icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
7. feb 2013

@anika142 ....tak to úplne stačí, že sa rodičia tešia...vlastne už starý rodičia..... 😀

rojica
8. feb 2013

@pempusik....joooooj moja silno som na teba myslela...dúfam, že si to hravo zvládla a už pôjdeš domov s mimi v brušku...... 😉 ......
@anika @poppy......ahojte žienky ako sa dneska máte? ako sa cítite? chcem byť o všetkom informovaná..... 😉

anika142
8. feb 2013

@rojica ja sa mam dobre, hlava ma boli ale nevadi nie je to strasne, da sa vydrzat. V poslednej dobe ma casto boli hlava.

anika142
8. feb 2013

@rojica mne pisala pempusik mozno aj tebe ze o 11 00 ma zakrok, caka uz tam a cesta bola vpohode. 😉

rojica
8. feb 2013

@anika142 a najhoršie je na tom to že si nič nemôžeš zobrať od bolesti už to len vytrpieť a vydržať..... 🙂

rojica
8. feb 2013

@anika142 hmmm ja som si myslela, že má skôr zákrok ale to asi mužík jej išiel skôr odovzdať materiál......ja som z toho už taká pomýlená že až.... 😀

anika142
8. feb 2013

@rojica hej aj ja som myslela lebo vravela na 9 00 ale to asi muzicek dal material.

anika142
8. feb 2013

@rojica hlavna vec ze dosli vpohode a ze prebehne iui so zdarnym koncom. 😉

rojica
8. feb 2013

@anika142 no veď to že docestovali dobre lebo to včera dosť zle vyzeralo ☹ .......no tak určite bude úspešné však sa aj na to tešila.....a ja som ju ešte povzbudila, že to vôbec nič nie je...... 🙂 my sme silné ženy zvládneme všetko.... 😀

anika142
8. feb 2013

@rojica dnes mas co na plane? Ides do roboty?

rojica
8. feb 2013

@anika142 no veru idem do nočnej a popravde sa my dneska nechce nič robiť ale ja to dobehnem počas 3 dni voľna na ktoré sa už teším a najviac na pondelok.. 🙂

stella25
8. feb 2013

@poppy28 jaaaaj, tebe sa to hovori, ked uz sa tesis z testiku. Pytala si si v lekarni s 2 ciarkami? Gratulujem a tesim sa s tebou. Ale jasne, uz som trpezliva, nic ine mi totiz neostava. A najma som sa ukludnila. Aspon teda teraz nemam taky vnutorny nepokoj, co mi urcite neprospievalo.

poppy28
8. feb 2013

@rojica dakujem moja este na papiery mi to chyba 🙂

rojica
8. feb 2013

@poppy28 ale moja to je už len taká maličkosť..... 🙂

anika142
8. feb 2013

@poppy28 presne tak to uz je len malickost. Ale chapem aj ja som sa tesila a zaroven bala na krvicku, ty ides az v utorok?

poppy28
8. feb 2013

@stella25 no ja ta musim povzbudzovat lebo musis verit ze s to podari viem, ze je ine dohovarat druhym, ze hlavu hore ked uz mame pozitiv. test ale neboj tiez este nemam vyhrate dolezite budu prve tri mesiace a brala som to tak ak nie teraz tak potom na dalsi raz nesmies sa upnut ze sa to podari hned, niekto to absolvuje strasne vela razi a az potom sa im to podari, ja som to tak brala ze raz to vyjde a budem len rada ak to bude cim skor teraz sa tesim ze nam ostali este dvaja mraziacikovia lebo co ak by nam ich bolo treba 🙂mna ubyjalo to ze po prvom IVF nam neostali uz ziadne vajka a nie to ze sa to nepodarilo, tak hlavu hore a treba vela pit nezabudni 🙂

poppy28
8. feb 2013

@anika142 hej az v utorok ale viem ze to potvrdia citim to 🙂

poppy28
8. feb 2013

pempusik to uz ma teda za sebou tak dufam ze sa hned oplodni to vajko a bude sa moct pridat a samozrejme aj na teba cakame @rojica

rojica
8. feb 2013

@poppy28 no už sa aj ja pomaly približujem k cieľu....... 🙂 .......

anika142
8. feb 2013

@poppy28 urcite sa to potvrdi a moyno ho aj uvidis, teda vacok

poppy28
8. feb 2013

@anika142 no to by bolo super 🙂 tesim sa uz

stella25
8. feb 2013

@poppy28 ved ja som to zo srandy, jasne, ja ti to veeelmi zelam ako kazdej z nas 🙂 no nam tiez neostali ziadne mrazaciky, tak vzdy to cele podstupujem od zaciatku a som z toho psychicky unavena a aj ked si vravim nestresuj sa, tak sa to neda, lebo to mam proste vo vnutri v sebe. Ale nejak bude. Ja verim, ze 2013 je super rok 🙂
A dakujem, dnes som ese nepila, tak som si hned caj spravila 🙂

poppy28
8. feb 2013

pekne pi vela a ozaj je to vo hviezdach je to velmi tazke verim ti viem vsak vsatky sme si tym presli ci viac alebo menej krat ale su tu dievcata co boli 6 krat na tom ako anika a vyslo to tak ver tomu ze sa to aj tebe podari aj ked psychika robi svoje 😒 ja ti moc drzim palce aby si sa aj ty mohla tesit uz s pozitiv. vysledku, teda vsetkym to prajem lebo je to krasny pocit po tom cim prechadzame je to take male víťazstvo 😉

poppy28
8. feb 2013

@stella25 to hore je pre teba prispevok nedalo mi tam nik tvoj 🙂

e.l.i
8. feb 2013

ahojte bambulky.. tak dnes mi volala koordinatorka.. a o cca 2 tyzdne nas caka druhe IUI 😉 ...
takze uz teraz sa tesim...a v pondelok zacinam cvicit mojzisovu...myslite ze ju kludne mozem aj po iui?

anika142
8. feb 2013

@e.l.i ahoj, tak drzim palce moooc, nech sa uz podari. A s tym cvicenim ti moja neporadim, ja by som asi neriskovala po iui. Na IVF je zakaz aj pred aj po. Ale zas to je ine.

e.l.i
8. feb 2013

@anika142 no uvidim.. ale mozno len tak mierne.. budem.. aj po.. spytam sa v centre... 😉

pempusik
8. feb 2013

@anika142
@poppy28
@rojica Dievcata, dobre ste na mna mysleli, zvladli sme to lavou zadnou. dosli sme este pred deviatou a presne ako ste pisali, najprv sa odovzdal matros a potom pred jedenastou sme sli na to. No a o 10minut uz bolo po vsetkom.ale myslela som si, ze uz curat asi nikdyy nepojdem, ale nevydrzala som to 😀

poppy28
9. feb 2013

@pempusik tak super uz len nech sa to teraz pekne vydari a budes tehulka 🙂

stella25
9. feb 2013

@pempusik nohy hore a oddychuj 😉