Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@maminka142 ja si to uz moc nepamatam zenam beru krv a pozeraju sono ale neviem ci hned na prvej konzultacii, dolezita je krv a spermiogram ale ked rozmyslam asi aj to sono urobia hned a ked budu mat vysledky povedia vam co dalej.
@maminka142 ahoj, no ide to tam celkom fajn, manzel odovzda material a po polhodinke su vysledky s ktorymi si vas pozve doktor na pokec oboch. potom vysetri teba-urobi ti usg a potom konzltujete a hladate najlepsie riesenie pre vas. nam odporucil zatial IUI. Potom ta este objedna na krvne testy, ale tie sa robia iba do 9:00, takze budete musiet prist este raz.
@poppy28 ahoj ano mavam tlaky su normalne to mi povedala gatova z toho si nic nerob, to sa stahuju vajecniky po stimulacii. Neboj bude to ok. Ano moze sa pit kava, ale len 1 denne, no ja som ju uplne vynechala pretoze som prestala mat postupne na nu chut. Trosku sa obavam lebo prestava ma boliet tak podbrusko tak dufam ze je vsetko ok. sem tam poboli ale uz menej ako pred 3 dnami. No zato ma bolia krize. Neviem ci mi bolest nebije tam. No uvidime uz bude ako ma byt, som stale unavena, casto spim
@maminka142 ahoj, ja chodim do HELIOSU v MA a tam mi hned na 1 vysetreni - konzultacii brali krv, a aj vnutorné sono mi robili, nemala som suknu ale oni tam malik dispozicii take na snurky, hlavne si popis otazky na papier lebo tam zabudnes, budu sa pytat na prekonane choroby atd...ale tam sme boli spolu s MM 🙂 keby daco tak sa pytaj, spg nam robili neskor, vtedy mali tusim vycasovane
@marverka Ďakujem Ti 😉 Ked ja neviem, čo by som sa mala opýtať 😅 Na to prídem, až ked odtial vyjdeme 😅 Až potom ma napadne, čo všeličo som sa mohla opýtať 😅
@maminka142 nemas sa coho bat vsetci su mily a bdes sa tam citit dobre uvidis nicoho sa neboj 🙂
@poppy28 no to idealne stale, ale riad sa podla tela co ti vravi. Ide o to ze ked zena otehotnie tak sa zvysuje pravdepodobnost dostania syndromu a preto by sa malo pit viac vody. Jedna baba dostala 6ty den po vklade syndrom a na mesiac skoncila v nemocnici, a teraz caka dvojicky. Ja uz az tolko nepijem ale smedi ma samo urcite viac ako predtym. Pocuvaj svoje telo. A je otazne ako je na tom tvoje brusko ci je stale tak nafuknute alebo sa nafukuje viac alebo naopak sa spuchuje. Ked sa spuchuje tak je dobre. Ja som si merala furt obvod pasu a podla toho som vedela ako je na tom. No je normalne ze boli brusko a krize v tehotenstve, na to ma aj doktorka upozornila ked mi robila sono, ale ja sa obavam ze ma to boli menej, neviem ci by to nemalo boliet viac. Proste to ustupuje a sa bojim no ale dufam ze je to ok.
A co sa tyka tych priznakov to je tak individualne ze az. Mojej mame napr. pri dvoch tehotenstvach absolutne nic nebolo ani nevedela ze je tehotna. A su baby ktore sa porozpravaju s wc cely den.
@maminka142 nemas sa coho bat, oni su uplne vpohode, bude dobre neboj, ja som veeelmi spokojna.
@anika142
@poppy28
@maminka142 ste sa tu nejako rozpisali 🙂 kukam ti na vas cely den a vy nikde a to vy tiez len striehnete ako ja 😀. zajtra na mna myslite, dufam,z e cesty budu rano zjazdne :/
@pempusik drzim palce a o par dni chcem vidiet dialnicove testiky 😉 . No aj my sme si davali hodinku naviac pre istotu. V takej zime nikdy nevies ale furt sme dorazili az prilis skoro neboj dialnice su odpratane, minimalne ked stihaju tak su zjazdne, horsie je usek od ruzomberka do martina ale aj ten sa da prejst. Neboj bude to dobre. 🙂

@maminka142 nie nezvykne to byt sucasne, nemaj strach oni to budu tolerovat ze mas malu dcerku, robi sa aj sono pri tom, teraz si nepamatam ci beru aj krv alebo az neskor. Drzim palce k zdarnemu koncu. Ale akurat konzultaciu budu robit sucasne ale myslim ze nebude vadit ze tam mate dcerku, je pravda ze som este tam nikoho nevidela s dietatom ale zrejme nemas na vyber a musis ju zobrat so sebou.