Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@gaga83 och tak to mi je luto :(. chcela som sa este spytat, preco uvazujes nad darcovskymi vajickami? myslis, ze tie tvoje su tak nekvalitne?
@stella25 a inak baby, nemoze byt chyba prave v spermiach? nam doki poveal, ze poskodena spermia nemoze oplodnit vajicko, takze aj keby dosli k spojeniu, tak ten zarodok nikdy nemoze prezit.
@lenocka004 no urcite skus aj skor ja by som tiez tak dlho nevedela cakat 🙂 ale urcite dopadnu v poriadku neboj sa a super ze mas aspon tych dalsich 5 🙂
@rachel36a no nieco mi o tom hovor na ivf sa to rata na roky kym sa to podari je to des co narobime hadam nebudem rodit v 40 ☹ a super ze sa tu mozes aj poradit a navzajom ked sa tu vieme podporit je to super niekedy len my chapeme ake to je, muzi to tak nevedia precitit ked to nemusia podstupovat a hlavne ich roky netlacia 🙂
@pempusik no my mame problem aj so sperimiami samozrejme. Len pri kazdom oplodneni sa pekne do 5 dna vkladu vyvijali a delili, a embriologicka vravela ze su pekne. Tazko povedat. Musime im len verit, ved oni sa v svojej praci vyznaju. Ale ideme dalej na vysetrenia, tak dufame, ze sa pride na koren veci 🙂 . Ja som v tomto stale optimista, inak by som si to hodila.
@stella25 jj, clovek to musi brat tak troska s nadhladom. lebo cim viac sa do toho zamotava, tym je to horsie. a vies co, ja uz ani neorganizujem ziadne vysetrnia z vlastnej iniciativy. aspon teraz. radsej toho vediet menej. a hlavne ak pocujes z kazdej strany, ze je vsetko ok :/
gaga83 je mi to luto,dufam ze unas bude aspon zopar embrii po genetickej stranke v pohode.
Baby kedy mam prisť s tym poloplnym mocovymmechurom az pri vklade,niejak som si to nezapamatala. A pred narkozov nemozem ani vodu pit? Zapamatala som si len ze nic nejest od polnoci ani zuvacku ale tu vodu neviem, ci ano alebo nie.
@skaredekacatko pred vkladom s poloplným alebo plným močovým mechúrom ! ...a pred narkozou ani nepit ani nejest! 😉
@gaga83 to je mi luto,ze sa to nepodarilo
@stella25 Ahoj, tak to na buduci rok budeme skusat viacere 🙂 A snad nam vsetkym rok 2013 prinesie stastie. Inu moznost nepripustam 🙂
tak ja tu som nova uz mame za sebou vstupny pohovot tak uvidime,idem na krv ked budem mat menzes,a podla horm.profilu sa roxhodne,my by sme mali mat ivf+pred.genetiku koli potratom,tak dufam ze rok 2013 bude pre nas uspesny na 100percent....
Baby bola ste niektorá na reprodukčnej imunologi a kde?Ešte som rozmýšlala že by sme tieto vyšetrenia skúsili. Ja som síce bola na imunologii ale nič nezistili.Vie mi niektorá poradiť aké testy sa tam robia?
@stella25 no tak to je jasne, to by som aj ja pobehala este vsetky mozne vysetrenia. a chyba bola teda v spermiograme, ak tomu dobre rozumiem. mne sa ale zda, ze v iscare nerobia az taky dobry spg. pouzivaju tie nove referencne hodnoty, podla ktorych staci mat 4% morfologicky dobrych spermii. ale my sme mali predtym spermiogram, kedy sme mali 10% dobrych spermii a androlog nam napisal do papierov, ze odporuca ivf. ked sme prisli do mt, tak doki skonstatoval, ze spg je v poriadku, mozeme sa snazit prirodzene. tak ja uz neviem. ale zasa na druhej strane sa mi pozdava, ze hned nevypisuje blocky a hned necvakam peniaze. uvidime, co da tento cyklus, teraz stimulujem podobne ako na iui, ale teda skusime to po domacky.
ahojte, mohla by som sa k Vam pridat?

Ahoj baby,ďakujem za podporu. Nepoteším vás 😢 testy dopadli zle, ani jedno embryo zo 6 nebolo zdravé,, našli viac genetických chýb tak transfer nebude. Asi do úvahy pripadá ešte raz pokus ivf s PiGD alebo darované vajíčka. V piatok ideme do Mt aby nám povedali čo bude ďalej. Neviem čo budeme robiť keď to stojí riadne prachy a neviem kde ich zoberieme. Som stoho dosť zničená, čakala som že aspoň jedno bude dobré na vklad.