Iscare verzus Gynfiv
Ahoj, prosim poraďte mi. Chystame sa z manzelom na umele ale nevieme sa rozhodnut ci is care alebo gyn fiv? Podla vas ake mate skusenosti? Dakujem
ved ty si "zhluk buniek" stale, nic viac
@joannita normalne odpadavam...ta musi mat tlak.
Toto je uplne absurdna komunikacia. Dojdu mi argumenty, tak zacnem pisat o druheho matke. 🙈😂
a co si riesila za tych "9 rokov po CAR"? si tam chodievala na krvicku?
Akoze zabava na pol dna tato diskusia 😀 28rocna zena, buduca matka, "diplomaticke" spravanie a fond expresívnych vyrazov, ze by sa zan nemusela hanbit ani obyvatelka Letanoviec...smutne😢
krava, ze tlak, vsetci tu pisu pod nickom, bez fotky a ja mam mat tlak, ved ty si taka primitivna, ze na tebe sa ani neda zasmiat
Baby, nezivte trola. Ju vypnete iba tak, ze na nu nebudete reagovat. Velmi-velmi negativne skusenosti z inych diskusii. Neminajte energiu na niekoho, kto silou mocou potrebuje aspon ten kusok cudzej pozornosti.
@bobulazelena hadam sa nebudes znizovat na jej uroven (dlho by si padala)...inteligentny clovek si uz nazor spravil a hlupakovi nevysvetlis 🙂
@berta1988 ved ti pisem ze si stratila prehlad...ja ziadnych 9 rokov nikam nechodim 😂
@wewika1 ale ved pisem ze najskor som bola nasrata, ale teraz mi tk cele pride zabavne.
Ako sa niekto dokaze sam zamotat do svojich vlastnych pseudoargumentov.😂
@lienka_1 jaaaj...ona je uz taka znama na MK?
baby, ženy, nehádajte sa, lebo tému zamknú ( a za tie vulgarizmy by aj mali, to ste nemuseli )...ono je to ťažké, keď žena nemôže otehotnieť normálnou cestou, prirodzenou a chytá sa všetkého, čoho môže, pretože je to, hold, prirodzená túžba ženy - mať dieťa. Cesta - zmeniť niečo v sebe, lepší životný štýl, stravovanie, šport - je ťažšia a nie každý ju má chuť a energiu podstúpiť, možno mu " uteká čas " , má strach, že sa to tak nepodarí, neverí si, čo ja viem...je ťažko niekoho súdiť, nikto to nemá ľahké a každý si to svoje bremeno nesie sám, no voľba - je na každom z nás, naša, slobodná, len my sa sami rozhodneme pre tú, pre nás, možno tú najlepšiu cestu. Nikto o tom druhom skutočne nevie, ako žije, kde žije, s kým žije.... Autorka príspevku chcela odpoveď - ktorá klinika je lepšia a nie som si celkom istá, či ju vôbec dostala...
@libawet pravdu mas.
@bobulazelena presne. Najskor som sa na nej bavila, ale teraz je mi jej luto. Je to chudatko, podla mna ani za to nemoze. Nieco sa jej v hlavke proste pokazilo.
@bobulazelena ako pise @libawet, vyprovokuje vas tak, ze temu nakoniec zamknu. Dokaze pisat den a noc.
@joannita veru asi ano
@libawet aha, takze vsetky co maju problem s otehotnenim su nezdravo zijuce, prezierajuce sa lemry😅 a vlastne si cez ivf len spohodlnuju zivot 😀 jemine, co sa tu clovek dozvie...zavriet vsetky lekarske fakulty a vsetkych vystudovat cez MK😉 prepac, ale nedalo mi, lebo toto je tiez jeden z prispevkov od cloveka, co o tom vie "kulove"...
@wewika1 myslim ze to tak nemyslela, ale chapem co ta nastvalo..., lebo ozaj pri niektorych dg. ( ako aj ja ved) to ozaj so zivotnym stylom nema nic) ale kazdopadne ma pravdu ze sme tu ,,kapanek" mimo temy. 😂
@wewika1 trošku som chcela vysvetliť, čo tým myslela berta1988, že sa dá ísť aj inou cestou, nie len cestou umelého oplodnenia, to je všetko. Je to na každom, ako sa kto rozhodne, čo je pre neho lepšie. Prosím peace, hádkami a urážkami sa ešte nič nevyriešilo a komunikácia nikam nevedie. A máš pravdu, rozhodne, naozaj neviem, aké to je, keď žena nemôže mať dieťa, len jej rozumiem a chápem ju, musí to byť pre ňu veľmi, veľmi ťažké, ako žena ženu.
@libawet tak ja teda beru nechapem ani trochu.
A nemas pravdu. Proste su diagnozy, kde mozes mat najlepsi a najzdravsi zivotny styl a nic ti to proste nepomoze.
btw - ja odporucam GF.
@libawet ja som sa hadat nechcela, len som poukaza na tvoju mylnu predstavu, ake zeny a preco ivf peklo podstupuju a ver ze su to zeny, ktore by zivotospravou, pohybom, zdravym zivotnym stylom tromfnu nejednu matku stvorciat😉Problem je komplexnejsi...co tym myslela berta nikoho nezaujima, to vysvetlovat nemusis. Berta chcela len zranit a pourazat vsetkych naokolo, jej invektiva nemali ziaden iny ciel😉Keby sa dalo ist inou cestou, kazda jedna by nou sla, to ti garantujem😊
@bobulazelena uz som dala diskusiu zamknut, takze je uuuuplne jedno ze sme mimo temu😂
@wewika1 dobre si urobila...
berta1988 je stara znama... pamatam si na jej temu co raz zalozila. to vam bolo citanicko... 🙂
Zivotospravou to isto baby nebude.Ja nejem maso ryby mlieko 33 rokov .Zrejme sa to nalepilo na mna ked bola mama tehu ze teto veci nemohla jest.Mne to zostalo na tu dobu som bola divna kedze este na svatby som chodila s desiatou😂 Moje krvne vysledky ked idem k dr su ukazkove a cuduj sa svetu za 4 roky snazenia sa nam nezadarilo 👶 Dr na klinike mi povedal ze priatel ma SG ked zastavi 10 chlapov tak 9 bude mat taky ako on . Takze pochybujem ze zivotosprava v tom hra daku velku rolu.
ako mozem zivotospravou ovplyvnit geneticku poruchu, ktoru mam napr. ja? no, nijako... bohuzial.

@berta1988 moja ak si si nevsimla ja som na ziadnom umelom nebola ...ale nevadi.😂😂😂
Ups, teraz ti padla cela argumentacia.😂😂😂