icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

stella25
23. nov 2012

@poppy28 jaaaaj, strasne vela. Kedze bude toto moje uz 4 IVF, tak mi v MT ponukli 50% zlavu. Otazka je, za aku sumu si pozhanam lieky. Nieco mi ostalo este z predchadzajucich stimulacii, tak by som to chcela pokombinovat, nech to stoji co najmanej. Ale chcem ist aj na konzultaciu do CR, len mna to dochadzanie psychicky vycerpava, tak si to necham vsetko uz len na jar, ked budu lepsie cesty. Ale pisala som si s jednou babou, ze ju to v CR tak ci tak stalo 1700 €, a to tak nejak ratam aj tu. Pre mna je najnakladnejsie asi tie lieky, lebo ja som si vzdy pichala najvyssie davky a to aj na kratky protokol bolo dost.

stella25
23. nov 2012

@anika142 jasne, dufam, ze ta tu vsak tymito nasimi niekedy pesimistickymi recami neodradime 🙂

gaga83
23. nov 2012

@stella25 Ahoj, na imunologickej ambulacii stebou doktor prejde aké si choroby prekonala, či máš nejaké alergie a tak ´dalej. Potom ti z krvy dá porobiť všetky možné testy - ja mám tiež problémy s častými herpesmi ale nič sa nezistilo. Neviem ako inde ale v Bystrici sme čakali mesiac na vyšetrenie a skoro 2 na výsledky. Odporučenie som si písala u svojho gynekológa.

gaga83
23. nov 2012

@poppy28
@stella25 Baby tak dnes sme boli v MT na pokec ako ideme ďalej pokračovať. Ešte manželovi budú robiť špeciálne testy spermií aby sme zistili či sú na chybe spermie alebo moje vajíčka. Ak to budú moje vajíčka tak to ešte raz skúsime či sa náhodou nenájde aspoň jedno dobré embryiko. Tak dúfam že budúci rok bude lepší ako tento.

gaga83
23. nov 2012

@skaredekacatko držim palce, nech PiGD dobre dopadne.

skaredekacatko
23. nov 2012

@gaga83 vdaka ti

rachel36a
23. nov 2012

@poppy28 jasné že to dopadne dobre... musíš veriť...

sony44
24. nov 2012

@stella25 - ahoj, ty si zrejme absolvovala 3ivf v iscare, kedže máš 50% zlavu...aj my sme to tak mali, a aké lieky by si potrebovala, lebo ja mám diphereline a menopur....chystali sme sa na 5. ivf, ale otehotneli sme prirodzene.... 😉

poppy28
24. nov 2012

@stella25 aha ja som bola zvedava ze kolko sa plati u nas a kolko v CR je to dost ale cakala som ze to bude este viacej ale aspon ze ti ponukli tu zlavu skus sa poinformovat aj v tom Brne ci to nie je lacnejsie drzim palce nech sa to aspon podari na prvy raz 😉

poppy28
24. nov 2012

@gaga83 urcite bude lepsi pre nas vsetkych drzim palce 🙂

poppy28
24. nov 2012

@sony44 jezis to je ake super ze vam to vyslo prirodzene a potom ze zazraky sa nedeju 🙂drzim palce nech to dotiahnete do uspesneho konca 🙂

sony44
24. nov 2012

@poppy28 - ahoj....dakujem, no po 4. ivf a 4 iui sme v to vôbec neverili....áno dejú sa zázraky a veríme, že tentokrát to s našim zázrakom dotiahneme do šťastného konca....aj ja Vám držím všetkým palce, viem presne čo všetky prežívate... či už radost, alebo smútok....

poppy28
24. nov 2012

@sony44 dakujem normalne si ma potesila 🙂 tou spravou co sa vam stalo 😀

sony44
24. nov 2012

@poppy28 - tak to som rada, aj mna to nakopávalo dalej, a 2. pokus býva úspešnejší....

cuculik1
24. nov 2012

@gaga83 ake specialne testy spermii vam idu robit ak sa smiem opytat? Neviem o tom ze by nieco specialne robili, a preto ma zaujima co vam ponukli. My tiez mame problemy so spermoskami tak preto sa pytam?

stella25
26. nov 2012

@sony44 jeeej super, to sa vam ako nakoniec podarilo prirodzene? TO bol nejaky zazrak, ci? 🙂 Ja sa uz davkujem kadejakymi vitaminmi a tajne dufam, ze motyka vystreli a ostanem tehotna. Vzdy muzovi vravim ani kvapka nazmar 🙂 Mne ostal Gonal a Decapeptyl - cele jedno balenie. Raz mi bolo malo Gonalu, tak mi predpisal Menopur ako nahradu a ten som dost zle znasala, tie sa vraj mozu kombinovat mi doktor povedal. Ale dakujem za ponuku, uvidim co povie pan doktor a potom by som sa ti ozvala.

