icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ennynka
11. máj 2013

@selecta22 jaaj vsak to je este kratko,to by sa vam mozno i bez toho zadarilo takze to bude potom diskutabilne ci to bolo z tych vitaminov alebo by sa aj tak podarilo 🙂

selecta22
11. máj 2013

@ennynka no uprimne, neverim, ze by akekolvek vitaminy vyrazne dopomohli k oplodneniu.

ennynka
11. máj 2013

@selecta22 ja vobec netusim ci ano ci nie 😨

alja20
11. máj 2013

ahojte ja som sa liečila na PCO viac ako 2 roky a posledné 4 mesiace som popri clostilbegitu užívala aj inofolic takze z mojej skúsenosti má tento produkt niečo do seba.Čakáme naše vytúžené bábätko,nám pomohol.

alja20
11. máj 2013

@julka82 ahoj to nebude inofolicom ale skor by som povedala ze ak sa snazite o babo a robili ste to v case ovulky tak ide o uhniezdenie oplodneneho vaja,ja som to pocitovala tiez a prsia ma bolia doteraz brucho uz prestalo boliet

alja20
11. máj 2013

@ingris ahoj ja som mala ten isty problem bez vyvolavacky som mrchu nemala takze ani ovulka nebola a nemali spermie co oplodnit.Inak je aj velmi dolezite aby sa dal vysetrit aj partner ci ma zive spermie bo liecba iba jedneho partnera nema vyznam ked sa nievie o probleme toho druheho.My sme sa pokusali rok a nic tak som doktorovi povedala aky mame problem tak ma 2 roky liecil bola som na prepichovani vajecnikov a nasledne doliecenie clostilbegitom az kym sa neprislo na to ktora davka mi zaberie pod dohladom samozrejmä ultrazvuku.Posledne 4 mesiace mi k liecbe odporucil uzivat inofolic.Takze k uspesnemu zaveru som uzivala 2tabletky clostilbegitu rano a vecer po jednej a 2sacky inofolicu tiez rano a vecer po jednom a ovulku som mala na 15sty den cyklu a podarilo sa nam koooonecne splodit vytuzene babo,tak dufam ze to dotiahneme aj do stastneho konca a na tohtorocne vianoce dostaneme ten najkrajsi darcek v zivote a bude traja 🙂

lulu2007
11. máj 2013

Ahojte..
chcela by som sa spytat, ci inofolic uzivala niektora z vas,ktora nemala problem s PCO. ja mam pravidelnu menstruaciu, kazdych 28 dni, aj ovulaciu mam kazdy mesiac a uz dva roky sa nam nedari. min.mesiac som mala pichnuty pregnyl 5000 a tento mesiac zvysena davka pregnyl 10000. Mozem uzivat aj v tomto pripade inofolic?Mohol by mi pomoct?. som po laparoskopickom odstraneni endometrialnej cysty a tiez viacerych lozik endometriozy..a taktiez po spriechodneni vajickovodov.

bakajka
11. máj 2013

Ahojte baby, ja som posledny rok mala menst.len ked som zasla k lekarovi na injekciu alebo som brala lieky na vyvolanie. Inofolic beriem od 22.3 a menst.som mala poslednu 27.3. (po vyvolani liekmi) inofolik som brala dva saciky denne a dnes po 45dnoch mi prisla menst.sama sice nie po 28 dnoch ale u mna je aj to plus ze prisla sama bez vyvolania,takze pokracujem dalej v Inofoliku a dam mu cas aby zaposobil tak ako ma necakala dom zazrak po mesiaci ale ani si neviete predstavit ako som sa tym mrcham dnes potesila 🙂 Takze chce to len vydrz 😀

bakajka
11. máj 2013

@julka82 ja som mala bolest v prsiach a boli dost navrete (ako keby mi narastli 😀 ) asi 3tyzdne az do dnes a to som dnes dostala menst.

vivike
11. máj 2013

@julka82 ja momentálne beriem 4.balenie (krabicu) inofolicu a minuly mesiac som nemala prsia take citlive pred príchodom menzesu ako teraz...

