Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahojte ja som sa liečila na PCO viac ako 2 roky a posledné 4 mesiace som popri clostilbegitu užívala aj inofolic takze z mojej skúsenosti má tento produkt niečo do seba.Čakáme naše vytúžené bábätko,nám pomohol.
@ingris ahoj ja som mala ten isty problem bez vyvolavacky som mrchu nemala takze ani ovulka nebola a nemali spermie co oplodnit.Inak je aj velmi dolezite aby sa dal vysetrit aj partner ci ma zive spermie bo liecba iba jedneho partnera nema vyznam ked sa nievie o probleme toho druheho.My sme sa pokusali rok a nic tak som doktorovi povedala aky mame problem tak ma 2 roky liecil bola som na prepichovani vajecnikov a nasledne doliecenie clostilbegitom az kym sa neprislo na to ktora davka mi zaberie pod dohladom samozrejmä ultrazvuku.Posledne 4 mesiace mi k liecbe odporucil uzivat inofolic.Takze k uspesnemu zaveru som uzivala 2tabletky clostilbegitu rano a vecer po jednej a 2sacky inofolicu tiez rano a vecer po jednom a ovulku som mala na 15sty den cyklu a podarilo sa nam koooonecne splodit vytuzene babo,tak dufam ze to dotiahneme aj do stastneho konca a na tohtorocne vianoce dostaneme ten najkrajsi darcek v zivote a bude traja 🙂
Ahojte..
chcela by som sa spytat, ci inofolic uzivala niektora z vas,ktora nemala problem s PCO. ja mam pravidelnu menstruaciu, kazdych 28 dni, aj ovulaciu mam kazdy mesiac a uz dva roky sa nam nedari. min.mesiac som mala pichnuty pregnyl 5000 a tento mesiac zvysena davka pregnyl 10000. Mozem uzivat aj v tomto pripade inofolic?Mohol by mi pomoct?. som po laparoskopickom odstraneni endometrialnej cysty a tiez viacerych lozik endometriozy..a taktiez po spriechodneni vajickovodov.
Ahojte baby, ja som posledny rok mala menst.len ked som zasla k lekarovi na injekciu alebo som brala lieky na vyvolanie. Inofolic beriem od 22.3 a menst.som mala poslednu 27.3. (po vyvolani liekmi) inofolik som brala dva saciky denne a dnes po 45dnoch mi prisla menst.sama sice nie po 28 dnoch ale u mna je aj to plus ze prisla sama bez vyvolania,takze pokracujem dalej v Inofoliku a dam mu cas aby zaposobil tak ako ma necakala dom zazrak po mesiaci ale ani si neviete predstavit ako som sa tym mrcham dnes potesila 🙂 Takze chce to len vydrz 😀
@alja20 ahojky, no bodaj by si mala pravdu, ale uz pisu kocky ze to mavaju z inofolicu tak uvidime, kazdopadne uhniezdovanie to nemoze byt u mna, lebo mna od prveho dna ovulky bolia a uhniezdovanie je okolo 4-5 dna, cize to bude skor sposobene vyssim mnozstvom hormonikov v tele, coz tiez nie je na skodu 🙂
@lulu2007 Ahoj, moja kamoska (uz tehula) a aj ja beriem Inofolic, bez toho, aby som mala PCOS. Len ako podporu otehotnenia. Nasa dr. nam ho odporucila kvoli inozitolu, co obsahuje. Vraj zvysuje kvalitu vajok 😉 plus kyselina listova proti rastepom, ak by sa zadarilo. Takze ja som este v procese a kamoska uz tehulkuje 😎
@levicazlevic ahoj,to ako z Inofolicu?
ahoj babenky, teraz idem od doktora a zaciname 7 tyzden 🙂 ...a to vsetko vdaka inofolicu.....
@anetka2911 ako 7.tyzden myslis?s babätkom alebo Inofolicom? 🙂
@ennynka s babatkom som myslela, po mesiaci uzivani inofolicu som otehotnela 🙂
@anetka2911 jeeeej gratulujem 🙂))) nech rastiete ako z vody. Kiezby nam to vsetkym takto vyslo 🙂
@anetka2911 super,blahozelam 🙂 a kolkokrat denne si ho brala?1 alebo 2x?
Ahojte buduce mamicky 😉
chcela by som niektorej z Vas ponuknut na predaj 3balenie inofolicu (3 x INOFOLIC 20 vrecúšok), nakolko som ho prave dostala, ale vcera som sa dozvedela ze som tehotna, takze ho uz nebudem potrebovat. 😵 Je to original nerozbalene balenie objednane z internetu na stranke magister.sk.
Cena 45 eur + postovne - kto mas zaujem napiste mi IP, urcite sa dohodneme. 🙂
PS: vela stastnych zisteni dievcata - takych ako ja vcera na den matiek 🙂
ano doslo... 😉
objednala som, hned mi prisli aj udaje na zaslanie platby, zaplatila som a na druhy, ci treti den to bolo expedovane 🙂
@ennynka prepac, ja ze to pises mne 🙂 ospravedlnujem sa 😀
@mishinka159 😀
@milousova dakujem 🙂 verim, ze sa to vsetkym podari a drzim palceky 😉
@ennynka brala som 1 x
@ennynka brala som ho 1 krat denne....

@selecta22 jaaj vsak to je este kratko,to by sa vam mozno i bez toho zadarilo takze to bude potom diskutabilne ci to bolo z tych vitaminov alebo by sa aj tak podarilo 🙂