icon

Iscare verzus Gynfiv

cervenadiana
6. feb 2017

Ahoj, prosim poraďte mi. Chystame sa z manzelom na umele ale nevieme sa rozhodnut ci is care alebo gyn fiv? Podla vas ake mate skusenosti? Dakujem

berta1988
Odpoveď bola odstránená
veronikaaa444
7. feb 2017

@berta1988 a ty si prosim ta kto, ze si dovolis urážať baby,ktore podstúpili IVF??? Ja si ta dovolim urazat alebo ta urazam???je to nase rozhodnutie a teba do toho vobec nic!

berta1988
Odpoveď bola odstránená
timona
7. feb 2017

@berta1988 ideees berta ideeeees!!pridaaaaaaj!

berta1988
Odpoveď bola odstránená
berta1988
7. feb 2017

@timona toto len svedci o tebe, aka si sprosta tieto poznamocky

bosorka32
7. feb 2017

Ja som si precitala tuto diskusiu, ale neda mi zareagovat na tu Bertu. Mam taky pocit, ze ona ziadne dieta necaka, ale je to frustrovana zena na dne, ktora deti mat nemoze. Neviem si totiz predstavit, ze by mala taketo vyjadrovanie a potrebu rypat zena, ktora je stastna, ze je tehotna a tesi sa na babatko. Ona je vlastne v skutocnosti chudera a ventiluje sa na vas, ktore ste mali v zivote vacsie stastie a mate este na dieta nadej. Peace 🙂

joannita
7. feb 2017

Berta sa svojim IQ vyrovnava tomu 2 bunkovemu embryu, ktore mame niektore zamrazene. A to som prave urazila embryo.

berta1988
7. feb 2017

@bosorka32 toto snad nemyslis vazne ake stastie? nam sa nedarilo ked nam zomrela dcera a ked ma chceli tito sasovia umelo oplodnit a naozaj na mne pouzivali zbrane aby som sa zlakla padla aj veta "vy uz neotehohniete" povedali sme si s partnerom ze radsej nic lebi ja falosne vynutene dieta nechcem. no a potom som si zacala zistovat co vy za pochodu ze oni zmrazia deti potom ich likviduju zabijaju a robia na nich pokusy. a nikto s tym nema problem! no ano verim ze ti panbozkovia v honbe za peniazkami povedia nieco o "dvojbunkovom" zhluku ci ako to tu krava nado mnou nszvala. skoda ze vy vsetky obmedzene mastne hlavy ste nemali tolko stastia a vas mater nedala navzdy zamrazit

xxxxxnnnnn
7. feb 2017

Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína uberať nesprávnym smerom a je plná urážok, nepekných slov a útočenia, musím zasiahnuť. Pôvodný názov diskusie je "Iscare verzus Gynfiv" Zakladateľka diskusie vás žiada o pomoc pri rozhodovaní sa. Vyjadrovať by sa mali najmä užívateľky, ktoré majú či už pozitívne, alebo negatívne skúsenosti s jedným z týchto centier.

Modrý koník je verejné fórum. Vaše názory nikdy nebudú rovnaké. Prosím, aby ste rešpektovali názory všetkých užívateliek. Nie, aby ste sa urážali.
Prajem si, aby Vaše debaty prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Verím, že každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”

Za porušovanie pravidiel MK môže byť užívatelia sankciovaní.

Ak sa bude diskusia opäť uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.

