icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
9. feb 2013

@poppy28 no neodporuca sa to v tehotenstve, kvoli tomu ze sa tepla voda neodporuca davat moc na brusko teda neprehrievat, hrozi potrat, to sa odporuca davat tehulkam co idu rodit teple sprchy, radsej to nerob, ja som sa milovala sprchovat v teplej skoro az horucej vode, no teraz uz len klasika. Tak som si to odpustila.

poppy28
9. feb 2013

@anika142 no citala som to skoda to mi bude dost chybat ☹

rojica
9. feb 2013

@pempusik ja som tiež mala vždy v podbrušku také zvláštne pocity a 2 dni ma pobolieval spodok ale aj napriek tomu sa tam nič neuhniezdilo..... ☹

rojica
9. feb 2013

@anika142 neboj moja všetko dobre dopadne....budeš si krásne užívať tehuľkovanie aj s poppy...... 😉 😉

anika142
9. feb 2013

@poppy28 ale potom si uzijes tu vanu ked drobec bude spinkat v postielke. 😉

rojica
9. feb 2013

@anika142 a čo tá fotečka? ešte sa ti nič nepodarilo vyhrabať?..... 😀

anika142
9. feb 2013

@rojica no nie som doma ale u nasich ale bude nieco ked pridem domov.

anika142
9. feb 2013

@rojica zvedava si co?

rojica
10. feb 2013

@anika142 jasné že som zvedavá ako vyzerá čerstvo šťastná tehuľka..... 😀 ....

poppy28
10. feb 2013

@anika142 som to dnes vymyslela som si napustila iba do pol zadku 🙂 aj to bolo fajn asi to budem aspon takto robit 😉

rojica
10. feb 2013

@poppy28 tak to si si veľmi nevychutnala tú vaňu keď si mala vodu len do pol zadku...... 😀 😀 .....ja sa tiež dneska chystám na skvelý kúpeľ tiež to zbožňujem relaxovať vo vani.... 🙂

rojica
10. feb 2013

babenky držte na zatjra palce aby všetko dopadlo OK.....najväčší strach mám s tých výsledkov zo štítnej žľazy...... ☹ ....

poppy28
10. feb 2013

@rojica ja viem preco treba mat poloplny mechur napisledy som sa nato opytala tak ti poviem 🙂 to preto ze mechur ti pritlaci maternicu a krcok nizsie aby sa lepsie tam dostali lebo to mas vtedy viac vo vodorovnej polohe ak by si ho mala prazdny bol by dovrchu a museli by krcok natahovat kliestami nizsie aby sa tam lepsie dostali a vraj to dost boli, neviem ci si to vies predstavit takto ked to pisem lepsie je ked sa to ukazuje 🙂 a vycikat to vraj nemozes lebo maternica nieje vzduchoprazdna ale normalne hutna takze sa tam vajko hned usalasi ako v spongii a nemoze vypadnut 🙂

poppy28
10. feb 2013

@rojica no to hej ale lepsie ako nic a mohla som si tam lahnut a vyhrievalo mi to chrbat takze ma to celkom potesilo ten napad 🙂

poppy28
10. feb 2013

@rojica a neboj sa ked budes tehotna za dva tyzdne ty tak tiez budes vymyslat rozne spekulacie na veci ktore nebudes moc uz robit tak sa tesim co vymyslis 😀

rojica
10. feb 2013

@poppy28 no tak radšej zdržím poloplný mechúr ako keby my to tam mali naťahovať kliešťami... 😠 ......nechcem nič také zažiť.....a ďakujem ti moja za vysvetlenie lebo ja som sa vždy na to zabudla opýtať........ 😀 .....

rojica
10. feb 2013

@poppy28 no tak určite lepšie ako nič a vymyslela si to skvelo..... 😀

rojica
10. feb 2013

@poppy28 no len aby to tak bolo moja...ale zatiaľ si tú vaňu budem do sýta vychutnávať...... 😀

anika142
10. feb 2013

@rojica neboj, vsetko dopadne ok, drzim palce

anika142
10. feb 2013

@poppy28 zajtra povies muzickovy o teste? potom daj vediet ako zareagoval. 😉

rojica
10. feb 2013

@anika142 ďakujem moja..... 😉

poppy28
10. feb 2013

@anika142 hej zajtra uz sa neviem dockat ani netusi mysli si ze to nevyslo 😉
@rojica ja v to dufam a drzim ti palce aby to vyslo 🙂

rojica
10. feb 2013

@poppy28 aaaaale tak ty si takáto tajnostkárka?....že si to mužíkovi ešte nepovedala ja by som to nevydržala tajiť...... 😀
a ďakujem moja a aj Anike...... s vašou podporou a inšpiráciou tomu verím že to už konečne vyjde..... 🙂

poppy28
10. feb 2013

@rojica no mame vyrocie chcela som pockat az do valentina ale to by som uz nevydrzala uz teraz mam problem aby som sa neprekecla 🙂

pempusik
10. feb 2013

@rojica
@poppy28 ja som nevedela, ze netreba mat prazdny mechur a predtym,ako som sla na vec, tak som bola curat asi trikrat. lebo uz som mala take nafuknute podbrusko. nastastie to islo hladko vsetko 🙂

rojica
10. feb 2013

@poppy28 joooooooooj moja do valentína je ešte ďaleko....už ho toľko nenaťahuj a povedz mu tú radostnú novinu nech sa aj on teší s tebou..... 🙂

rojica
10. feb 2013

@pempusik no mne to vždy povedali pred zákrokom lebo tiež my bolo treba veľmi cikať a sestrička hneď na to že aby som len tak cvrkla že treba mať poloplný mechúr....ale hneď po IUI som už nešla vydržať ale nechcela som zase ísť hneď na wc..... 😀

poppy28
10. feb 2013

@pempusik no asi si mala stastie a nieco si tam este mala v tom mechury aj ked si cikala staci aj ked je poloplny
@rojica ved dlhsie ako do zajtra by som to uz ani nevydrzala 🙂

rojica
10. feb 2013

@poppy28 daj hneď potom info, že ako zareagoval?...že si ho tak dlho naťahovala..... 😀 😀

pempusik
10. feb 2013

@poppy28 fu, tak to asi hej. aj crevka som mala plne, lebo ma riadne krutilo, tak to asi aj toto pomohlo 😀