icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

matulik73
9. jún 2013

@ennynka jasne,dam🙂nemeriam...meravala som,len ma to potom vzdy rozhadzalo,ked som videla,ako klesa,tak som s tym prestala🙂myslim,ze aj ja som to citala🙂len,ked aj otehotniem este nemame vyhrate,lebo uz som 2x potratila:(

ennynka
9. jún 2013

@matulik73 aha.tak drzim palce nech to dobre dopadne a urcite daj vediet ze co a ako 🙂

anetka2911
9. jún 2013

@zibi ahoj 🙂 mne pomohol po mesiaci uzivania som otehotnela 🙂

zibi
9. jún 2013

@anetka2911 tak to je super blahozelam

adelsa
9. jún 2013

ked vam mozem baby pomoct, tak ja mam tie iste problemy s PCO ja som nemala kramy aj viac ako pol roka. a zabrali mi kvapky estrozin od Dioche. nie je ich dostat sice v lekarni, ale su to kvapky na sposob homeopatie. ma kopec pozitivnych ucinkou a meskat vam urcite nebude, lebo som ich brala a prave po tycho kvapkach som otehotnela. nie su take drahe ako infolic. tie kvapky stoja 18 eur a vyjde to na zhruba 3 mesiace. cize cenovo sa viac oplati toto.

ennynka
9. jún 2013

@adelsa a kde ich dostat ak nie v lekarni?na nete?

zuzka105
9. jún 2013

dievcence, je tu niekto komu po brani Nosifolu neprisiel resp. meskal menzes (ale nie z dovodu teho, ale ze sa cyklus pokazil ) ? Dakujem

adelsa
9. jún 2013

@ennynka aj na nete sa da zohnat.skus, ale ja som si ich kupila v takom ezoterickom obchode. uz ani neviem presne nazov.

zuziklc29
9. jún 2013

Ja beriem od januara 2x1 a este nič. Teda otehotnela som ale potratila som.

bambula27
10. jún 2013

@adelsa ahoj. A to vazne? Ja mam tiez PCO, kramy mam bez akychkolvek liekov po 3-4 mes. Len sem - tam sa stane, ze skor. Som z toho uz hotova. Beriem Inofolic mesiac a kramy som dostala 30.5. vecer, ale krvacala som len vecer a potom asi 5 dni len spinenie. Tak neviem ci to vobec za kramy mam pocitat. A kde si tie kvapky zohnala, ked v lekarni ich nie je dostat?

bambula27
10. jún 2013

@anetka2911 blahozelam 🙂 A ty mas tiez PCO?

adelsa
10. jún 2013

@bambula27 je ich dostat na nete ale ja som si ich kupila v ezoterickom obchode odporucil mi ich liecitel.a pomohlo to dost. mala som kramy kazdy mesiac na to, ze som nedostavala vobec. raz do roka a to muselo byt z vyvolavacky.

jessy212
10. jún 2013

Takže dievčence, zajtra idem na ďalšie vyšetrenie či už bude niečo vidno a či HCG stúpa. Podľa testov stúpa tak dúfam, že všetko bude OK.
A chcem ponúknuť INOFOLIC jedno balenie(20 sáčkov) ak budete mať záujem napíšte mi poštu. Za dobrú cenu.
Prajem krásny deň 😉

jessy212
10. jún 2013

@matulik73 Ahoj držím palce aby to vyšlo. Mne sa tiež po mesiaci podarilo 😉 dúfam, že všetko bude OK.

matulik73
10. jún 2013

@jessy212 dakujem velmi pekne...dnes rano som testla a s manzelom sme tam videli takeho staasne slabeho ducha,tak som sa pre istotu objednala na kontrolu a uvidim🙂

matulik73
10. jún 2013

@jessy212 drzim paste,aby vsetko dobre dopadlo🙂tuj tuj

jessy212
10. jún 2013

@matulik73 Jeeej takže aj ja tebe klop klop aby čiaročka silnela ako silnie zatial mne....daj potom vedieť ako si dopadla. Kedy máš ísť k Dr?

matulik73
10. jún 2013

Dakujem,v stredu...kedze mam uz za sebou 2potraty,tak to nechcem riskovat...akurat sa bojim,ze sa tesim zbytocne

jessy212
10. jún 2013

@matulik73 Ale určite bude všetko v poriadku. Musíš myslieť pozitívne a bude všetko OK.

matulik73
10. jún 2013

@jessy212 dakujem velmi pekne za podporu🙂budem poslusne mysliet pozitivne🙂
Vy ste sa ako dlho snazili?

jessy212
10. jún 2013

No my sme sa dáko ani nesnažili 😉 ja som rok nebrala nič a ani sme si nedávali pozor. No a nič. Potom mi zistili PCOS. Tak som začala brať INOFOLIC. 20 sáčkov vypila a ostali 2 // 😉

uankab
10. jún 2013

Baby, skusali ste niektora inositol? co je vlastne ucinna latka v Inofolic... my sme v UK a inofolic sa tu neda kupit, ale viem zohnat inositol.. a neviete nahodou aky je rozdiel medzi inositol a myo-inosotol?
Vdaka!

duda223
10. jún 2013

Citala som niekde v tomto fore,ze po inofolicu nie je chut na sladke.No to u mna vobec neplati.Sladkeho sa neviem dojest.

sprituska
10. jún 2013

@duda223 ja jem tiez kopec sladkeho, ale lepsie to spaluje s inofolicom a zacinam chudnut.

sprituska
10. jún 2013

Tak si pridem domov z body buildingu, tesim sa ako si dam druhy inofolic dnes a inofolicu nikde.... Prehladala som uplne vsetko. Nechapem to, niekto nechce aby som otehotnela tusim 😒

jajka1980
10. jún 2013

@jessy212 Krása...držím moc moc palce, aby // silnela a HCG bolo krásne vysoké..
😉

matulik73
10. jún 2013

@jessy212 tak tomu sa hovori uspesnost🙂ukazkovy priklad pre odporucanie Inofolicu🙂

anetka2911
11. jún 2013

@bambula27 dakujem pekne 🙂 no nikdy mi nepovedali co mi je, menzes som mavala raz za dva mesiace a anovulacne cykly..Ale myslim si, ze to je PCO, mam take priznaky..ked som zacala uzivat inofolic tak menzes som mala presne na 28 den a druhy menzes mi uz nestihol prist,bo uz som bola tehotna 🙂

jessy212
11. jún 2013

@anetka2911 Ahoj chcem sa ťa opýtať či ťa aj bolieva vaječník na ktorom máš PCO. Lebo mňa bolí dosť. A aj keď idem na vyšetrenie a robí mi Dr. vnútorné sono tak to dosť bolí. Ale len tá strana kde mám zistené PCO.

anetka2911
11. jún 2013

@jessy212 ani nie ze bolieva, iba obcas ma stale v tom jednom tak trhalo, ale odkedy som tehotna tak som to ani nespozorovala...ale inak nemam ziadne tazkosti s tym..