiera posledna .-)
@milacik3
@petronela_nela
ahote baby dakujem ....snažime sa 4 mes...len aj mm nemal ok spg ideme na kontorlný koncom aprila a ja pojdme aj k tomu doktorovi čo on je vraj dobrý....
bral mi krv no nepovedal mi nič žeby som malazlé vysledký na štitnu...a dal mi duphaston ...
cykly mavam 40 dnove...neveim aký mam progesteron nepovedl mi....BT meriam len teraz 2 cyklus...dnes osm 24 den tak uvidime a inofolic berem 1 mesiac...
@taja27 no keby si mala zle vysledky hormonu stit.žlazy tak ta k tej doktroke posle...A inak ta tam ani neposlal,preventivne ci je vsetko v poriadku, lebo ja som teda bola. 40 dnove cykly su velmi dlhe lebo tu 1 fazu mas dost dlhu a mozno tu druhu fazu cyklu zase kratsiu. Aj ja beriem len 1 mes.infolic a zajtra idem na folikumetriu to budem 13DC to je skoro ale tak potom je uz vikend tak aspon uvidim kolko uz bude mat folikul 🙂 Ak beriem vitaminy muz tak asi bude uz iny spg, neboj 🙂 A ty si este nebrala clostylbegyt vsak?
neskušala ste žiadna cviky podla Mojžíšovej na otehotnenie??vraj je to velmi učinné...len neveim kde by sa to dalo stiahnut aby som to vedela presne cvičit
@milacik3 no nie neposlala ma veru a robim mi ja obvodný na štitnu no mala som ko tak neveim asi by som sa mala sama objednat na endokrinolgiu....
ano su dlhé 40 dnové cykly moja sestra mala 35 36 aj mamina a otehotneli v pohode aj tu baby čo su ako miuska mala 60 dnové a otehotnela takže neviem čo je potom dlhé .-))
ja osm na folikulometriu bola no nepovedal mi presne či bola ovu či nebola povedal len že ide ovu byt a ked som bola neskor že je asi po ovu proste no užas preto chcem ist k inemu dr
ano MM berie plno vitaminov.-)))verim že bude a že aj ja budem v poriadku a ja osm stresáčka možno aj to roi svoje
@taja27 hm no to som neskusala, ale tu je tolko tych metod co funguju na otehotnenie ze to sa ani vsetko neda vyskusat :D a na kazdu nieco ine zabera niektorej stacilo len alchemil.caj pit a otehotnelo, potom skusala som aj kvapkyy gynex a nepomohlo....aj fytosoju som skusala a je toho velmi vela :-/ Pozriet si to mozes na youtube tam som to ja videla...a tusim sa predavaju tie cviky na DVD.
jasne aj cez dlhe cykly sa da otehotniet 🙂 ani moja mama nemala problem otehotniet a len ja mam mam to po tete, ona to iste ma a otehotnele az 35 r. ale snad mna to necaka tak dlhu dobu ☹ Hej to je jasne takzko sa to robi ale skus si uvedomit v hlave ze nemozes na to stale mysliet, neda sa to uplne ale tak skus sa aj na ine veci zamerat na svoje zaujmy napriklad. Ja sa tiez uz snazim, ked pide MS tak si poplacem a potom idem dalej...tak vzdy dufam ze uz ju nebudem mat...a vzdy pride...
Ak si bola na folikumtetr. po ovulke doktr musel vidiet zlte teliesko....a ked v tom obdobi ste boli s MM tak to nebolo stratene 🙂
@milousova no toto som našla takto cbičiš podobne? aj ja to chcme začat pravidelne.-)
http://www.otehotnenie.sk/post/cvicenie-podla-l...