Prajem príjemné diskutovanie,

Ďakujem
Adminka fóra

PS. Pripájam
Kódex správania na stránke
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

cervenadiana
autor
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn dakujem. Som tu nova a uz som zacala chvilami ľutovať na co sa dala... Nechcem nikoho urazit, ale som ostala zhrozena ze z jednej otazky sa vyklulo taketo nieco. Je mi s toho smutno... ☹

babusik85
8. feb 2017

@cervenadiana normalne Ta lutujem... viem si predstavit ako sa citis, chystas sa na tazku cestu, potrebujes rady a toto musis citat.
ale neber to tak vazne. vzdy su nejake premudrene zeny, ktore vsetko lepsie vedia, ako ostatne. popritom ani nevie, ze kolko musime trpiet, aby sme mali vytuzene dietatko... a este ze sa citime, ako hrdinky. no rozum mi zastane.
ale to zeny, ktore maju raz-dva dieta, nikdy nepochopia. a zial dost velka cast aj nas odsudzuje. netreba to riesit.
treba vsetko tak robit, ako je Tebe najlepsie, ved je to tvoj zivot.
tu je velmi vela bab, co maju podobne problemy ako Ty. prave si nachytala na zlu, ale neboj sa, kludne sa pytaj, vela zien Ti pomoze.
odporucam skupinku IVF 2013, tam Ti pomozu aj Ta podporia.
Ja Gynfiv nepoznam, ale dost negativnych veci na nich pisu. V Iscare som bola, zial neboli sme spokojni, ale mozno len sme my nemali stastie na doktorku.
Ked chces ist tu na SR, tak skor asi Helios.
Ale na kazdy centrum pisu aj zle, aj dobre. Podla mna je to na jedno kopyto.

gagik
8. feb 2017

@cervenadiana my sme boli v iscare, odisla som odtial,nebola som spokojna, v gynfive neviem, nam sa nakonec na prvykrat podarilo v reprofite v brne, lutujem ze som tam nesla ihned, takze doporucujem reprofit. Od viacerych zdrojov som pocula v niektorych centrach v sr ani embrya nevkladaju, proste oklamu, ze vlozili a nic nevlozia a ides znova a platis....a cudujes sa preco to zase nevyslo...

reklamka
8. feb 2017

@gagik - Uprimne, nechce sa mi velmi verit, ze by si toto dovolili. To sa da lahko odkontrolovat. Mne to v GF vyslo na prvykrat a hned dvojmo. 🙂 Takze minimalne mne to vyslo. Ze by som mala iba stastie?
Toto tvrdenie je skor take, ze jedna babka povedala... Ale ak to je naozaj takto, bola by som velmi rada, ak by sa to odsledovalo a riesilo, nech si to sakra draho centrum vyzerie.
Btw, pokial viem, vzdy ti po vklade ukazu sonom, ze to tam vo vnutri je. Aspon mne to ukazovali.

gagik
8. feb 2017

@reklamka neviem, mne to tiez ukazali na obrazovke, ale tak ja sa v tom nevyznam. Ja som mala v iscare 5 vkladov ani tuk a v brne hnet na prvykrat, takze ja uz verim asi vsetkemu.

lienka_1
8. feb 2017

@cervenadiana Tato tema bude vzdy kontroverzna. Zial,trafila si na bezcitnu zenu, ktora sa tu sem-tam pride odbavit na ukor zien, ktore maju problem otehotniet.
Ale nech Ta tatomdiskusia neodradi. Rob tak, ako citis, ze je to spravne. Ani ja Ti neporadim, ktore centrum, lebo s nimi nemam skusenost. Otehotnela som nakoniec po strastiplnej ceste v Reprofite. A poviem Ti, ze to stalo za to. Mame krasnu dcerku, ktora nam denno-denne rozziaruje zivot. Urobila ho neskutocne krasnym. Nelutujem nic z toho, co som musela podstupit. Zivot bol pekny aj pred tym, ale teraz je neporovnatelne krajsi. Drzim Vam palce, aby ste sa dockali aj Vy svojho uzlicka ❤

berta1988
9. feb 2017

a tento clanok odporucam precitat si - vsetkym, co toto podstupuju, ale hlavne tie, co zvazuju. toto je pravda. hovori lekar, co v tomto krasnom biznise pracoval a nabaloval sa aj na vasom "nestasti".

http://hnutiprozivot.cz/zpravy/2620-delal-jsem-...

