Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@tinara23 joj tak nie som sama, mi prve na prvý šup a ma už 11 rokov a druhe sa nedarí začali sme chodit do ISCARE a odporučili nam IUI tak som yvedavá či to vyjde
@cuculik1 presne mi už skúšame 3 rok, verím že IUI vyjde na prvý šup 🙂
@katarinakatka treba verit,ze to vide
@zlatanka30 ja tajne dufam, len manžel tomu moc neverí
@katarinakatka u nas to bolo opacne
@zlatanka30 ak sa smien spýtať ako si spokojna s ISCARE
@katarinakatka my sme tam chodili vsetci boli super .tam nam uz nedokazali pomoct tak docent este ked tam bol nas poslal inde.
@katarinakatka treba veriť, ja som IUI-čku neverila, myšlienkami som už bola pri IVF a druhé IUI bolo úspešné.
@zlatanka30 krásne ti nabiehajú týždne 🙂 a až teraz som si všimla, že rovno dve bábiky 🙂 krása 😉
@tinara23 dakujem si zlata
baby uz viete kto pride namiesto dokyny?
@zlatanka30 a kde vas docent poslal zlatanka?
@zibi do Brna
@zlatanka30 a mala si nizske amh? alebo preco ze vam nevedeli pomoct? a mala si minimalku?
@zibi hej ja mam amh 0.nie nemala som minimalku.mame darcovske
ahojte baby tak sa hlasim dnes nas pustili z porodnice domkov konecne stravili sme tam 8 dni v piatok minuly tyzden mi odtiekla plodovka ale kontrakcie ziadne a ani otvaranie sa takze do mna pchali oxikocin ci jak sa to vola a v nedelu o 19:15 sa nam narodil matusko s mierami 3420 gramov a 55 cm.sme zdravi stastny porod bol strasny emoticon museli maleho zo mna doslava tahat a tlacit na brucho nevladala som ho vytlacit po porode som sa cela triasla od vysylenia. mam smolu ze nemam mlieko dao sa nechce spustit emoticon no co uz narobim
Ahojte, tak dnes sme boli v Martine v Iscare....moj prvy dojem bol super.. super pristup....
aj ked spermiogram nedopadol dobre.. 😒 mame hranicnu pohyblivost, a patologickych 96% ☹ cize zaver teratozoospermia....
robili mi folikulometriu a mala som 14mm folik.. ako darcek mi pribalili Pregnil..a v piatok mame mat planovany styk.,..
Podarilo sa niekomu oteho, z planovaneho styku?
tak mi mame za sebou prvy ET, prebehlo to v pohode, nakoniec som s pristupom doktora bola velmi spokojna, dokonca som ho pocas stimulky par krat "otravovala" aj telefonicky mimo pracovnych hodin a musim povedat, ze vzdy bol ochotny. teraz uz len cakat na vysledok
@petuska123 Gratulujem a prajem vám veľa zdravia. Takýchto pozitívnych správ by tu malo pribúdať.
Chcela by som vás len upozorniť, aby ste si dávali dobrý pozor na poisťovňu dôvera pokiaľ čakáte na schválenie IVF. Bola som prekvapená, z ich odporučení. Chcú čo najviac ušetriť, tak vám odporúčajú niečo čo pre vás vôbec nemusí byť vhodné a vy budete mať len väčšie výdaje. Nejdem sa tu rozpisovať detajlnejšie, ale čo viem iste je, že od nového roku mením poisťovňu.
@petuska123 tak srdečne gratulujem , ako to rýchlo ubehlo,hm, a už máte drobca doma, tak nech ste hlavne zdravííííí 🙂 teším sa s tebou

@kescha mne neporadili nic vysoke davky hormonov..ze sa s tym neda n ic orbit no ja som sa s tym nezmierila a patrala na nete a da sa to pohnut...zalezi od toho ake mas hodnoty..a tak..ved potom napis ..ja testujem na sebe vitamin tak potom dam vvediet ci sa to pohlo 😀