Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@tinkatinulka tinki, vitaj, no ja neviem ci to pomoze, u mna zufalstvo vitazi , ale neviem ci je dajakej pomoci. ☹ ☹ ☹ ☹
@tinkatinulka a ved to, aj to je jedna z indikacii, zlych vajok. aj mne povedali , ze ked mam horm. profil ok, tak nacoooo???asi na h.......
@vafinka No presne to som spravila ja, helios ma sklamal a preto som imigrovala do Reprofitu Brno.Sice to nevyšlo ale zato oni nemozu..prístup a celkový dojem je na neporovnenie.Pojdeme tam určite do dalšieho kola ale najskor kooopec vysetrení na vlastnu past. Neber to ako zufalstvo, ja to beriem ako cestu ku krásnemu cielu, ja som si tehotenstvo uživa v plnom vedomí len pár dní a bol to úpžasný pocit..o to horšie prišlo potom.No tak co baby navrhujete s bojom o najvajko roka ???
@vafinka A ty si aj v Heliku dostala nejaku odpoved prečo to nejde???
@tinkatinulka naj vajko roka??? tak ja si ho namalujem, a bude si prestavovat, ze ake je kvalitne a dobre 😀 😀 😀 😀 . a kolko ta to vyslo v brne? bo aj ja by som tam rada ale asi az o par mesiacov, ked zistim, ze kde je chyba
@tinkatinulka ze ja mam zle vajka, ale podla mna, nieco zvrazali, ale naj odpoved je ja neviem
@vafinka Noo mi sme mali min. stimulku pre moje PCO, mali sme iba dve vajka ☹ a ICSI, lieky z centra dokopy 970 € a boli sme tam 4x za celu domu,nabuduce už iba 3x.Dá sa aj konzultovat s vlastným doktorom a potom preposlať výsledky.No u nas asi tak feb.možno by som chcela ale najskor imunologia ako prva a následne asi všetko čo sa dá..
@vafinka
Mala som 9 folikov a iba 3 vajka a 2 sa oplodnovali..z toho sudim že s tým dačo musím niečo robiť, kedže jedno bolo degradovane.. 😔
@vafinka Brala si aj nejake doplkove lieky???
@tinkatinulka ja som mala dlhy protokol, ale asi to neni pre mna naj, jasne kys, listovu, mat, kasicku, vapnik, horcik, zinok, som si este davala ale hlavne kvoli tomu, ze som pocas tejto stimulky nemohla vidiet ani jogurt, lebo ma hned nadrapovalo. mne stale vraveli ze ake super vysledky, ze to vidia minimalne na 12 zrelych vajok a vysledok iba 1. nechci aky sok, a ako to boli. a ty si tam mala aku stimulku,
@tinkatinulka a toto ako ty som mala v 1 kole, ale mala som 8 vajok, nieco prazdne, nieco zdegenorovane, 3 vajka a 2 oplodnene, a ani jedno neprezilo pk ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@vafinka My sme vkladali 8bunkove embryo a druhe čo išlo do Pk a potom malo ist na mrazenie sa mrazenia nedockalo lebo nebolo vhodne..v centre ma už čaká správa od Embryologa co s ním bolo nakolko malo isť na výskum.Takže tiež biedna bilancia a nechcela by som zopakovat.Doktor povedal že idealne by som mala mať 4 vajka na oplodnenie takže som pod normou a to svedčí aj o kvalite.V Heliose mi povedali že som úúúplne že zdravá a že neni v ničom problem, ked som si žiadal moj výpis vyšetrení tak sme sa mesiac dotahovali a ked som to dala v Brne tak len kukali že čo všetko neni oki.
@tinkatinulka vidis, a to iste chceme aj my, kompletny vypis vysetreni, aj pocas stimulky,aj pocas prvej aj druhej, a to ja budem an tom trvat, a to tam pojdeme aj s mandzulikom obaja, a ja si myslim, ze ked tam zhukne, tak aj pusti. a ja by som v brne isla do softu, sice menej vajok ale ja dufam, ze by boli na kvalitu lepsie
@vafinka Nedala si si zistovat inzulínovú rezistenciu?
@tinkatinulka a to co je?
@tinkatinulka a aku metodu si tam mala stimulky?
