Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
odpovedám na názov témy : len tie naj najlepšie skúsenosti ... 🙂 presne takto pred dvoma rokmi som prežívala to čo vy teraz ... 1.2.2011 transfer a dnes máme nádherného 16-mesačného chlapčeka, veeľmi šikovného, ktorého nadovšetko milujeme ... Takže snažilky, tehuľky, všetkým Vám držím palce a prajem obrovský kus šťastia pri splnení svojho sna ...
Opatrujte sa a nech fazuľky pekne rastú 😉
Ahojte dievcata, tak vam vsetkym drzim palce. Ja dam vecer posledny clostik a v piatok ideme na kontrolu folikov.
Len....ja vam po to clostile nemam ziadne pobolievanie brucha, nic, trosku mozno citim aky tlak-nafuknutie, ked sa na to brucho velmi sustredim, ale inak nic. Obavam sa ze tym padom foliky asi velmi nerastu, ci? beriem clostil 2X1 dnes posledny den. Tak neviem, co si o tom myslite?
@anika142 ano ano este posledna navsteva a mame to za sebou 😉 ty sa ako citis?nieco nove ja stale nic akurat mi zistili na sone teraz este cistu ale vraj to nic nieje moze sa aj vstrebat ze preto ma tak niekedy pichne az ma ohne 🙂 a mozem sa aj kupat nie v moc horucej vode a nemozem plesnive syry a surove maso vsetko co milujem a plesnive syry jem kazdy den hruza 🙂
@poppy28 teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂

@e.l.i
@pempusik
@rojica
baby teraz kukam do kalendara, ja som tiez v piatok bola na punkcii 😀 😀 😀 😀