icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

lagunasa
24. apr 2013

@levicazlevic znizene vajecniky? to akoze ich mas v tele posunute nizsie? to som ani nevedela, ze sa moze stat.

ivec16
24. apr 2013

@lagunasa pise o znicenych nie znizenych ;)... A vajecniky sa mozu nachadzat inde ako by sa mali... Moje su napriklad pod maternicou, ktora je otocena dozadu, a su zrastene dohromady asi z dosledku endometriozy. Takze su v douglasovom priestore medzi maternicou a konecnikom...

lagunasa
24. apr 2013

@ivec16 tak to ma mrzi, ze ich mas takto. to je totalne nafigu!!!! jedna znama ma tiez maternicu otocenu naopak, ale neviem ktorym smerom. vraj ked bude chciet otehotniet tak to pojde tazsie a vraj inymi polohami.....
@levicazlevic aha znicene.... a ako to zistila ze su znicene? ako sa to prejavuje? a ako zistila ze je to vdaka nespravnemu lieku?
ja mam totiz znizenu funkciu vajecnikov a dr netvrdila, ze je to nejakymi liekmi, vraj sa nevie preco to tak byva, ale vraj je najvacsia pravdepodobnost, ze je to dedicnostou. tak mozno si myslela to co mam ja.

rica1
24. apr 2013

@lagunasa
ahojky, to tá kočka levicazlevic z inofolicu mala takto????? nevieš?

lagunasa
24. apr 2013

@rica1 neviem ani presne co ma a neviem ani z coho.

rica1
24. apr 2013

@pa_mi
@milousova
@siska765 Baby len tak nahodne som Vás označila tie čo pijete inofolic asi všetky čo sme tu ale nemáte po ovu akoby kramove bolesti stale?? ja som to nemavala a teraz ma celkom bolieva podbruško a vaječníky, najskor som si myslela že to može byť aj tehu ale som 8DPO a neverím že to vyšlo, mam pocit že to je z toho inofolicu, dnes mam posledný sačok, beriem 1 sačok denne iba, a využívala som ich zatiaľ iba 19 a dnes sa rozhodnem či kupim dalsie balenie ale asi nie☹

rica1
24. apr 2013

@lagunasa no dúfam že napíše , bo to sa mi nechce veriť že z inofolicu, to by nemohlo sposobovať take problemy podla mna..

lagunasa
24. apr 2013

@rica1 na kazdeho to ucinku inac.. a ked si sa rozhodla ho uzivat tak odporuca sa 3-6 mesiacov. necakaj zazraky po jednom 20-kusovom baleni. ja ho teraz uzivam druhy cyklus. prvy som bola chora takze zo snazenia nic nebolo ale nevadi.

ivec16
24. apr 2013

@lagunasa otocenu maternicu ma velmi vela zien a nemusi to byt problem otehotniet, je to jednoducho ina poloha a niektori lekari asi zbytocne stresuju...

rica1
24. apr 2013

@lagunasa no ja stým asi koncím, ide to do penazí a neviem , vyskusala som už veľa vecí a skor mi to tiež bolo na škodu, alchemylka mi posunula ovulaciu, potom z tohto mam bolesti na vajecnikoch ☹ aj keď paradoxne od noveho cyklu mam začať brať clostyl a skusiť IUI

rica1
24. apr 2013

@ivec16 jednej čo sme si písali sa to podarilo pri polohe zo zadu 😎

milacik3
24. apr 2013

@rica1 preco uz nechces pokracovat? no tie bolesti mozes mat sposobene hormonami ze sa ti menia po ovulacii to je normlane niektore zeny tom aju kazdy mesiac... Ja to teda mavam stale po ovulacie ma hned zacne boliet podbruskom a prsia ma tak bolia nemozem sa ich ani dotknut ... ale to Inofolicom asi nie je...vsak to je len vitamin..

ivec16
24. apr 2013

@rica1 dakujem za radu ;), my sme uz raz tehotny boli (bohuzial sme to nedobacovali do uspesneho konca), a dokonca si myslim, ze to ani nebolo zo zadu 🙂... Myslim ze mojim problemom su skor vajecniky ako otocena maternica..,

lagunasa
24. apr 2013

@rica1 podla mna bolesti su len pozitivny znak. pokial si vsetko skusala len tak kratko tak ..... ale tak je to na tebe. ale pokial ti to moc narusa rozpocet tak teda prestan. ja ked som sa po 2 rokoch nonstop mykozy jej chcela zbavit tak som skusala vselico. dokonca som vyhodila dovzduchu 5000 SK na wobenzim. nakoniec pomohlo nieco uplne ine co nas vyslo cca 450 eur a az po asi pol az tristvrte roku. takze nezavrhuj nieco co neucinkuje hned. predsalen inofolic neni zazrak.

