icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

lenuskaa33
3. máj 2013

@rica1 ahojte baby, co hovorite na inofolic? ja som ho začala brať tento mesiac...tak dúfam,že pomôže....trištvrte roka sa snažíme.... ale mam problemy s ovulaciou ta uvidime či pomôže 🙂 aké máte skúsenosti vy?

rica1
3. máj 2013

@lenuskaa33 ja som ho zacala brat ale iba jeden mesiac a proste ked som nic nebrala tak som mala cyklus 28dni a ako nahle som zacala s doplnkami tak teraz mam cykly 30dnove aj dlhsie niekedy, nikdy nezameram ovulu presne ako kedysi 😝 pila som femigard predlzil mi cyklus, potom femikvapky to iste, takiez alchemylka, minuly dc som sa zas namotala na inofolic ale ked som si to zratala tak proste ja to kupovat nebudem, nieze by som na to nemala ja fakt neviem akosi ma nebavi vyhadzovat peniaze uz na to.. no co je horsie skusila som clostyl... nevedela som sa rozhodnut ale doktor ma na to prehovoril , tak som zvedavaaaaaa 😖

rica1
3. máj 2013

@lenuskaa33 a Ty ake mavas cykly??

lenuskaa33
3. máj 2013

@rica1 ahoj, tento rok som začala mať problemy s cyklom mavam ho od 21- do vyše 30 dní.... bola som na hormonalom profile a tam mi zistili žu ovulku nemam... :ˇ(

majbo
3. máj 2013

ahojte,ja som brala inofolic asi 2 mesiace,ale tak od 6,-teho dňa som mala také krče v podbrušku,že som ho musela vysadiť a cyklus aj tak rozhádzaný...som z toho smutná ,veľmi som dfala,že mi pomôže.... ☹

rica1
3. máj 2013

@lenuskaa33 od 21 dni do 30 to znamena ze niekedy prisla aj skor ako 28?? a ked Ti zistili anovulaky tak potom co Ti poradili alebo ako mate postupovat, na to sa tusim dava aj ten clostyl nie

sarafortuna
4. máj 2013

@rica1 ak vieš že ovu máš a cyklus ako hodinky, tak Inofolic nepotrebuješ. Ak sa nesnažíte viac ako 1,5 roka, tak len treba vydržať. Stačí ovocie a zelenina a dostatok pohybu a kľud.

elje
4. máj 2013

@lenuskaa33 tiez sa snazime cca tristvrte roka (od jula 2012) a tiez som nemavala ovulku. Dr ma poslal do CAR, ale odmietla som, miesto toho som si kupila Inofolic. Beriem ho 6 tyzdnov a cuduj sa svete - dostavila sa moja prva ovu 🙂 Verim, ze nam pomoze 😉

lucyf
4. máj 2013

@elje ano???ja mam ten isty problem beriem aj clostilbegyt a aj napriek tomu mi folikuly nenarastu tak ako maju!!! ☹ uz som z toho zufala !!!!chodis na folikulometriu???ci ako vies ze si mala Ovu...????

elje
4. máj 2013

@lucyf ja zatial clostil neberiem, dam inofolicu sancu do augusta a potom budem riesit razantnejsie (aj ked dufam, ze nebude treba) 🙂 Na folikulometriu nechodim, kedze moje cykly boli jasne anovulaky tak nebolo kvoli comu.... Minuly cyklus som prvykrat zazila nieco take ako bolestive prsia, pichanie vo vajecniku + BT vyskocila veeeeelmi vysoko na to ako som bola zvyknuta. BT meriam uz 7.mesiac takze viem povedat.
Vy sa ako dlho snazite a kolko beries inofolic? Ja som hned prvy cyklus s nim citila, ze nieco je ine ako dovtedy, konecne 😵

lucyf
4. máj 2013

@elje no my sa uz snazime rok inofolic beriem este len druhu krabicku...ale uz prestavam mat nadej aj v to ,pretoze ani po najvyssej davke clostilu sa vo mne nic nedeje...BT nemeriem ,lebo nestavam v tu istu hod. 😖
Sice my uz jedno dieta mame ,ale to tiez len zazrakom a zazraky sa nedeju casto a zeby 2x,????no uvidim este budem uzivat inofolic nadalej a uvidime...mozno hmmmmmmmm 😕

fila82
4. máj 2013

@lenuskaa33
@lucyf
@elje
baby pozrite na moje albumiky s ovu testami, ten prvy z marca - slabsia ciarocka, a ten dnesny (po dvoch mesiacoch brania Inofolicu mi ukazal testik ovela silnejsiu ciarocku) ja to pripisujem Inofolicu, nikdy pred tym mi neukazal ovu testik, tak vyraznu ciarocku...a testujem rovnako.

