Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@jessy212 bolesť v podbrušku je normálna, ved tá "fazuľka" sa ti tam uhniezdila a bude rásť., maternica je prekrvená a bude sa zväčšovať - a to trošku bolí 😉
@jessy212 , teraz pozerám, že si ho brala od 22. mája... takže veru si začala pred ovulkou 1-3 dni, čiže mohlo to pomôcť k KVALITNEMU DOZRETIU - ale aj tak sa mi nezdá, že by za 2 dni už spravil taký efekt.
No je to jedno, hlavne že test vyzerá tak, ako vyzerá 😀 😀 😀
ahojte baby beriem inofolic mesiac a 2 tyzdne a menzes nikde :/ tehotna nie som..neviem ci je chyba ze si davam sladke, alebo v tom ze beriem antibiotika mala som zapal., neviem ci pokracovat v brani inofolicu alebo nie ☹ mala som aj pichanie vo vajecnikoch co som nikdy necitila
brala davno to bolo, zabral mi hend ze som mala menzes a potom som nedostala nechala som to tak
neviem ale niektore baby to asi beru kombinuju treba sa popytat, ja som hned po tom dostala menzes ale potom uz nie....som uz zufala s toho inofolicu tak by som uz chcela menzes
ahojte ja beriem taktiež inofolic už 2 mesiac - tento mesiac mi menstr. meškala skoro 10 dní - mala som strašné bolesti v podbrušku a taktiež pŕs asi pol mesiaca a potom prišla mrcha. Skúšame ďalej dúfam, že sa zadarí ...
veru meska, uvidime ci to zabere musim verit
@ematko29 áno už máme jedno dieťa - a teraz sa už skoro rok pokúšame o druhé. Dovtedy som mala cyklus ako hodiny, ale odvtedy ako sme sa rozhodli som bola minimálne 3 krát na vyvolávačku. Potom mi nasadil doktor aj clostill. Naposledy keď som bola u Dr. tak mi zobral hormonálny profil - že sa mu nezdajú moje vajíčka, že podľa sona tam ich mám málo. Ale potom podľa výsledkov z krvi povedal, že je ich tam hromada. Takže ja neviem. Teraz mám cyklus ako tak upravený - 30-35 dní až tento mesiac mi meškali 10 dní. Ale s užívaním Inofolicu si myslím, že sa tam vo vnútri niečo deje - myslím tým, že sa mi to dáva do poriadku. Ešte musím navštíviť endokrinológiu - budem mať asi štítnu žľazu.
@sarafortuna Ahoooj, no áno zabralo to veľmi rýchlo. Ja som rok nebrala nič, s priateľom sme si pozor nedávali a nič. A teraz prvý mesiac s týmto a podarilo sa. Preto si myslím, že zabral Inofolic, keď som ho nebrala tak nič a teraz sa to podarilo. 😀 Ďakujem krásne
ahoj drzim palce nech zajtra vsetko dobre dopadne a nech sa naplno tesis od zajtra z tejto spravicky...
Ake si spozorovala priznaky?Odkedy si zacala mat podozrenie?
@happyfrog80 Ahoj..Na strane 88 -89. si písala rôzne nadávky na nás, ktoré užívame tieto prípravky...bola si priam rozhorčená...vraj ty nepotrebuješ a neužívaš takéto veci, lebo nechceš miminko, si vraj mladá na dieťa...a podobné blbosti...no našla som ťa na MK - Maca...to si brala...takže načo sa hráš????
tak ja bez sladkeho tiez nevydrzim kazdy den musim 🙂ci sa moze alebo nie neviem, kavu si tiez davam niekdy aj 2 krat za den
baby aj vás pri inofolicu boleli vaječníky? od 10DC ma bolia a hlavne pravý až neznesiteľne dnes som 14DC a je to lepšie ale stále to cítim
Ahojte baby,
Citam si tu vase prispevky a zacinam mat pocit,ze mne inofolic nezabera...dnes mam 39DC a menzes nikde...mate niektora podobny problem?dalsia vec je,ze necitim ziadne zmeny,ako ste opisovali vy:(
mne inofolic nezabral a teraz mesiac bez neho cakam mrchu ma prist o tyzden , no dnes rano som na nohavickach mala asi 3 kvapky slabucko cervene ale cely den dalej ani kvapka nic. s priatelom sa stale snazime . poradite co to mohlo byt ???
Ahojte žienky!
Aj ja sa kvám pridávam,od budúceho týždňa začínam brať Inofolic keďže som potratila už vlani a teraz zas podľa lekára mám nekvalitné vajíčka,tak mi nariadil Inofolic lebo mi je vraj Duphaston slabý,ale aj ten mám brať už od budúceho mesiaca od 11dc do ms,ak príde,vraj,a ak nie tak stále,aby neodišlo zas...Má tu niekto skúsenosti po potrate ako dlho brali inofolic kým sa podarilo bábo a aj ostalo ?
@matulik73
ahoj,
aj ja mavam velmi dlhe cykly bez ms. Inofolic beriem od marca a ms prisla zatial iba raz a to v aprili, odvtedy sa zase nedostavila. V utorok som bola na ult a doktor povedal, ze mi odporuca navstivit CAR. Doktor mi na inofolic povedal, ze zatial nie su preukazane ucinky na tento novy preparat.
Dam este inofolicu sancu do jesene a ked sa cyklus nezmeni, neviem, asi ho prestanem uzivat.
Ahoj holky, potrebuji poradit tento mesic mi vubec nedosla ms a chtela bych zacit uzivat inofolic mam pco, ale nevim jestli ho mam uzivat i bez ms nebo pockat az dojde a zacit 1DC? dekuji za odpoved
@nefertiri21 kľudne začni brať, aj ja som začala pár dní pred ms 🙂

@jessy212 , gratulujem 🙂 , ale Inofolicom to veľmi nebude...
ten totiž predovšetkým pomáha k dozrievaniu vajíčok... ak máš takýto testík tak si možno 11-13dní od ovulácie... čiže si ho začala piť až po ovulke... a ktovie, možno pomohol aj v tejto fáze 🙂
držím palce.