Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
babenky držte na zatjra palce aby všetko dopadlo OK.....najväčší strach mám s tých výsledkov zo štítnej žľazy...... ☹ ....
@rojica ja viem preco treba mat poloplny mechur napisledy som sa nato opytala tak ti poviem 🙂 to preto ze mechur ti pritlaci maternicu a krcok nizsie aby sa lepsie tam dostali lebo to mas vtedy viac vo vodorovnej polohe ak by si ho mala prazdny bol by dovrchu a museli by krcok natahovat kliestami nizsie aby sa tam lepsie dostali a vraj to dost boli, neviem ci si to vies predstavit takto ked to pisem lepsie je ked sa to ukazuje 🙂 a vycikat to vraj nemozes lebo maternica nieje vzduchoprazdna ale normalne hutna takze sa tam vajko hned usalasi ako v spongii a nemoze vypadnut 🙂

@poppy28 no neodporuca sa to v tehotenstve, kvoli tomu ze sa tepla voda neodporuca davat moc na brusko teda neprehrievat, hrozi potrat, to sa odporuca davat tehulkam co idu rodit teple sprchy, radsej to nerob, ja som sa milovala sprchovat v teplej skoro az horucej vode, no teraz uz len klasika. Tak som si to odpustila.