Inseminácia - skúsenosti
Ahojte 😊 s manzelom sa snazime o babo vyse roka a pol a chcela by som sa opytat,ze ci niektora z vas ma skusenost s inseminaciou. A vedela mi napisat,nie konkretne zakrok,ale okolo toho vsetko. Ci sa beru pred tym nejake lieky,vytaminy alebo vam predpisal nieco doktor. Ci doktor pred zakrokom, sleduje ovulaciu dlhsi cas. Alebo je to tak,ze sa vyrata termin ovulacie ja tam pridem,supnu to tam a hotovo? Ak som to nejako nevhodne alebo nespravne napisala tak sa ospospravedlnujem. Dakujem
@janulka2805 môžem sa spýtať kedy vám robili IUI od prvej konzultácie? Koľko to trvalo kým vám spravili všetky vyšetrenia?
@marinecka95 Tiež pravda, najhoršie je na to stále myslieť 😏 Ja som mala vtedy po IUI akurát partiu kamošov z Čiech na návšteve takže som nato vôbec nemyslela 🙂
@macicka111 Prvú konzultáciu som mala na konci apríla... A IUI prebehla v júli 🙂 31.jula už boli 2 čiarky na teste 🙂🙂
@janulka2805 tak to super.ja už mám konzultáciu za sebou ,v stredu pre výsledky snáď bude všetko ok a pôjde to rýchlo 😁🙏
@janulka2805 veď práve, keď budem doma tak mi bude hlava fungovať na 300 percent a nijako tak tomu nepomôžem. Preto som sa rozhodla, že do práce pojdem, fakt to nemám fyzicky ani nejako psychicky náročné.
@macicka111 držím palce 🍀 ja sa idem na IUI popýtať zajtra a neviem sa dočkať 🤗
@kvetinka719 koľko už chodíte do centrá? To verím aj ja sa teším keď my pán doktor povie ideme na to 😁a ešte keď to vyjde hneď prvýkrát 🙏
@macicka111 Tak snáď áno 🙂 držím silno palce nech to vyjde ✊✊✊🍀
@marinecka95 Podľa mňa dobré rozhodnutie 🙂niekedy je najlepšie nemyslieť na to, úplne to vypustiť z hlavy 🙂 Ja som si bola úplne istá, že to nevyšlo...... Bola som s tým zmierena akosi už.... A urobila som test na 14 deň a zrazu 2 čiarky 🥰
@janulka2805 tak dúfam, že to bude aj môj prípad 😄 tentokrát som tak akosi naladená, akoby som ani na IUI nebola. Prvý krát som to tak prežívala- boli vianočné prázdniny - tu ma pichlo, tam to, špinenie (samozrejme išlo hlavou uhniezdenie) atď atď. Až som si povedala - stačilo ! Nijako mi to k vytúženému cieľu nepomôže. Myslím si - keď to ma vyjsť, vyjde aj bez toho aby som ležala ako tuleň😜 samozrejme nebudem sa vysiľovať, premáhať a … bude tak ako má byť. Aj keď túžba po dieťatku je taká silná 🙏
@macicka111 zatiaľ sme tam boli 2x, z toho raz som už bola aj tehotná 😅 ja som tam išla sama od seba, dlhšiu dobu som mala slabší ms, tak som si vyžiadala, nech mi môj gyn spraví hormonálny profil, na ňom vyšlo, že mám nízke AMH. Preto som nechcela čakať a išli sme do CAR. Tam mi potvrdili, že s tým AMH nemám veľa času a chcela som preto začať riešiť v predstihu. Na prvej návšteve manžel odovzdal SG, ja som mala vstupné vyšetrenie a krv, na ďalšom nám podľa výsledkov povedali, že IVF a ja im nato- spontánne som otehu.
Len zial teda kvôli tomu MA tam ideme dnes opäť.
@marinecka95 určite áno, neboj ty nič. Hlava robí veľmi veľa. Ja som sa cítila inak a ešte som ani nevedela, že som tehu 🙏🏻 Podarí sa ti, držím ti palce 🍀
@kvetinka719 ďakujem. 28meho idem na krv 🙏
@marinecka95 určite daj vedieť ❤️ Ja sa už neviem dočkať, čo mi povedia. Dúfam, že nie negatívne správy, že s ms SG nám IUI nespravia…
@kvetinka719 áno ozvem sa. Neboj, určite Vám pomôžu - sú tam odborníci.
@marinecka95 držím palce 😉🙏
@janulka2805 Vedeli by my aj po telefóne povedať výsledky? Do stredy nevydržím ja som taká nedockava 😁
@macicka111 ďakujem 🥰
@marinecka95 Úplne ta chápem 🙂 tiež bola moja túžba silná a neverila som, že práve mne to vyjde na prvýkrát 🙏 takže zázraky sa dejú ❤️ Držím palce, daj prosím potom vedieť ✊🍀🍀🍀🙂
@macicka111 Tak to netuším 🙂 v každom CAR je to inak.... Ale skúsiť môžeš 🙂🙂🙂✊
@janulka2805 áno, určite sa ozvem. 🥰
@macicka111 podľa mám zavolaj, nemáš tým čo stratiť 🍀🍀
@kvetinka719 už volala,že to my povie osobne pán doktor ony na recepcii výsledky nevidia. Tak snáď budú dobre 🙏
@macicka111 držím palce, pevne verím, že áno ❤️🍀
@kvetinka719 ďakujem ☺️
ahojte baby, nám sa podarila druhá inseminácia a už som v 15 tt., aj by ste niektorá potrebovala letrozol (uplne zabalená krabička) alebo progestannelle (už ju nemám plnú - ale škoda vyhodiť ) viem Vám posunúť 🙂
a držím palce všetkým žienkam čo sa tiež snažia 🙂
Dievcata, na navstevu centra sme potrebovali odporucanie lekara, ci nie? Nechceli sme ist tou cestou, o prve dieta sme sa snazili 7 rokov bez lekerskej pomoci, teraz uz 6 rokov sa snazime o druhe a zatial nic… dakujem za info
@rohypnol1 ahoj, my sme išli sami od seba, bez odporúčania 👍🏻
@nikita151 Ahojte 🙂 ja som dnes absolvovala svoju prvu IUI. Brala som 5 dni clostylbegit, dnes injekcia-ovitrele na vyvolanie ovulky, UIU a dostala som lieky progestanelle. Mam 33 rokov, cize podobne ako ty. Snazime sa 2 roky zatial bezuspesne - nepodarilo sa otehotniet ani raz, tak neviem co od toho UIU cakat. Mm mal dost mizerny prvy spg. - vraveli nam ,ze s takym jedine ICSI. Chodil k urologovi a bral doplnky vyzivy a o pol roka ked bol na kontrolny spg. Tak mal podstatne lepsi spg. Morfologiu tiez nemame bohvieco, alr uvidime :D taaaaakze dneska den Prvy a dufam ,ze o tie 2 tyzdne konecne prvykrat uvidim aj ja dve ciarky 🙂 drzte palce

@janulka2805 len neviem či nebudem doma moc nad tým rozmýšľať, sledovať sa 🤷♀️ Fyzicky sa nenarobím vôbec a .. ja som učiteľka v špecke takže stresy také nemám.. neviem no 🤷♀️