bambi9
4. máj 2013

@lucyf daj tomu aspon tolko co odporucaju 3-6 mes 😉 a hlavne si povedz ze urcite do pol roka zaberie - psychika robi svoje 🙂 su tu kočky ktore tiez nemali ovu ani pri clostyle a uz su tehu s inofolicom 😎 drzim palce ..

elje
4. máj 2013

@lucyf tak to este naozaj sa nemohli dostavit ziadne ucinky, skusaj dalej 😉 A ako sa vam podarilo prve mimi? Predtym si mala cyklus a ovu vporiadku?

tahivka
4. máj 2013

kočky, nie, že by som bola lenivá, ale nechce sa mi čítať všetkých 80 strán, či v nich nájdem odpoveď, tak len stručne - posúva Inofolic ovulku? A ak áno, ktorým smerom? Príde skôr či neskôr?

salo
4. máj 2013

Ahojte baby, idem Vám napísať čo sa mi stalo... Včera som si našla na tehu teste // a poviem vam bol to riadny šok, lebo v apríli na 11DC som bola na folikulometrii a vajko malo 16mm,dr. mi povedala, že mám príst na 14DC, že to už by mala byť ovulka.... tak som tam na ten 14DC bola a na USG už nebolo nič,dr.povedala, že tento mes.žiadna ovulacia nebude, že sa folik vstrebal a že nech pridem dalši mes.,že to znova pozrieme a ak zase nič tak mi nasadí clostyl. Lenže to nebolo všetko...nasadila mi silne Atb, ktore sa nesmu v tehu uživat, ale že však čo, tento mes.určite neotehotniem! (mala som bakter.zapal)Dala mi aj dufaston a ked mi ms neprišla na 29DC tak mi to bolo divne,(ms mavam pravidelnu) myslela som, že to koli dufastonu, no a strašne ma začali bolieť kríže a ja, že som prechladla... Asi od 22DC som špinila 4dni a potom už nič ani naznak mrchy, tak mi to nedalo, spravila som si včera test, dnes zase a boli tam, //. Chapete to????? ja nie! Teraz sa bojím čo bude, ked som uživala tie atb a ešte aj najake lieky od bolesti ☹

fila82
4. máj 2013

@tahivka beriem ho len dva mesiace ale mne sa zda, ze teraz mam ovu skor...podla skusenosti som myslela, ze pride neskor, tak neviem ci je to Inofolicom, pre zaujimavost kuk na moje ovu testiky, prvy album bez inofolicu, dalsi po uzivani inofolicu...vyraznejsia ciarocka na ovu teste...taku som este nikdy nemala...ci je to inofolicom neviem, ale ja myslim, ze ano

tahivka
4. máj 2013

@fila82 Ďakujem za odpoveď, ja len, že som mierne zmätená, tento mesiac beriem Inofolic poctivo, ale len jedno vrecúško a trošku mi chaosia ovu testy i BT. Doteraz som ovu mala na cca 16-18DC, teraz mi to však vychádza na cca 12DC, lenže testíky akosi nesúhlasia s bazálkou, tak neviem, či už prebehla, či ešte len príde neskôr, tak, ako to bývalo u mňa zvykom. No také výrazné čiaročky ako Ty som ja ešte nikdy nemala....jedine, ak test nechám zabudnutý a pozriem naň 12 hodinách, vtedy tam diaľnice sú :D

fila82
4. máj 2013

@tahivka ber dve vrecuska denne, citala som ze dr. odporuca brat dve vrecuska aj ked v letaciku sa pise ze jedno denne. No prave ani ja som nikdy pred tym nemala take vyrazne ciarocky, az dnes vid. testik, a vcera bol uplne biely az dnes sa takto vyfarbil. A vychadza mi to aj s tym co mi povedala dr. na 12 dc videla 12mm folikul, takze dnes je 16 dc a boli ma riadne ten vajecnik, takze by mal mat uz 20mm a prasknut. Podla mna Ti este neprebehla, to by bolo velmi skoro oproti tomu, ze mavas ovu neskor. Aj ja mavam neskor a az takto skoro som nemala nikdy pocas toho co testujem. Ale snazte sa pre istotu, ale podla mna este len pride....ale to je len moj nazor.

