Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik....joooooj moja silno som na teba myslela...dúfam, že si to hravo zvládla a už pôjdeš domov s mimi v brušku...... 😉 ......
@anika @poppy......ahojte žienky ako sa dneska máte? ako sa cítite? chcem byť o všetkom informovaná..... 😉
@poppy28 jaaaaj, tebe sa to hovori, ked uz sa tesis z testiku. Pytala si si v lekarni s 2 ciarkami? Gratulujem a tesim sa s tebou. Ale jasne, uz som trpezliva, nic ine mi totiz neostava. A najma som sa ukludnila. Aspon teda teraz nemam taky vnutorny nepokoj, co mi urcite neprospievalo.
@stella25 no ja ta musim povzbudzovat lebo musis verit ze s to podari viem, ze je ine dohovarat druhym, ze hlavu hore ked uz mame pozitiv. test ale neboj tiez este nemam vyhrate dolezite budu prve tri mesiace a brala som to tak ak nie teraz tak potom na dalsi raz nesmies sa upnut ze sa to podari hned, niekto to absolvuje strasne vela razi a az potom sa im to podari, ja som to tak brala ze raz to vyjde a budem len rada ak to bude cim skor teraz sa tesim ze nam ostali este dvaja mraziacikovia lebo co ak by nam ich bolo treba 🙂mna ubyjalo to ze po prvom IVF nam neostali uz ziadne vajka a nie to ze sa to nepodarilo, tak hlavu hore a treba vela pit nezabudni 🙂
@poppy28 ved ja som to zo srandy, jasne, ja ti to veeelmi zelam ako kazdej z nas 🙂 no nam tiez neostali ziadne mrazaciky, tak vzdy to cele podstupujem od zaciatku a som z toho psychicky unavena a aj ked si vravim nestresuj sa, tak sa to neda, lebo to mam proste vo vnutri v sebe. Ale nejak bude. Ja verim, ze 2013 je super rok 🙂
A dakujem, dnes som ese nepila, tak som si hned caj spravila 🙂
pekne pi vela a ozaj je to vo hviezdach je to velmi tazke verim ti viem vsak vsatky sme si tym presli ci viac alebo menej krat ale su tu dievcata co boli 6 krat na tom ako anika a vyslo to tak ver tomu ze sa to aj tebe podari aj ked psychika robi svoje 😒 ja ti moc drzim palce aby si sa aj ty mohla tesit uz s pozitiv. vysledku, teda vsetkym to prajem lebo je to krasny pocit po tom cim prechadzame je to take male víťazstvo 😉
ahojte bambulky.. tak dnes mi volala koordinatorka.. a o cca 2 tyzdne nas caka druhe IUI 😉 ...
takze uz teraz sa tesim...a v pondelok zacinam cvicit mojzisovu...myslite ze ju kludne mozem aj po iui?
@anika142
@poppy28
@rojica Dievcata, dobre ste na mna mysleli, zvladli sme to lavou zadnou. dosli sme este pred deviatou a presne ako ste pisali, najprv sa odovzdal matros a potom pred jedenastou sme sli na to. No a o 10minut uz bolo po vsetkom.ale myslela som si, ze uz curat asi nikdyy nepojdem, ale nevydrzala som to 😀

@anika142 ....tak to úplne stačí, že sa rodičia tešia...vlastne už starý rodičia..... 😀