rica1
24. apr 2013

@milacik3 je to drahé a ja už som tolko veci pokupila a nič nepomohlo ☹ neviem proste všetky baby to kupuju a ja neviem teda ako sa rozhodnem ale zas nechcem brat inofolic z clostylom naraz,, a ten clostyl začnem teraz od 3DC

ivec16
24. apr 2013

ja si tiez myslim, ze to je nakladne... ale zas na druhu stranu radsej vyskusat vsetky tieto prirodne doplnky a preparaty, lebo IVF tiez nie je lacne a myslim, ze aj viac zatazuje po zdravotnej a psychickej stranke... takze je to drahe, ale isto menej ako niekolko pokusov umeleho oplodnenia

rica1
24. apr 2013

@lagunasa mykozy trapili aj mna nonstop, a co Ti nakoniec pomohlo, ako rozpočtom to zvladnem ale radsej by som tie peniaze investovala mozno do niecoho ineho

ivec16
24. apr 2013

@rica1 to asi kazdy by mal kde peniaze davat 🙂 ale ked to nejde... tak potom clovek skusa vsetko...

milacik3
24. apr 2013

@rica1 no to aj ja za ten 1,5 r. som tolko veci vyskusala a stale nic,,, treba len verit ze nieco raz zaberie a vyskusam ja uz hocico... a ked nic tak pojdem na IVF. Je to drahe to mas pravdu ja uzivam 2x denne takze do mesiaca miniem 45 eur a to este aj dufaston kupujem... Tak to ano to ani neber dokopy ber teraz ten clostyl a uvidis ako to zaberie..

levicazlevic
24. apr 2013

@milousova nie nebrala som nič ine

levicazlevic
24. apr 2013

@lagunasa nie znižene ale zničene, mam zničene cievy a žily, preto stale krvacam, dôvodom je nevhodne naordinovaný liek. zistila som to tak, že som vyhladala iného odborníka ako je lekár. A u mňa je málopravdepodobné, že je to dedičné, pretože žiadna žena v našej rodine, z oboch strán nemala problémy s počatím, práve naopak

ivec16
24. apr 2013

@levicazlevic a nic ine si nebrala, vies urcite, ze je to z inofolicu? ako dlho sa snazite?

milousova
24. apr 2013

@levicazlevic ako ti mohol inofolic zničiť cievy? A to ten odbornik konkretne ukazal prstom na inofolic, ze ten ti narobil šarapatu?

zuzka56
24. apr 2013

ahojte kocky,
mne po mesacnom uzivani inofolicu nabehla ms, ktoru som nemala od septembra, u mna nastal maly velky pokrok s inofolicom 😉
Dufam, ze to bude v tomto duchu pokracovat az sa dopracujem k tehotenstvu.

zuzka1606
24. apr 2013

Ahojte dievčatá tak po 4miesiacoh užívania Inofolicu som v 9.týždni.Tak dúfam že zabral správne a moje vajíčka sú už zdravšie a žiadny missed abort. mi už nehrozí. Držte palce🙂

levicazlevic
24. apr 2013

@ivec16 brala som len inofolic a nie neukazal prstom, povedal mi, že mi to sposobil zle naordinovany liek bez toho, aby som povedala, že niečo uživam a jedine čo som doteraz brala bol inofolic
@milousova

mauerka
24. apr 2013

Nie je to zázračný liek, ale urcite pri dávkovaní 2g denne NEMôžE SPôSOBIŤ narušenie/poškodenie ciev.
Inozitol /inofolic/ je podstatný pre správnu činnosť inzulínu, metabolizmu tukov, a pre udržanie rovnováhy vápnika v bunke. Nachádza sa v membranach všetkých buniek. je tiež súčasťou lecitínu, kt. ako je známe práveže čisti cievy.

julka82
24. apr 2013

@ennynka no a mame zablokovanu temu. Pisala som adminovi, ci by to nenastavil ako otazku, lebo naozaj by bolo super keby tie pozitivne pribehy boli pokope...uvidime 😒

levicazlevic
24. apr 2013

@mauerka neviem či ho berieš, ale lekár ti odporučí vyššiu dávku ako sú 2 gramy - čo je jedno vrecúško denne, určite nemám problémy zato, že som si to zmyslela sama alebo si to zmyslelo moje telo, kým som nebrala inofolic, nekrvacala som vobe, ked som ho začala uživat, začala som aj krvacat, bohužial nie tak ako je potrebne, inofolic som pred pár dnami vysadila a čuduj sa svete, krvacanie slabne..tak asi viem čo píšem .. nehcápem, načo tu je otvorená táto diskusia, keď ako vidím je poburújuce, keď má niekto negatívnu skúsenosť, môj príspevok nebol o tom, aby som ám kázala prestať ho užívať, niektorým ženám pomohol, takým gratulujem, moju negatívnu skúsenosť píšem preto, lebo určite sa nájde žena, ktorá nemá pozitívne skúsenosti...

levicazlevic
24. apr 2013

@rica1 ahoj bohužial to mám z toho, to ale neznamená, že aj ty to tak budeš mať, moje telo je exta špeciál, ktorý na všetko reaguje inak, napriklad ked som brala duphaston telo reagovalo presne opačne ako malo, ked som brala clostil, telo nereagovalo vobec, ked som brala inofolic, reagovala som otrasne, je to len moja skúsenost, sama vidíš, že iným kočkam zabral a okrem iného, to ale neviem či je prave z inofolicu, ale odkedy ho beriem, priberám, uvidíme či vysadením schudnem