Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@maminka142 no aj nam povedal, ze mozne to je, ale je to podstatne nizsia sanca ako s pomocou lekarov.My sa snazime viac ako tri roky a nic...takze asi tak....ale vy aspon jedno mate, tak je to o nieco lahsie to cakanie....my sa chystame v blizkej dobe do centra...
@kathrin17 My sa snažíme zatial "ešte len" rok, ale ešte nejaky čas počkame (nie dlho) a ak nič tak pôjdeme do centra do MT... A vy kam?
@maminka142 ja sa este neviem rozhodnut, ale v MT vypadla doktorka a je tam myslim len jeden lekar, ze sa tam dlho caka.....tak rozmyslam nad iscare BA....ale este nie sme pevne rozhodnuti
Helios je dobrý ale aj dosť zaplatíš, Kvetka
Ahojte.... Nájde sa tu niekto, kto absolvoval v Iscare MT IVF nativ, alebo soft ?
prepacte, ale Iscare je hnus, ide im len o prachy, ako mate zarucene co a ako vam spravia,hl. ze furt do tej kancelarie musime, prve co je, platit....zaruka ze vam embryolog da co to vravi, hm???!! kto vam to overi?? tym ze sa podpise zmluva?? a kto ju a to kedy bude overovat, podla zmluvy?? je to nefer a tolko penazi pytaju za to, za kazdu blbost a navyse vysetrenia ani nespravia, pacientke venuje doktorka tak 5 min. ked je sikovna...:((( ani sa nenazdate a zrazu ste uz zaplatili vyse 1000 eur , za co?!! ze to donemoty vkladaju, pichaju, prestimuluju vas..?!! je to skoda ale myslim, ze Iscare si len vela reklamy plati tym...a sem tam si spravia pozitivny zakrok aby si upravili krasnu statistiku!! pekny den baby, ale treba verit...co ine zostava!?
ahojte, prepcte ze Vam skacem do diskusie, len s nami to vyzera tak, ze pravdepodobne skoncime v Martine a tak zhanam nejake info......najde sa dobra dusa a poradi co a ako\? 😨
@petkab5 musim s tebou len a len nesuhlasit ...som po prvom IVF v Iscare a aj uspesnom ...pristup bol vzdy na 1 ...vysetr. co sme si zaplatili tie sme aj dostali ..a samotne IVF je risk.. ale do toho vstupujes uz ked tam ides a cele umele je aj tak vlastne zalozene na psychike zeny ako sa s tym vysporiada ...to mi bolo povedane a nie raz.....to ze su aj neuspesne pokusy ..to su v kazdom centre nie len na Slovensku !!!
Nam dokonca nezostali ziadne dobre embryijka na mrazenie takze ziadne mrazenie sme neplatili....a kludne ich mohli zamrazit a povedat ze su dobre my by sme o tom nic nevedeli ...Ale oni to NEUROBILI. To myslim hovori za vsetko .
@sefinka a co konktretne ta zaujima?
@cikyta ides si po 2 babo? 🙂
@cikyta neviem,ci to tam robia.skus Brno Reprofit
dievcata HCG 3997 super
@petkab5 musím s tebou nesúhlasit ja som vyskúšala aj iné centrum a poviem ti že tam to bolo o prachoch. Aj ked som už bola na 4 IVF a neúspešnom na prístup sa naozaj nemožem stažovat!...V porovnaní z BA je to tisíc a jedno! Aj ked sa zmenil doktor dr. Gallo sa snaží!...želám vela úspechov!
@lubka0506 drzim palceky nech je uspesne
babenky len budte radi že chodíte do Iscare ja som teraz v ginfive v Blave a môžem vám povedat že je to tam všetko len o prachoch a to je smutné 😒 😒 už aj banujem že som nešla na ivf do Iscare v MT ja som odtial odišla ked prepustili docenta a ked nám teraz ivf nevyjde tak ideme do brna 🙂 🙂 držím vám všetkým palčeky aby ste nasledovali pekne po jednej
@kuspitka 🙂 🙂

@kathrin17 Už som to preberala s mojím lekarom a vraj šanca na prirodzene otehotnenie je tam, ale môže to rvať aj rok, dva... 😅 No uvidíme 🙂 Ja sa spolieham na to, že ked sa nam podarilo prve podarí sa aj druhe 😉