icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
19. jan 2012

@tinara23 nevadi..

snazilka1983
19. jan 2012

@tinara23 dakujem dufam ze uz bude uspesne toto. :D

tinara23
19. jan 2012

@snazilka1983 neboj nič, určite bude 🙂 už si mala prasknuté folíky pri IUI, či ešte nie ?

snazilka1983
19. jan 2012

@tinara23 veru mala som prasknuty. ale povedal ze to nevadi ze od prasknutia je este 3-4 dni cas. och ale musel mi povytiahnut krčok bo som mala uzky. nvm ako sa to pani doktorke vtedy bez toho podarilo. joj ta bolelo ale zas nie tak strasne.

tinara23
19. jan 2012

@snazilka1983 juuj toto mi našťastie nerobili, ale mňa to aj tak trošku bolelo. mne sa vtedy IUI podarilo, keď bol folík prasknutý 😉 tak držím palčeky 🙂

snazilka1983
19. jan 2012

@tinara23 no neviem ja som mala prasknuty aj pri prvom IUI a nepomohlo. ☹ ale tak uvidime ci Dr. Galo bude mat uspech heh

tinara23
19. jan 2012

@snazilka1983 to je otázka náhody, niekomu sa podarí hneď niekomu nie. Sú kočky, ktoré majú IUI na prvý šup a niekomu to vyjde neskôr.

snazilka1983
19. jan 2012

@tinara23 no to ano. ale ja uz fakt nechapem v com je problem ked mi to prve nevyslo. manzelove spermie boli jak naspidovane heh schopne riadne a nevyslo. ak ani toto nevyjde uz neviem ci ma tam na treti krat manzel dostane po dnesnej skusenosti s krčkom 🙂 😝

moniatko13
19. jan 2012

@snazilka1983 držím palce,a čakám dobre spravy 🙂 🙂 🙂

nelinka777
19. jan 2012

@hadassah nechod zbytočne vyhodis peniazky

nelinka777
19. jan 2012

@hadassah ahoj mne tiež po prvom alebo druhom IUI zistili ureaplazmu a dali nam antibiotika summamed tri tablety a ked som sa pytala na kontrolny ster recepcna povedala ze to su take silne lieky ze to tu ureu zniči no ja som si o pol roka dala zobrat ster u mojej gynekologicky a urea tam stale bolaa tak mi dala doxybene na 14dni a dufam ze uz tam nie je musim ist znova na dalsi ster no nemam kedy...ale vačšinou sa jej na prvy krat nezbaviš... 😠

colchicum
19. jan 2012

@dapake Aj moja sestra tam chodí. Som z toho nestastna. Prve IVF ma za sebou, ale neuspesne a ešte majú zmrazené embrya, takže dufam, ze sa im to teraz podari lebo nemala z toho prvého IVF dobrý pocit. Povedala, ze už na žiadne IVF nepôjde. ☹

dapake
19. jan 2012

@colchicum my tam mame tiež ešte zamrazené embriá celkom 21 zostalo. celkovo sme mali 24 a odobrali mi 32 vajíčok. Lekár sa ešte smial že rekordmanka ☹ Dostaval som konské dávky puregonu! Asi robí len aby mal úspech ale nehladí na zdravie pacientky a následky s tým spojené. Keď sme to vraveli v ISCARE v MT tak len krútili hlavou a povedali že je tam otázna kvalita pri takomto množstve. Keď sme išli na transfer tak rozmrazili 3 a len jedno prežilo a ani to potom v maternici neprežilo. Takže my tam už na 99% nejdeme. MUDr Hredzákovi ide už asi len o peniaze. V Martine po prevej konzultácii nám povedali že podľa predbežných prvých testov by to mohlo isť aj IUI. V KE všade hneď IVF ☹ Ak ma možnosť tak nech si nájde iné centrum 🙂 určite mimo Košíc!!!

helen5
19. jan 2012

@kuspitka Ahoj aj mi ideme pondelok na sono aj krv a si zdaleka na ktoru ti kazali doijst . mi sme ta vždy pred 7 15

snazilka1983
19. jan 2012

@moniatko13 noo 2.2.12 testujem 🙂

zibi
19. jan 2012

@dapake no moja tak to si si uzila ...a aj ja som pocula o doktoroch z kosic kadeco..a najma ten hrozny pristup...preto som sa rozhodla pre iscare martin... tam je to ine fakt...aj ked vela ludi odchadza hadam to tam bude dobre.. 🙂 a galo hej on posradnuje... 🙂 je ze vraj dobry gynekolog..tak hadam ziska aj dobru prax v ivf ..asi mu treba dat cas a sancu 🙂 neboj teraz to bude ovela lepsie 🙂

zibi
19. jan 2012

@dapake a co s tymi zmrazenymi embrami? to ich nechas tam ? alebo darujes?

