Iscare Martin - cena
Zienky, prosim vas.. ideme prvykrat s muzom na umele op.
Ja uz som taka popletena z tolkych informacii. Boli sme na 1.konzultacii, potom vybrat lieky a kratky protokol.. uz si picham Gonal, 15.3. idem na prvy ultrazvuk... potom cca po tyzdni (ak pojde vsetko podla planov) na odber oocytov...
Ale co bude dalej?? Kolko to vsetko bude stat €?
Lieky a injekcie zatial 300€
Spermiogram 30€
No po tych prispevkoch, co tu citam sa mi to len mota v hlave ;) cena zalezi od toho, kolko oocytov sa podari odobrat??? Ci?? Baby, poradte prosim, nech na to nemyslim stale,.. bo to mi nepridava na psychike ;(
@jojka83 no krása 🙂 v ktorom si tt podľa ms? áno určite bude 🙂 neboj ja som nemala príznaky asi do 9tt len nafuknuté bruško, preháňalo ma ale inak nič a potom to prišlo 😀 ešte si užiješ neboj 😀
my dobre 🙂 rastieme, buduci tyzden vo stvrtok máme poradňu tak snáď už budeme vedieť aj pohlavie 🙂
@vyhuelka no podľa mojich prepočtov 5+4tt, doktor mi nepovedal ráta to na dni od vkladu. A vkladali mi 5 dňové embryo 30.5. čiže 21 dní od vkladu. Ja som stimulovala dlhšie tak podľa MS by som mala byť 6+4tt.. Niekde som čítala, že v deň odberu je, žena "tehotná" dva týždne tak ak je to tak tak som presne 5+4tt 🙂 .. kedy bolo vám vidieť srdiečko?
Ahojte baby kolko. Vajicok ste dali oplodnit .
Ako je to spoistovnou kolko ste platili vy
Ja idrm prvykrat na ivf poradte mi ako je to okolo toho ivf .
@regina24 ahoj, my sme dali oplodniť všetky čo odobrali čiže 9 oplodniť sa podarilo 7 tretieho dňa sa dožilo 5 a 5 dňa 4. Jedno sme dali vložiť a tri zamraziť 🙂. Nám vyšlo hneď prvé IVF bola som v MT v Heliose. Mala som dlhý protokol, ktorý bol fakt dlhý celé nás to stálo cca. 1200 Eur ale ja som dala dosť veľa peňazí za lieky, keďže som tak dlho stimulovala. Dnes som v 12 tt a budúci týždeň mám poradňu u Dr. tak dúfam, že bude všetko v poriadku a dostanem tehotenskú knižku. 🙂
@jojka83 gratulujem vam ze sa vam to podarilo . A vklad vlaste hovorite vy kolko chcete vkladat alebo oni vam odporuvia .
Stimulacia ako dlho trva .
Kolko mm mali folikulov.
A ten kratky protokol a dlhy protokol co znamena co je lepsie.a davali vam plastocity nakolkaty den vam to dali . Dakujem za info
@vyhuelka no áno už je to toľko uteká to. V pondelok idem po dlhej dobe ku doktorovi. Bola som v 8 tt a v pondelok už budem v 13 tt čiže po dosť dlhej dobe. Tak sa aj trochu bojím či bude všetko ok Lebo už mi aj nevoľnosti ustúpili. Ale pred týždňom som bola na krvi tak ak by bolo niečo nie v poriadku z krvi tak by mi asi volali. Ale môžem ti povedať že som sa pekne zagulatila mam obrovské brucho už ho pomaly nedokážem skrývať.
A vy sa ako držíte všetko v poriadku?....sa vám to kráti...ako vidím bude to dievčatko 🙂 som kukala čo si už všetko nakúpila. Už aj ja mám nutkanie kupovať ale ešte odolávam však ešte nemám knižku.
@regina24 Ďakujem. Neviem ako je to v iných centrách ale v Heliose vkladajú jedno ani sa nás nepýtali. Proste povedali, že pri prvom pokuse len jedno. Majú to napísané aj na ich stránke.
Odobrali mi 9 folikul v 7 boli vhodné vajíčka na oplodnenie. Do 5 dňa prežili 4 embrya (blancocysty).
Dlhý protokol začína 16 DC tabletkami potom sa pridávajú injekcie (ja som mala odber až na 21DC čiže ja som si skoro mesiac pichala injekcie - slabo som reagovala)
Krátky protokol začína 1 DC a odber je 11 - 18 DC podla rastu folikulov (aspoň myslím ten som neabsolvovala)
a ktorý je lepší to netuším...to ti lekári povedia podľa výsledkov....ale čítala som niekde na fóre, že dlhý dávajú starším ženám. A ak si dobre pamätám myslím že dr. mi povedal že dlhý je lepší
@jojka83 no letí to neskutočne 🙂 všetko bude v poriadku uvidiš 🙂 my už končíme 26tt 🙂 malá je riadny žralok v bruchu, čo tam dovádza je neskutočné 😀 užívame si to, ale v tomto teple je to neskutočné :-/ dnes mi až zle prišlo v meste... už nech sa toto peklo skončí 😀 veru nám ostáva 100dní do porodu, ale dufam že to bude trošku skor 🙂
potom daj vedieť čo nové na poradni 🙂 my ideme až na konci mesiaca 😀 mali sme vo štvrtok aj glukózu aj poradňu ale mala som zastupujucu dr lebo ten moj mal dovolenku a nič mi nepovedala...taká divná... takže ja nič nevieme, ani koľko váži ani nič :-/
Abonte babi dneska som bola na konzultaviu ohladom IVF.
Zacinam brat tabletky od 18.8 potom injekcie zacnem si pichat. Jake davky ste uzivali. Liekov a injekcie jake davky ste nali ? .

@vyhuelka tak zatiaľ to vyzerá dobre 🙂.. na ultrazvuku nebolo nič vidieť, povedal mi doktor že sliznica je krásna ale ešte nič nevidí a dodal že po obed mi zavolajú výsledky a určite budú gratulovať. Videl tam aj nejakú malú bodočku ale povedal, že mi nemôže potvrdiť že je to plod.
Som taká šťastná a verím že všetko bude dobre pokračovať