icon

Iscare verzus Gynfiv

cervenadiana
6. feb 2017

Ahoj, prosim poraďte mi. Chystame sa z manzelom na umele ale nevieme sa rozhodnut ci is care alebo gyn fiv? Podla vas ake mate skusenosti? Dakujem

libawet
7. feb 2017

@evittam áno, to je na veľmi dlhú debatu. Možno skôr mala berta1988 zareagovať svojou skúsenosťou, čo ona robila pre to, aby otehotnela norm. spôsobom, len asi nie v tomto príspevku, ktorý sa pýtal už na konkrétnu vec a autorka zjavne už nemala inú cestu. Určite to nemalo skĺznuť k vulgarizmom a k odsudzovaniu druhých, nikto nevie, kto čím prechádza, čo má za sebou a s čím sa trápi, je to škoda.

berta1988
7. feb 2017

Mengele je suvix

reklamka
7. feb 2017

😀

berta1988
7. feb 2017

keby sa dal kupit vztah, tak, ako sa da kupit decko, tak by ste tiez "zazracnym lekarom" zaplatili, len aby ste mali svoje vytuzene stastie. a pritom vztah funguje tak, ze co vsetko sa ja musim naucit a na sebe pochopit, prejst celym vyvojom a zacat mat rada seba, atd, hotova veda - a o tom istom je aj dieta. no, verim tomu, ze onedlho sa budu kupovat aj vztahy a medzi kupenym a prirodzenym nebude ziaden rozdiel. tiez sa budu vyhlasovat za hrdinky tie, co prezili najdlhsie single zivot a co za novy vztah zacalovali co najviac!
tak. a tolko este k tym "genetickym porucham". ti vasi lekari-panbozkovia, ktorych povazujete za autoritu, vam nakecaju cokolvek a najlepsie to, co sa neda overit. inak by tu neboli zeny a kazda pozna aspon 20 takych pripadov vo svojom okoli, ktore porodili napriek tomu, co im tito sasovia predpovedali. zite si vo svojom mikrosvete a lutujte sa. a nemilujte sa, ved naco - je tu laboratorium.

reklamka
7. feb 2017

@berta1988 - este nam nieco porozpravaj... a co tvoj nazor na darovane vajicka alebo spermie... to by ma sakra zaujimalo... 😀

draha, ja viem o svojej genetickej poruche od 13 rokov. od vtedy viem, ze nebudem moct mat deti. nepovedali mi to v centre. tam mi iba pomohli napriek vsetkemu mat dieta. 🙂 lebo medicina ma pomahat...

berta1988
7. feb 2017

:D medicina ma pomahat, dovol mi zasmiat sa... tieto centra su "medicina"?

reklamka
7. feb 2017

@berta1988 - si predstav. 🙂

berta1988
7. feb 2017

:D uz davno som sa takto nepobavila. vysvetlim ti, ako to funguje. ked sa nam nedarilo, tak moj gynekolog, ktory uz nie je moj, nastastie, vytiahol okamzite zo suflika letak jednej jedinej tejto CAR - maju dohodu. nepovie, ze "zvazte nejake centrum, popytajte sa na skusenosti druhych", ale prebija jedno jedine a to takym nasilnym sposobom, ze som mu povedala, ze mi to tak vnucuje, akoby z toho nieco mal. nerobi ani folikulometriu, ani hormonalny profil, nic. pocuje slovo "nedari sa nam" a uz ta posiela do tohto pekla. takze tolko k tomu, a ze pomahat, hahaha.
robia si reklamu, ze "liecia", a ze umele je "posledna ceresnicka na torte", ale ked som si o tom zistovala viac, tak je prva, nazyvaju to akousi skratkou, proste obist vsetko co sa da a najlepsie, ked sa to podari co najneskor. zena cim viac "trpi", ako to nazyvate, martyrky, co si ony presli...!, tak tym vacsi zarobok pre nich predstavuje. urcite sa nemylim.

berta1988
7. feb 2017

ale vam to je jedno, vy vidite len ciel - decko- a oni to dobre vedia

bobulazelena
7. feb 2017

@reklamka kasli na nu, ona je total mimo.

bobulazelena
7. feb 2017

@berta1988 no ked niekto ide do centra asistovanej reprodukcie, tak ano ma ciel - dieta.
To je asi celkom logicke. 😂
Rovnako ako ked idem k zubarovi, tak chcem opravit zuby a predatav si, ten zubar to dobre vie, ze tam kvoli tomu idem. 😂😂😂

joannita
7. feb 2017

@berta1988 a ty kde si ma to prisla, ze my akoze verime, ze oni su tu preto aby nas "liecili" a ze to robia iba pre nase dobro? ANO zarabaju na nas, waw to je objav! Chod do markizy, nech natocia reportaz ze centra zarabaju na nas! Samozrejme ze zarabaju a samozrejme ze my sme natolko inteligentne, ze sme nesli slepo do centra podla letacika ktory sme dostali!
Teplu vodu si objavila.

berta1988
Odpoveď bola odstránená
berta1988
7. feb 2017

uz maju tvoje prachy, tak uz sa mozes vyskierat

berta1988
7. feb 2017

@joannita to tu tvoja kamaratka nejaka reklamka ci aky ma nick napisala tuto mudrost

berta1988
7. feb 2017

@joannita keby si bola inteligentna, tak tam nejdes vobec, krasavica

joannita
7. feb 2017

@berta1988 znova. Trafena hus zagagala....
Ty potom tiez niesi inteligentna kedze si tam bola. Juuuuuj moja. Citaj co pises. A hlavne premyslaj pritom.

bobulazelena
7. feb 2017

@berta1988
Prajem ti stastny a dlhy zivot. A snad sa nase cesty nikdy neskrizia a snad ti neda zivot po hube tak, ako by si si to zasluzila.

bobulazelena
7. feb 2017

@joannita ono to ozaj vyznam.

berta1988
Odpoveď bola odstránená
berta1988
7. feb 2017

ak teda nie ste arogantne sestricky z "CAR", ktore tu nahanaju biznis. lebo aj tomu by som uverila.

bobulazelena
7. feb 2017

Ja som z gyn-fivu sestricka, reklamka z heliosu a joannita je z iscare a wewika je utajeny harbulak.

berta1988
7. feb 2017

hoci si akoze robis srandu, ale si taka nudna, ze ani si ma zatial nedokazala rozosmiat, uverila by som tomu.

reklamka
7. feb 2017
sticker
gagik
7. feb 2017

Baby nevsimajte si tu bertu, ona tu prednedavnom zalozila temu celu proti ivf, nakonec tam bola taka vadenica ze ju admin uzamkol tak sa teraz odbavuje v akejkolvek teme o ivf. Proste ona bola v ivf centre a tam ju nejaky dr.svojim pristupom straaasne urazil, tak si zlost vybija tu.

joannita
7. feb 2017

@bobulazelena utajeny Harbulak :DDDD
chudatko, uz ju nechajme, ona to s tym slepacim mozgom aj tak nechape 🙂

reklamka
7. feb 2017

@joannita - ja sa tiez uz iba bavim... len mi je strasne smutno, ze niekto taky ako ona fakt existuje a bude matkou... a krestanka... slovnik a pristup priam najkrestanskejsi... ach...🙄😀 ☹

berta1988
Odpoveď bola odstránená
gagik
7. feb 2017

@reklamka presne, ona si mysli, ze aku osvetu robi na MK, ako tu vsetkym oci otvori.