tahivka
4. máj 2013

@fila82 ok, skúsim prejsť na tie dve, snáď som ovu ešte nepremeškala a dočkám sa aj ja takých diaľničiek, čo máš Ty ...zatiaľ mi postačia aj na ovu tetoch 😉 No snažiť sa snažíme, tento mesiac až moc 😝 len akosi už nevládzeme 😀 potrebovali by sme už aspoň jeden deň oddych, lenže kým si nie sme na istom s ovulkou, nechceme prepásť vhodný okamih 😉

fila82
4. máj 2013

@tahivka ak sa Ti chce tak pocitaj tu: http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna?str=3

pise tam dr. o uzivani 2x denne aj o moznom posune ovulky na skor 😉

tahivka
4. máj 2013

@fila82 😀 mám čo robiť, aby som sa tým prelúskala...ale už som sa začala čítať, polovička už zaspáva, takže bude na študovanie pokoj 😉

gagirl
4. máj 2013

Ahojte kocky..chcem sa s vami poradit ci brat inofolic ak nemam zatial ziadne problemy,vysledky zatial v poraidku len sa nam dlhsie nedari..mam ist este za dva tyzdne na laparku..tak neviem ci este pockat alebo si mam objednat..?

sarafortuna
5. máj 2013

@gagirl , vzhľadom na vek, by som ho skúsila 😉 uvidíš ešte čo zistia na laparke.

sarafortuna
5. máj 2013

@salo dr. to nejako zle vyrátalaa, alebo tam bol víkend - vajko mohlo mať v ten den 22mm a praská od 20mm.
Takto skoro atb nemusia uškodiť, oni majú väčší negatívny vplyv neskôr, ked sa už "zakladajú" orgány - po 5.tt - 10.tt.

lenuskaa33
5. máj 2013

@elje gratulujem super... no ja som zvedava... čo teraz mam uz cyklus 36 deň...nejak dlho...tak uvidíme čo to bude tento mesiac....

gagirl
5. máj 2013

@sarafortuna dakujem..dlho nad nim rozmyslam..preto ze mam pravidelny cyklus aj ovulku..ci nie je zbytocne..ale pockam este na laparku co bude a potom by som objednala..🙂

salo
5. máj 2013

@sarafortuna ja neveviem, ako to rátala, bola som tam v pondelok na 11Dc to mi povedala že folik ma 16 mm a ked som prišla vo štvrtok na 14DC, už tam nič nebolo, vraj sa vstrebal a ovu nebude 😲 No ale ovu musela byť potom možno na 13Dc, kedže som teraz tehotna!!! Len mi to nejde do hlavy...to tí dr.nevidia na usg že už je napr.den po ovu???? Dúfam, že máš pravdu a naozaj sa tak skoro nič nemohlo stat 😒 Som zvedava ako mi to moja dr. vysvetli 😠

sarafortuna
5. máj 2013

@salo,
den po ovu ani možno 2 dni po ovu ešte nemusia vidieť. NIekedy vidno pekne žlté teliesko, ktoré sa spraví z folikulu, niekedy nie... a tie ultrazvuky majú všelijakú kvalitu a dr. všelikajú schopnosti a zručnosti vôbec "čítať" čo na monitore vidia... ale zaujímaveé, že plno kočkám, ktorým povedali že ovu nebude (a už boli po ovulke) sa podarilo hned v tom cykle otehotnieť...
uvažujem, či to fakt nerobí psychika 😉
držím palce a zajtra chod k dr.

sarafortuna
5. máj 2013

@gagirl , a prečo ideš na laparku? už dlho sa snažíte?