icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
11. feb 2013

a potom sa premiestnite do temy nadejne oktobrovky 2013, ja uz som v tej teme tak sup sup nasledovat ma.

rojica
11. feb 2013

@anika142 tak dúfam, že to tak bude lebo ako som povedala ak to vyjde tak ťa prídem vyobjímať ako som sľúbila...... 🙂 ... 🙂 a čo má byť cez víkend moja? že sa ho už nevieš dočkať?.....

rojica
11. feb 2013

@anika142 no budeme sa veeeeeeeeeeeeeeeľmi snažiť aby sme ťa nasledovali..... 😀 😀

anika142
11. feb 2013

@rojica nic nebude, ale buduci tyzden idem na sono do Martina, tak sa neviem dockat kedy zbehne tyzden. 😉 Ale potom som rozmyslala ci tebe nevyjde termin na november. Ja som novembrova a taky 2.11 je velmi pekny datum. 😉

anika142
11. feb 2013

@rojica pekne dohovaraj vajickam aby rastli ze ich mamka lubi moc a ze sa tesis na ne.

rojica
11. feb 2013

@anika142 neboj určite to zbehne rýchlo...niečím sa zamestnaj a ani sa nenazdáš a pôjdete do Martina.... 🙂 ......no to by bol tiež pekný dátum ja mám taký istý ale presne naopak..... 😀 😀 .....a to je vlastne jedno že kedy by my to vyšlo len keby sa to už konečne podarilo..... 🙂 ...tak verím že vajká pekne narastú a Galo bude mať šťastnú ruku..... 😀

pempusik
11. feb 2013

@rojica tak, tak, aj ja som dohovarala vajkam, nech sa umudria a nech porastu. inak ony vraj narastu tak 2mm za den. takze to budes mat akurat. dokonca mne minule za tri dni narastli z 13mm na 26mm. asi som prehnala pitie tej alchemilky 😀

anika142
11. feb 2013

@rojica vidis s tym datumom ma nenapadlo, jaka nahoda. Bude mat stastnu ruku urcite, ver tomu a bude to. 😀

pempusik
11. feb 2013

@anika142 ja som si len tak pre srandu hodila datum do kalkulacky a vysiem mi datum porodu presne 2.11 😀

rojica
11. feb 2013

@pempusik však ja im dohováram od začiatku ale nejako sa neposnažili ale tak verím že teraz sa už umúdria a nebudú do piatku až moc veľké.....a tebe ešte pred IUI robil Galo sono či už nie? neviem teraz si už nespomínam či si to písala.....

pempusik
11. feb 2013

@rojica nie, uz nerobil, som si chvilu myslela, ze snad sa na ne este pozrie, ale uz nie.

rojica
11. feb 2013

@pempusik no tak ešte aby sme náhodou spolu aj nerodili...... 😀 😀

anika142
11. feb 2013

@pempusik jeeeeej, ake pekne takze u vas vychadza november, mne oktober, tak to asi spolu rodit nebudeme. mne vychadza 11.10.

rojica
11. feb 2013

@anika142 no už my nič iné neostáva len tomu veriť, že tento krát to už bude tak ako som si ja vysnívala...... 🙂

anika142
11. feb 2013

@pempusik
@rojica
a to potom zakrok nie je pod sonom robeny? Pri IVF j nekuka na vajka pred tym, iba pri zakroku.

pempusik
11. feb 2013

@anika142 nie, nebudeme, ale hlavne je, aby sme ta cim skor nasledovali 🙂

anika142
11. feb 2013

@pempusik tak veru, ja uz som hodila ti lanko tak sa chyt, a @rojica sa chyti o chvilu tiez.

rojica
11. feb 2013

@anika142 nie IUI sa nerobí pod sonom ako pri IVF.....a nezvyknú už potom kontrolovať vajká že ako dorástli....no ale tak uvidím v piatok ale asi ani pempusik na tom nebola.....

pempusik
11. feb 2013

@anika142 nie, iui je asi "racka" urobit. to si ta nastavi tak, aby videl krcok, najde otvor a supne tam trubicku. a striekackou to tam vstriekne.

rojica
11. feb 2013

@anika142 už sa ho držím a len tak ľahko sa nepustíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím......... 😀

anika142
11. feb 2013

@rojica aha, zaujimave lebo aj vklad embrya je pod sonom. A este otazocka to spermosky vypusti az v maternici, prejde cez krcok ci nie?

anika142
11. feb 2013

@pempusik aha, pri embryotransfere tiez ma striekacku a taku dlhu hadicku a kuka ze kde je na monitore, v ktorej casti maternici sa nachadza. Pred tym este mera vysku sliznice a kontroloval este aj vajecniky.

rojica
11. feb 2013

@anika14 hej až keď je v maternici tak potom ich vypustí a už záleží len na plavcov, že kde až zaplávajú..... 😀 a tiež pritom používajú takú dlhú hadičku...

anika142
11. feb 2013

@rojica a potom si kus polezite ci nie?

rojica
11. feb 2013

@anika142 no v Blave keď som bola tak tam sa ležalo cca 5 minút ale čítala som že v každom centre je to iné....

anika142
11. feb 2013

@rojica aha,

pempusik
11. feb 2013

@anika142
@rojica ano chvilu si polezis. akurat doki sa uz so mnou rozlucil, chvilu som lezala, netusim, ako dlho, ale nevedela som, ci ma prude "vydurit" sestricka, tak som zliezla sama, obliekla a vysla 😀.

rojica
11. feb 2013

@anika142 pempusik by ti o tom vedela povedať že koľko ležala ja si na to ešte musím počkať 4 dni.... 🙂

anika142
11. feb 2013

@pempusik aha, mna prisla sestricka vydurit 😀

rojica
11. feb 2013

@pempusik no ja si poležím pokiaľ ma stade nevyhodia..... 😀 .....a kde to vlastne robil moja? v tej istej ambulancii kde robí sono alebo niekde inde?....