@vafinka No toto už par dni na nete študujem, ma to vplyv na plodnosť ženy.. rieši to diabetolog a ak ti take dačo najde tak budeš užívať lieky a aj schudneš z ních..to som zatim našla a kedže moja segra ma cukrovku tak možno daco mam aj ja aj ked toto je trosku ine.Zistujem dalej,ale podla štúdii ma spoločné aj s PCO.
@vafinka Stimulovala som clostilom 5 dni 2+0+2 a potom aby tie moje chudatka ešte podrastli tak 5 dni po 150 jednotiek injekcie, potom pregnyl a následne po odbere utrogestan 4+0+4.Po clostile mi moc nerastla sliznica a aj tomu by som sa rada vyhla a to sa dava daky liek este na rast sliznice nakolko som pri potvrdeni tehu mala iba 11 mm a ked som bola 1x este v Heliose tak som mala až 13 mm.
@tinkatinulka nestras, znie to zle, a aj diagnoza asi este horsie. a schudnut? tak by som mohla. ale iba tak 3 kg, viac nie, tak to skusim pozriet, a to sa predpokladam zistuje z krvi,
@tinkatinulka ja po clostile som mala o cosi vyssiu, ale aj tak pri softe, dobry vysledok, mne ked davali clostil, tak som sa vzdy vysplhala tak ku 5-6 folikom, a ale na softku dobre
@vafinka ANo z krvi ale spravi ti to asi len diabetolog, preto pojdem k mojej obvodnej k odporucaniu a potom tam.Robi sa daky dlhodobý odber a odbery ranne a obedne..už viacero článkov som o tom našla a preto ma to zaujalo,nakolko sa mi dosť zvýšil krvý tlak tak aj toto múže byť príznak..ja už si pripadám ako pátrač v FBI.Je hrozné že toto všetko ti nik nepovie na rovinu, asi by bol zisk CAr malý.
@tinkatinulka ps, a aspon vidis, ci ich v heliku naozaj trapi tvoj skutocny problem, nie netrapi, ved naco, zaplat im tam za ivfko tak 1200 a to je vacsi osoch, ako zistovat pricinu, priamy dokaz
@vafinka No na clostil pekne len škoda že nedorastli do spravnej velkosti a preto potom ani vajka v nich neboli.Preto stačí 4-5 kusov.Ale aj rozmery krásne.U mna by v prípade dlhého protokolu hrozilo OHSS a to nechceme ani jedna.
@vafinka No a ked mi na konzultacii povedali že budem doplacat 700 € tak sa teraz tomu smejem..čo viem tak priemerne 1500 a to ešte čakáš kým sa poistovni uráči poslať papiere, našu žiadosť ma poistovna už 6 mesiacov..a tak sme to vzdali s nimi.
@tinkatinulka hmm, ved aj nam a to my vystasteny,ze nas to vela nevyjde, ale ked sme vysli z lekarne, huba dole, a ze cosze?????? a potom som zacala doma studovat cennik, a potom mi dokaplo ze asi nie
@vafinka No ano učíme sa až na vlastných skúsenostiach..a to je smutné že až po núspechoch a potratoch sa s tebou niekto bude baviť.Mna na hematologii odbili že čo od nich chcem, vlastna iniciatíva nakolko mám mutácie krvy.Ale chystam sa tam zase a vysedím tam asi zadok ale k doktorke sa dopracujem, chodim do Martina do Národného centra lebo len tam su trochu kompetentní k danej téme IVF.
No ako buduce maminy, kcete pomoct k babatku? Ponukam vam viac ako 3000r overenu liecbu.
Naposledy 41r pani otehotnela po terapii a dokonca dvakrat po neuspesnej lekarskej liecbe.
Info u mna
@tinkatinulka hm, to myslis vazne, a to ta akoze preco poslali prec. ufff, a aj ja mam tie krvne mutacie a viem, co ma caka, nakolko ak ostanem tehu, ale neviem ci v tomto zivote sa este dockam.

@mili78 No presne tak sa aj cítim, nechcem sa bezhlavo vrhat do dalsieho kola pokial nezlepším vstupný materiál:SPG sa mi podarilo mojim googlením zlepšiť a ešte moje ajka vylapšiť a možme ist nato.Inak AMH nemam ani ja, v Heliose to nepovazovali za potrebné a v Reprofite sa na to nik nepýtal, sak že ked mam dobrý hor. profil..teda okrem vysokého prolaktínu.☹