@taja27 mne to stiahol muz, ale neviem odkial zadarmo z netu. A je to 10 zakladnych cvikov + nejake cviky aj pre muzov na zlepsenie plodnosti. Tu som nasla z toho videa nejake obrazky, ja mam video kde hovori ta fyzioterapeutka Novotna a cvici ta baba v pruhovanych leginach 🙂 http://www.otehotnenie.sk/product/kniha-metoda-... Inak su to podobne cviky niektore ako z jogy pre zaciatocnikov takze nic namahave, ale zo zaciatku to je trochu tachsie najmä pre mna bolo kvôli problemom s chrbticov. Skoda ze sa to tu v okoli neda cvicit pod odbornym dohladom, to by bolo o inom
@taja27 cudna pracovna doba :D Banovce nad Bebr.mas daleko? tam poznam jednu doktorku je uzasna mna liecila, teraz uz necestuje do BA ...ona tu v bA ma ordinaciu s manzelom, teraz jej muz mna lieci ....a ta doktrka je suprova, aj mojej tete pomohla uzasny pristup ma.
Ja som chodila od 16 r. do 18 r. k doktorke a tam bola uplne blba, stale pchala do mna lieky a nebrala mi krv ako na to reagujem...tak som ju vymenila a zacala som cestovat do Banoviec z Trnavy, a chodila som tam niekolko rokov...a potom mi povedala ze ma ordinaciu aj v Ba tak uz tolko necestujem..
Caute zienky, bola som na gynde kvoli podozreniu z mykozy a dr mi kazala kupit inofolic. No tak som ho kupila aj zacala uzivat kazdy den 1 sacok. Ale mam z toho divny pocit. Bola som vyslovene proti akymkolvek praskom a vitaminom - umelym a teraz to beriem. Po pol roku snazilkovania. Nie je to zbytocne? Ved ja mam ovulku ako hodinky. Nemam veru z toho dobry pocit.
@sarafortuna poyerala som čo si mi odporučila a ten Sarapis je na obdobie klimakterium to nie je menopoauza?
@sarafortuna a ako by si mi odporučila dávkovania a to mám brať všetko čo si mi napísala? aj s Inofolicom ktorý beriem teraz? Ďakujem za odpoveď. 🙂
@sarafortuna juj si ma potešila a ten anovulák si mala prvý mesia, čo si užívala inofolic? A brala si ho ďalej? Lebo neviem, či mám pokračovať s inofolicom, alebo nie...
@kristinka9 fakt? aj @sarafortuna mala anovulak 1. mesiac brania? jej, ale mi odlahlo. ja som zatial tiez cisty anovulak. ale beriem dalej a neprestavam mu doverovat. @sarafortuna a potom uz dalsie cykly ok? ty si uz tehu?
ja som bola na vysetreni preco som krvacala tolko, tak som mala potrat uz v 4 tyzdni, a to som barala inofolic len prvy mesiac, tak dufam teraz to bude lepsie... verim v inofolic
ahojte baby myslite ze je normalne ked som si robila ovu test na 9 a 10 ty den cyklu a bola tam ta druha palicka slaba ale bolo ju vidiet a ked som si robila dnes na 12ty den cyklu tak tam bola iba jedna palicka nechapem tomu palicka by sa mala zosilnovat cim som blizsie k ovu nie?berem aj inofolic aj clostil zacinam mat pocit ze tento mesiac mi to zase nevynde ☹
@janaj733 netreba brat ovulacne testy ako nieco 100% jasne.. ja som mala v januari urcenu ovulaciu presne na den podla folikulometrie a ked som si tak zo zvedavosti robila ovulacny test, tak som tam mala iba jednu palicku silnu a na druhej len temer neviditelneho ducha..
a ze ovulacia bola a dokonca uspesna je u mna jasne 🙂
zalezi to od strasne vela veci, ci a kolko si pila , od toho ako koncentrovany je moc a podobne.

som sa už objednala sama sama do gynfiv. A kupila som si ten FEMIGARD co tu baby odporucaju. Ten lekar, ktoreho mam je teraz , je nový, už som pôvodného vymenila.