Iscare verzus Gynfiv
Ahoj, prosim poraďte mi. Chystame sa z manzelom na umele ale nevieme sa rozhodnut ci is care alebo gyn fiv? Podla vas ake mate skusenosti? Dakujem
@joannita tvoja gramatika je na takej urovni, nie je sa pise oddelene a dristy s makkym, ze verim tomu, ze vela si si o tom nezistovala. mas odciarknute ziva hracka kupena, peniaze utratene, "lekar", ktory sa napasoval do role Boha a nadristal ti, ze embryo nie je clovek, sa vala za tvoje peniaze na meledivoch. a ty si spokojna. cim ironickejsie koniny sem pises, tym viac mam pocit, ze sa o svojom cine potrebujes presviedcat. 😅
@berta1988 aby si bola v obraze.....chodila som aj do Brna. Chodila som do Iscaru, do Repromedicy, do Reprofit Brno a skoncila som v Gynfive. Myslim ze mam toho za sebou viac nez dost za tych 9rokov a mozem porovnavat. A opakujem, z toho ze sa ku mne v Brne spravali ako ku princeznej, som neotehotnela. V gynfive som otehotnela.
Treba si urcit priority. Pre mna priorita dieta, s arogantnym lekarom si poradim bez problemov.
@berta1988 trafena hus zagagala :D si pozri ako pises ty :D ziadne ciarky, vety zacinas malym pismenom, stylistika uroven 8rocne dieta. To takto bezne robis, ze ked ti dojdu argumenty, skusas to s gramatikou? Predtym nez to skusis nabuduce, oprav si svoje "prispevky" aby si z toho nevysla ako hus, presne ako teraz.
Ale ked ty mas o tom tolko zistene, preco si nam stale nenapisala ako to teda naozaj je? Napis nam nieco o tom, ze 4 bunkovy zarodok je clovek.
Viesco, alebo chod sa radsej modlit, tu len zavadzias. A popros boha aby ti odpustil tieto drYYYYYYYsty :D
@bubinko1506 dakujem 🙂
@joannita
To je ta krestanska laska k bliznemu 😂
K castiam o pokore sa v biblii uz nedocitala.😂
@berta1988 tvoje dieta je vlastne chuda, lebo mat taku hlupu matku, neviem co z neho veru bude.
@berta1988 😂 ja neviem ty tu pises o ze lekar sa hra na Boha, z toho tak trochu vyplyva, ze asi v nejakeho boha veris.
Tak pardon, ospravedlnujem sa, ak som sa splietla, ty nie si krestanka, ty si len hlupa.
@berta1988 najskor si ma svojim spravanim nastvala, ale teraz si proste iba na smiech.
@berta1988 trochu stracas prehlad s kym si pises 😂
@joannita ona je inak vazne smiesna 😂😂😂
Clenka skupiny citaty z biblie, pise tu o Bohu, ale odkial ja viem, ze je krestanka...😂
@berta1988 prosimta napis hned teraz ministrovi skolstva, ze slovo drýýýýýst sa zaraduje tymto medzi vybrane slova. Ze TY si to tak prave urcila na Modrom konikovi :DDDD
Doteraz som si myslela ze mas IQ tak okolo 50. Potom co si napisala naposledy som to prehodnotila. IQ 20. Hupaci konik je oproti tebe Einstein.
A ze fuuuuu, ty si hovoris krestanka? Krestania pisu take zle veci ako ze tvoja matka ta mala splachnut do zachoda? fuuuu. Co na to hovori tvoj boh?
@bobulazelena akoze ja tu mrem z nej :D
slovo dryst si napisala s ypsilonom ty, taka si krava
dve umelo oplodnene sa stretli v tejto diskusii a masiruju si tu ega tym, ktora si toho viac vytrpela. a najvacsia hrdinka je ta, co najviac "CAR" obliehala.
ty si strasna krava, pisem, ze si sa nenaucila vybrane slova, ak by si sa naucila, tak by si si ich vyrecitovala a vedela by si, ze medzi nimi slovo drYst nie je... teraz si sa ukazala, aka si sprosta. lebo ja som ti na zaciatku napisala, ako sa pise slovo dristy, ty dristana
preco teba mater nedala zamrazit, pytam sa

joanita este k tomu harbulakovi, toto je typicke slovenske uvazovanie. v brne su lekari, co stavili na empatiu, zena sa tam citi ako princezna, ale nie, tam treba ist co je pod nosom, sprava sa k zene ako k nizsej cenovej skupine, vid prispevky na internete, ale nevadi, ved aj muz, nech mi da aj po papuli, ked ma medzitym oplodni