dapake
19. jan 2012

@zibi ešte sme sa nerozhodli. uvidíme. ale chuť tam isť nemame. pri takej kvantite je kvalta asi žiadna.

renataolcakova
19. jan 2012

@hadassah Jáááj baby toto čo tu píšete je veľmi smutné až hrozivé.Ja som mala malého pri docentovi ako jedna z prvých pacientok ešte nemali ani nástenku s malými výsledkami ktoré každým dňom rástli a chystali sme sa na druhý pokus že doprajeme malému súrodenca a dozvedeli sme sa toto.To je veľmi zlé.Dochádzali sme do Martina takmer 200 kilometrov len kvôli docentovi ale takto ako to je teraz,to už padla aj posledná nádej že je miesto na slovensku kde sa cítite ako v raji.A nestihla som ešte nášmu anjelovi osobne podakovať a ukázať malého,To je veľmi zlé,mám veľkú ranu na srdci.Co je toto za spravodlivosť,dočerta aj s takou robotou. 😠 😠 😠

zibi
19. jan 2012

@dapake

zibi
19. jan 2012

@petuska123 petus a ake injekcie si pichala..co ti pomohli ? myslis hormony ako stimulka?

iveenka
19. jan 2012

ahojky, po 3 mesacnej pauze sa zapajam opat...konecne nas caka prva konzultacia 1.2. tak som velmi zvedava ako dopadneme. chceli sme to este nechat chvilu len tak plynut ale rozhodli sme sa urychlit to kvoli nemocenskemu poisteniu, ktore som si 2 roky platila poctivo (s tym ze som ani raz nebola PN alebo OCR) takze zo systemu ktory dotujeme som nevidela ani cent....strasne ma to vytaca... :/ a teraz nam to idu nasi "drahi" zakonodarcovia zrusit!!!! uz nam len ostava verit, ze sa nam nejaka bublinka podari 🙂))

colchicum
20. jan 2012

@dapake Musím ju ešte prehovoriť, ak sa im to nepodari na druhýkrát. Hovorila mi, ze ju to bolelo v mieste odberu vajicok aj v mieste kde jej vkladali embryo aj po mesiaci od transferu. Naozaj to boli alebo spravili chybu niekde oni?

colchicum
20. jan 2012

@iveenka Aj ja som presne v tej istej situácii. No neviem, ci to stihnem, keď k 01.02.2012 mi zánika DNP. Je to nespravodlivé, keď platis viac ako 270 dni a nemas z toho nič. Neviem ako mozu, v tomto prípade, hovoriť o zneuzivani tohto poistenia.

dapake
20. jan 2012

@colchicum ahoj. manželka mala hned OHSS takže ťažko povedať čo ju bolelo. ale ked sa dala do poriadku tak ju nič nebolelo a ani po prenose. Nečudoval by som sa keby to bola ich chyba.

jeny
20. jan 2012

@snazilka1983 ahoj aj moje iui prebiehalo rovnako ako tvoje-myslim s tym krckom, dufam ze ti Galo prinesie stastie, mne priniesol 😉

tinara23
20. jan 2012

@colchicum ak sa prihlásiš do 31.1.2012 na nové DNP poistenie, tak si ho predlžiš o 270 dní a budeš platiť ešte po starom. Ja som to tak urobila. Kuk link: http://www.porada.sk/t183141-ukoncit-a-zalozit-...

snazilka1983
20. jan 2012

@jeny naozaj? no tak dufam ze on bude mat viac stastia :DD len teraz dako krvacam po tom povytiahnuti krcku je to normalne? vcera dost dnes uz menej ale pri prvom som len maaalinko a chvilu

jeny
20. jan 2012

@snazilka1983 ano je to v pohode neboj,mna aj upozornili ze budem krvacat,zajtra uz nebudes 😉

snazilka1983
20. jan 2012

@jeny no len ja krvacam uz druhy den. i ked teraz na vecer uz to preslo.