Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28 joooj ja len dufam ze sa mi to cele nesniva, ale bojiiiim sa tej krvi. Uz ma kade co napadlo. Dufam ze je to dobre to cele ale asi ked to tam je tak asi hej. Dnes sa mi zas zopakovalo to ze to silnelo po limite ale uz v limite sa objavila ciarka no slabsia ako na foto no silnejsia ako vcera tak snad to je OK. A ty ako? Ako sa citis?
@anika142 neboj sa tam uz mas dlho pozitivny test urcite uz sa ti to podarilo 🙂 ja som dnes len treti den zatial ziadne priznaky a bojim sa celkom aby sa aj na mna usmialo stastie ☹ a neviem ako mam vydrzat tie dalsie dni nemozem sa dockat aby som uz mohla urobit aspon test ty si si kedy prvy krat urobila?
@poppy28 ja som prvy urobila 7 den od vkladu to je ten kazetovy prvy na foto, tiez som nemohla vydrzat no na foto nevidiet nic ale nazivo hej. No z druhej strany som lutovala ze som skor neurobila aby som vedela kedy odide pregnyl aby som mala istotu ze to uz nie je lebo zo zaciatku som sa bala ze co ak atd. Dnes som 9ty den od vkladu a tiez mam strach aby sa to do pondelka udrzalo. Zalezi kedy si mala pregnyl pichnuty. A ake ti vlozili embryo?
@poppy28 hej pijem, prave teraz musis po vklade je to dolezite tiez, ak by si otehotnela tak riziko syndromu je vyssie. Mne kazal doki 3-4 litre denne. hej zena sa vzdy bude bat. Jedine tie to nepoznaju co sa im podari na 1x pretoze nezazili neuspech. Je to rozdiel podla mna ked babe sa to podari 1x alebo az na 6x. Tie co prezili hned na 1x uspech nezazili sklamanie po IVF.
A este k tomu pitu, sliznica maternice teraz potrebuje veeela vody lepsie sa zahniezdi embryo lebo ta sliznica je ako spongia a voda sluzi ako lepidlo na embryo. Aspon mne to tak bolo vysvetlene. 😉
Dievcata neviete,ako to ,ze ked si po KET tak embri sa deli pomalsie,ako pri ET
@kuspitka no ja som vedela akurat to ze pri KET je to pomalsie, uz len preto ze zazilo 2x stres to embryjko, ras pri zmrazovani a raz pri rozmrazovani. Ale presne ako to je to netusim. Je to logicke ze to drobcom dlhsie trva, kym sa ich energia opat zotavi. Nie som sice odbornik ale pride mi to logicke ze je spomalene ako pri cerstvom. Nemyslim ze ked v labaku rozmrazia embryo tak je uplne rovnake ako ked je cerstve. Ale neviem nie som odbornik, len si to myslim. Mozno ine baby vedia viac tu teoriu alebo sa opytat embryologicky to by si urobila asi najlepsie ale koho to prave v tej chvili napadne.

@pempusik no snad ten test je na dobrej ceste. A ty sa poriadne liec aby si bola fit, lebo drobec v brusku bude nespokojny. 😉