julka82
11. máj 2013

@bakajka tiez si myslim, ze to bude ono 🙂 ale tak pozitivne znamenie, ze tie nase telicka zacali pracovat naplno 😵

julka82
11. máj 2013

@alja20 ahojky, no bodaj by si mala pravdu, ale uz pisu kocky ze to mavaju z inofolicu tak uvidime, kazdopadne uhniezdovanie to nemoze byt u mna, lebo mna od prveho dna ovulky bolia a uhniezdovanie je okolo 4-5 dna, cize to bude skor sposobene vyssim mnozstvom hormonikov v tele, coz tiez nie je na skodu 🙂

bibisko
11. máj 2013

@lulu2007 Ahoj, moja kamoska (uz tehula) a aj ja beriem Inofolic, bez toho, aby som mala PCOS. Len ako podporu otehotnenia. Nasa dr. nam ho odporucila kvoli inozitolu, co obsahuje. Vraj zvysuje kvalitu vajok 😉 plus kyselina listova proti rastepom, ak by sa zadarilo. Takze ja som este v procese a kamoska uz tehulkuje 😎

lulu2007
12. máj 2013

@bibisko dakujem za odpoved..nevedela som, ci to mozem uzivat, ked mam dostat aj ten pregnyl..tak snad by to malo byt ok..dufam, ze to pomoze..uz neviem, co..vyskusala som snad vsetko dostupne..som z toho uz v koncoch :-/

bakajka
12. máj 2013

@julka82 tak dufam,lebo tolko penazi co do toho dam mesacne by to mohlo aj fungovat 😀

angelin1410
12. máj 2013

@levicazlevic ahoj,to ako z Inofolicu?

anetka2911
13. máj 2013

ahoj babenky, teraz idem od doktora a zaciname 7 tyzden 🙂 ...a to vsetko vdaka inofolicu.....

ennynka
13. máj 2013

@anetka2911 ako 7.tyzden myslis?s babätkom alebo Inofolicom? 🙂

anetka2911
13. máj 2013

@ennynka s babatkom som myslela, po mesiaci uzivani inofolicu som otehotnela 🙂

milousova
13. máj 2013

@anetka2911 jeeeej gratulujem 🙂))) nech rastiete ako z vody. Kiezby nam to vsetkym takto vyslo 🙂

ennynka
13. máj 2013

@anetka2911 super,blahozelam 🙂 a kolkokrat denne si ho brala?1 alebo 2x?

mishinka159
13. máj 2013

Ahojte buduce mamicky 😉
chcela by som niektorej z Vas ponuknut na predaj 3balenie inofolicu (3 x INOFOLIC 20 vrecúšok), nakolko som ho prave dostala, ale vcera som sa dozvedela ze som tehotna, takze ho uz nebudem potrebovat. 😵 Je to original nerozbalene balenie objednane z internetu na stranke magister.sk.
Cena 45 eur + postovne - kto mas zaujem napiste mi IP, urcite sa dohodneme. 🙂
PS: vela stastnych zisteni dievcata - takych ako ja vcera na den matiek 🙂

ennynka
13. máj 2013

@selecta22 uz ti to doslo?a ako dlho to vlastne trva kym ti to odtial pride?ked aj ine si pisala ze si od nich objednavas...

mishinka159
13. máj 2013

ano doslo... 😉
objednala som, hned mi prisli aj udaje na zaslanie platby, zaplatila som a na druhy, ci treti den to bolo expedovane 🙂

mishinka159
13. máj 2013

@ennynka prepac, ja ze to pises mne 🙂 ospravedlnujem sa 😀

ennynka
13. máj 2013
selecta22
13. máj 2013

@ennynka trva to tak jeden tyzden. Objednavala som v piatok, takze este je skoro 🙂 budem informovat

anetka2911
14. máj 2013

@milousova dakujem 🙂 verim, ze sa to vsetkym podari a drzim palceky 😉

anetka2911
14. máj 2013

@ennynka brala som 1 x

anetka2911
14. máj 2013

@ennynka brala som ho 1 krat denne....