Iscare Bratislava - recenzie
Ahojte, chcem sa spýtať chodíte niekto do IScare? Ste spokojné? Teda máte pocit že vám zodpovedá všetky otázky a zaujímajú sa?
My sme začali chodiť ale nemám dobrý pocit, aj rozmýšľam že zmeníme centrum tak za každú radu budem naozaj vďačná 🙏
@keit84 myslim ze su to bludy, to je velmi individualne. Nas sa narodil sekciou v tyzdni 39+2, takze v termine , mal 52cm 3820g. Este to nevyzeralo na zacinajuci porod cize keby ze nemam planovanu sekciu tak mozno aj prenasam. Pocas stimulacie aj tehu som pribrala vela, mozno lieky, mozno nie, tazko povedat. Ale 9 mesiacov po porode som uz mala menej kg nez pred otehotnenim takze pohoda. A tych 1500€ to je to co my sme platili. Po vklade som platila 900€, to bol ten nas doplatok k IVF. A tych cca 600€ plus minus mohli byt lieky, presne uz neviem.
@keit84 poistovna ti hradi cast liekov, kontroly, odber oocytov a vklad.
Zvysok liekov a doplnkove metody potrebne na oplodnenie (napr.macs separaciu, isci oplodnenenie, predlzenu kultivaciu, time-lapse a pod.) doplacas...
Ja som mala 4ivf cykly a vzdy to bolo okolo 1000-1500€ za cyklus co sme doplacali
Potom ak mas viac oplodnonenych embryi, ktore sa spravne vyvijaju, tak platis za mrazenie a uchovavanie...
Vzdy ta ale dopredu informuju, kolko co bude stat. Ale s tou sumou cca 1500 treba pocitat...
@zdenkak87 no ked sme boli teraz 12 teho a povedala som ze od januara sme v dvovere ona ze este horsie.Ale tak myslim si ze vie napisat take diagnozi ktore pomozu aby to preplatili.Volala som do dvoveri a ze uz to nevedia tu moju ziadost zrusit vies ze by som sa vratila do VSZP..no co uz 😕 ale dakujem srdecne za vsetky rady
Ahojte dievčence, idem si ku Vám po radu. Ja chodím do Brna, prístup je tam úžasný, no teraz po druhom neúspešnom KETe mám pocit, že už môjmu Dr. dochádzajú nápady čo so mnou ďalej a kde môže byť ešte problém. Objednala som sa ku Dr. Grossovej na nezáväznú konzultáciu, keďže idú o nej neskutočne dobré chvály, no čo ma zaskočilo je, že chcú odo mňa vyplniť formulár a hneď zakladať kartu nezáväzne od toho či sa pre nich rozhodnem alebo nie. S takýmto procesom som sa ešte nestretla ani tu a v ČR už vonkoncom nie. Načo? Prečo to nespravia až na základe môjho rozhodnutia?

@zdenkak87 Takze vlastne poistovna preplatila tych 1100 euro ci kolko a vy tych 400 ak to dobre chapem? Nebola si z tych liekov mimo alebo na vahe nejake zmeny velmim sa toho bojim.Neviem ake budu moje vajicka dufam ze dobre.Beriem inofolic plus femibion a aj vceliu kasicku som si zohnala.Urcite sa vam to podari ja si myslim ze ked jedno bolo aj druhe pojde.Joj tesim sa ze sa vam podarilo.A je pravda ze sa nrodia predcasne babtka a s malou hmotnostou kvoli IVF ci su to len bludy?