stella25
26. nov 2012

@gaga83 a tie spermie budu vysetrovat v MT alebo vas poslali niekam? Baby neexistuje nieco na zlepsenie spermii pre muza? Ja by som mu nieco kupila.
A ako to vypadalo v MT? Vela bab chodi a dlho sa caka ?

ria191
26. nov 2012

@stella25 tak ak tá baba myslela Reprofit tak tú cestu jednoznačne neoľutuješ ako veľa sloveniek, ktoré sa rozhodli pre Reprofit 🙂 🙂 🙂

anika142
26. nov 2012

@stella25 ahoj, na zlepsenie spermiogramu vraj niekomu zabera Profertil ale je to individualne, uz som pocula aj ze nepomohol. Moj mm berie Eregmu max power k tomu vit. E 400 mg, potom omega 3mas.k. a este berie ale to ma od urologa tamoxifen. Trosku mal lepsi spermiogram - dali sme skontrolovat ale zazraky tiez nerobi. Niekto si separatne vsetko miesa.

pempusik
26. nov 2012

@stella25 tak ako vravi @anika142, my sme si vsetko kupovali osobitne. ja som si to namiesala podla tohto zoznamu: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

moniatko13
26. nov 2012

@sony44 moja..paráda.tak sa teším za teba,že vám to podarilo..prajem veľa,veľa zdravíčka obom. 🙂 😉 🙂

stella25
26. nov 2012

@ria191 ano spravne 🙂 🙂 🙂 , urcite tam pojdeme , pocuvam len same chvali

stella25
26. nov 2012

@pempusik no hotovo, to bude mat miesto ranajok keto toto vsetko uzije 🙂 dakujem ti 🙂

gaga83
26. nov 2012

@stella25 ahoj, zajtra manzel ide do mt odovzdat spermie a potom ich poslu do blavy na testy.vola sa to -Fish vysetrenie chromozonov v spermiach.v mt je stale dost bab ale stihaju to tam v pohode.

lubka0506
26. nov 2012

@moniatko13 ahoj davno si tu nebola ako sa máš? A ako pokračujete? Napíš IP 🙂

sony44
26. nov 2012

@moniatko13 -ahoj, ďakujeme...aj my sa tešíme....a vy máte čo nové? pracujete na niečom? držkám palčeky 😉

sony44
26. nov 2012

@stella25 - v pohode, majú záruku do 06/2013 a niektoré až 2014....zatial to nejak nenahánam..., ale sama viem ako som sa snažila ich kadejakým spôsobom získať, len, aby sme aspon troška ušetrili...držím palce...my sme na spg užívali tiež istý čas profertil, ale zmena takmer žiadna a potom sme kúpili tribulus terestris a od urológa mal tamoxifen a zlešpil sa nám počet a pohyb (tak aby to bolo niečo nad normu ), morfo však ostala na 0%...
No pre nás určite nečakaný zázrak, lebo nám už viac odporúčali darcovstvo ako pokusy s vlastným "materiálom".....aj ked nikdy nevylúčili, že nemôžme mať vlastné dieťa...
prajem Vám toto šťastie, ktoré sa každým dňom stupňuje a najväčšie bude, ked budeme mať naše vytúžené bábatko v náručí a bude zdravučkéééé.............

mabumi
26. nov 2012

jeeeeej, kolko starych znamych sa tu objavilo 🙂
@sony44 tebe som uz pisala, ale este raz gratulujem a prajem vsetko naj, velmi sa tesim 🙂 🙂 🙂
@lubka0506 ty sa mi ako mas, ako sa ti dari???? davno som o tebe nic nepocula, necitala...
@moniatko13 aj my sme si pisali, pamatas? ako sa dari tebe? drzim palce vsetkym, nech cim skôr nasledujeme sony 🙂 🙂 🙂

poppy28
26. nov 2012

@stella25 my na zlepsenie davame koloidny zinok je to dobre aj pre teba mozes skusit najdes na ich stranke potom vitamin C, selen,vitamin E, omega tri kyseliny, tribulus a maca zlepsil sa asi tak na polovicu ale este je to malo tak to berie stale 🙂

pempusik
26. nov 2012

@stella25 mi nieco hovor, ked si vsetky lieky a vitaminy pripravil, tak ich bola cela hrst. teraz uz berie len pycnogenol a macu a este nejake becka 🙂