Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@stella25 Ahoj, na imunologickej ambulacii stebou doktor prejde aké si choroby prekonala, či máš nejaké alergie a tak ´dalej. Potom ti z krvy dá porobiť všetky možné testy - ja mám tiež problémy s častými herpesmi ale nič sa nezistilo. Neviem ako inde ale v Bystrici sme čakali mesiac na vyšetrenie a skoro 2 na výsledky. Odporučenie som si písala u svojho gynekológa.
@poppy28
@stella25 Baby tak dnes sme boli v MT na pokec ako ideme ďalej pokračovať. Ešte manželovi budú robiť špeciálne testy spermií aby sme zistili či sú na chybe spermie alebo moje vajíčka. Ak to budú moje vajíčka tak to ešte raz skúsime či sa náhodou nenájde aspoň jedno dobré embryiko. Tak dúfam že budúci rok bude lepší ako tento.
@skaredekacatko držim palce, nech PiGD dobre dopadne.
@gaga83 vdaka ti
@sony44 jeeej super, to sa vam ako nakoniec podarilo prirodzene? TO bol nejaky zazrak, ci? 🙂 Ja sa uz davkujem kadejakymi vitaminmi a tajne dufam, ze motyka vystreli a ostanem tehotna. Vzdy muzovi vravim ani kvapka nazmar 🙂 Mne ostal Gonal a Decapeptyl - cele jedno balenie. Raz mi bolo malo Gonalu, tak mi predpisal Menopur ako nahradu a ten som dost zle znasala, tie sa vraj mozu kombinovat mi doktor povedal. Ale dakujem za ponuku, uvidim co povie pan doktor a potom by som sa ti ozvala.
@stella25 ahoj, na zlepsenie spermiogramu vraj niekomu zabera Profertil ale je to individualne, uz som pocula aj ze nepomohol. Moj mm berie Eregmu max power k tomu vit. E 400 mg, potom omega 3mas.k. a este berie ale to ma od urologa tamoxifen. Trosku mal lepsi spermiogram - dali sme skontrolovat ale zazraky tiez nerobi. Niekto si separatne vsetko miesa.
@stella25 tak ako vravi @anika142, my sme si vsetko kupovali osobitne. ja som si to namiesala podla tohto zoznamu: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@sony44 moja..paráda.tak sa teším za teba,že vám to podarilo..prajem veľa,veľa zdravíčka obom. 🙂 😉 🙂
@moniatko13 ahoj davno si tu nebola ako sa máš? A ako pokračujete? Napíš IP 🙂
@moniatko13 -ahoj, ďakujeme...aj my sa tešíme....a vy máte čo nové? pracujete na niečom? držkám palčeky 😉
@stella25 - v pohode, majú záruku do 06/2013 a niektoré až 2014....zatial to nejak nenahánam..., ale sama viem ako som sa snažila ich kadejakým spôsobom získať, len, aby sme aspon troška ušetrili...držím palce...my sme na spg užívali tiež istý čas profertil, ale zmena takmer žiadna a potom sme kúpili tribulus terestris a od urológa mal tamoxifen a zlešpil sa nám počet a pohyb (tak aby to bolo niečo nad normu ), morfo však ostala na 0%...
No pre nás určite nečakaný zázrak, lebo nám už viac odporúčali darcovstvo ako pokusy s vlastným "materiálom".....aj ked nikdy nevylúčili, že nemôžme mať vlastné dieťa...
prajem Vám toto šťastie, ktoré sa každým dňom stupňuje a najväčšie bude, ked budeme mať naše vytúžené bábatko v náručí a bude zdravučkéééé.............
jeeeeej, kolko starych znamych sa tu objavilo 🙂
@sony44 tebe som uz pisala, ale este raz gratulujem a prajem vsetko naj, velmi sa tesim 🙂 🙂 🙂
@lubka0506 ty sa mi ako mas, ako sa ti dari???? davno som o tebe nic nepocula, necitala...
@moniatko13 aj my sme si pisali, pamatas? ako sa dari tebe? drzim palce vsetkym, nech cim skôr nasledujeme sony 🙂 🙂 🙂

@poppy28 jaaaaj, strasne vela. Kedze bude toto moje uz 4 IVF, tak mi v MT ponukli 50% zlavu. Otazka je, za aku sumu si pozhanam lieky. Nieco mi ostalo este z predchadzajucich stimulacii, tak by som to chcela pokombinovat, nech to stoji co najmanej. Ale chcem ist aj na konzultaciu do CR, len mna to dochadzanie psychicky vycerpava, tak si to necham vsetko uz len na jar, ked budu lepsie cesty. Ale pisala som si s jednou babou, ze ju to v CR tak ci tak stalo 1700 €, a to tak nejak ratam aj tu. Pre mna je najnakladnejsie asi tie lieky, lebo ja som si vzdy pichala najvyssie davky a to aj na kratky protokol bolo dost.