bobulazelena
9. feb 2017

@berta1988 🙈🙈🙈

berta1988
10. feb 2017

@reklamka
😂
ze nemyslim si ze by si to dovolili 😂
preboha ved ti chcu tak tvoje pracjy ze urobia aj nemozne
ze sk ano aby sa to odsledovalo 😂
kto to ma odsledovat, ? 😂vy co neviete ani gramatiku?

reklamka
10. feb 2017

@berta1988 - dakujem za osvietenie mojej blbosti, ty genialna gramaticka mudrost s patentom na vsetko. 🙂
ano, da sa to lahko odkontrolovat ci ti nieco vlozili. staci zajst za hocijakym inym gynekologom a ten ti spravi sono... 😀
tak takto sa to da odkontrolovat.
centra asis. reprodukcie robia denne zeny stastne tym, ze im splnia ich najvacsiu tuzbu. ale to clovek slahnuty fanatizmom nepochopi. 🙂
co robis pre stastie ostatnych ty? 😉
a za vsetko sa plati. ci za pekne zuby neplatis? za lepsiu starostivost a lepsie moznosti si nepriplatis? kazdy vie, ze maju z toho aj biznis, ale za vytuzene dieta to stoji.

berta1988
10. feb 2017

precitaj si ten rozhovor s lekarom co "obstadtnoval" zeny a urob si zaver ako to cele prebieha. citat vies ci?
ze stastie 😂

berta1988
Odpoveď bola odstránená
berta1988
Odpoveď bola odstránená
reklamka
10. feb 2017

@berta1988 - nejdem dalej s tebou stracat cas. zi si svoj krasny, stastny zivot. 😎

reklamka
10. feb 2017

@berta1988 - btw, a este stale nechapes, ze nikto tu nie je zvedavy na tvoje vyplody? zakladatelka sa pytala na skusensti s dvoma centrami a nie na tvoje urazky a fanaticke moralizovanie... ked si uz taka krestanka a mas take moralne zasady, tak podla toho aj komunikuj a spravaj sa.

bobulazelena
10. feb 2017

@reklamka vykasli sa na nu, ved ona je totalne mimo, fanaticky cvok.

berta1988
10. feb 2017

😅😅😅

babusik85
10. feb 2017

@berta1988 nevies prestat?ty mas nejake komplexy ci co?
Ako vidim,cakas babo.Co tak starat sa o to,aby si vsetko mala pripravene,ked pride na svet.nemyslim materialne veci,ale duchovne,srdce a rozum!
Nikto nie je na Teba zvedavy.Mame svoje myslienky,neboj sa!co Ty myslis,oni nas nutia zaplatit tolko penazi ci co?Co Ty do toho my kam dame nase peniaze?
A ze na tom zarobia.No ved nacom nezarobia?
Ked niekto je chory,potrebuje ist na operaciu,nepojde lebo tam na nom zarobi lekar?!
Ver mi,ze mame aj bez Teba kopec starosti.Nechaj uz nas na pokoji a liec sa!Lutujem Ta fakt... Nechcela by som byt takato arogantna a plna zlosti,ako Ty!Nemozes to mat lahke...

berta1988
Odpoveď bola odstránená
bobulazelena
10. feb 2017

@berta1988 asi si si vo svojom ,,bohatom" zivote nestihla vsimnut, ze sterilita je normalna lekarska diagnoza, teda ano neodborne nazvane je to choroba.
A ano babusik je uplne normalna, v celej tejto diskusii je jedina osoba, ktora normalna nie je. Ale co, blazon nikdy nepochopi, ze je blaznom.
A nechapem, preco ti nie je toto jedno. Ved nas kravy nechaj davat peniaze na podla teba zbytocne zakroky na ,,vynutenie" si dietata, ci ako psychoticky si to nazvala.
S prepacenim, je ta hovno do nasich zivotov, penazi, zdravotneho stavu a pod.