icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kristinka28
31. mar 2013

dobry vecer mam jednu otazku,,krcok mam hore a je tvrdy co to znamena aj mam biely vytok ,,poradte mi ak amte stym skusenosti dakujem pekny vecer

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 tak zachvilku už pôjdeš aj na krv, nie nahodou štvrtok????

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 mne do vtedy krv nebrali len som prisla vo stvrtok a sli mse nato zase do tej izby oblikla som si ten biely plast a sla som na salu a klko chcete si dat enbrijk jedno ci dve

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 ja som myslela, že teraz budeš už neaky 14den- nemaš isť teda na krv???
Jedno isto, ani nam nenavrhovali, že dve 🙂 povedali, že som mlada atd....
ty si si kolko dala?

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 ja som ties dala len jedno ale chceli sme dve ze nech to mame za sebou ale prehovorili ma tak len jedno a ja zjtra si budem robit tes a potom tam budem volat a oni ma objednaju na krv ale neviem uvidime a kolko mate rakov ak sa mozem spitat a uzivas teraz este utregostan

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 ja mam 28 v lete budem mat 29 a manžel 34 a ty?

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 no ja som odost maladsia hehe ale manzel bude mat 26 toho roku ale to je jedno a odkial ste mate to daleko do matrina

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 no mame to neakych 100km tak dosť 🙂)) no vidiš tak ked mne povedali, že som mlada 😀 a vy to mate kolko?

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 no mi sme z ca tak to mame celkom dobry kusok a vy ste z akeho mesta a vy ste mali aky problem ked ste sa rozhodni na ivf

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 ja som od trenčina,, 2x som potratila a zistili mi problem s imunitou, v podstate mam protilatky proti placente tak preto, my sme sa ani nerozhodli nejako nam to odporučili 😀 tak sme suhlasili... a vy mate aky problem?

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 no moj manzel ma mensi pocet spermi a te co ma tak povedali ze sa to oze podarit dnes alebo za desat rokov tak sme sa radsej rozdodli ist na toto a este ma aj malo vysoko pohyblivych ale ako s avravi tedno babo sa stravy takto a druhe pride normalne ked ho najmenej cakas 🙂

ninka.b1
31. mar 2013

@mumlicek7 a ty už maš dieta? to je pravda ja som tak ostala druhy krat tehotna, tiež som už myslela že nič a nakoniec sa to potvrdilo ale nedopadlo to dobre 😒 my asi nemame velmi na vyber.... ani rokov nemame tak malo!!

mumlicek7
31. mar 2013

@ninka.b1 mo mi este nie ale dufam ze sa to podarilo

mominko
1. apr 2013

@mumlicek7 ahoj no už si testovala??? 😝

sara20
1. apr 2013

@a10426 ale dobre to je.to si bola na ivf?kolko si mala vajok? 🙂 🙂

skaredekacatko
1. apr 2013

@sara20 co nove ako ste sa rozhodli, ja idem v utorok na kontrolu som zvedava ci vysledky budu dobre.

sara20
1. apr 2013

@skaredekacatko ahoj.to doteraz si brala lieky?teraz este neviem,nerozmyslam dako nad tym.asi po lete,mala je protivna,nemala by som klud.je nervak,ziarli.teraz mam 1mrchu od zakroku len.

skaredekacatko
1. apr 2013

@sara20 minulu sobotu som prestala brat, ale tyzden trva pokial budu vysledky. Zajtra tam idem. Tak uvidim

sara20
1. apr 2013

@skaredekacatko a ak budu ok tak ides na tu laparoskop.

a10426
1. apr 2013

@sara20 mala som dve jedno mi vložilia druhe sme dali zmraziť a to jedno sa ujalo

skaredekacatko
1. apr 2013

@sara20 isla by spm len to musim zosuladit z douckom lebo dost toho poodpadavalo najprv vo firme nemohli mali navstevi a tak a potom som ja behala po zubaroch. 😒 a v maji maju skusky a musia mat dodrzany pocet hodin a vediet to hlavne 😲

sara20
1. apr 2013

@a10426 tak tomu sa vravi stastie.to na inekciach len 2.

sara20
1. apr 2013

@skaredekacatko naco sa ponahlat

mominko
1. apr 2013

@mumlicek7 ešte neviem koľko budem mať liekov to mi len do telefónu, keď sme sa objednávali na pohovor povedala, že bude dlhý protokol...

sara20
2. apr 2013

ahojte babky.aku ste mali velku noc.u nas sa stale plakalo,ked nas obliali,vajickasa tazko davali z rucky prec.u nasnehrozi mat chlapca,bude muset kupat v dvojmo,aj pre sarusku 😀 😀 😀 😀 😀

eninka27
2. apr 2013

Ahojte dievčatá, ako ste na tom s Iscarom? Spokojné?

pempusik
2. apr 2013

@eninka27 ja som spokojna, aj ked teda prve iui nevyslo, ale urcite sa tam vratim 🙂

eninka27
2. apr 2013

@pempusik a chcem sa opytat prvovysetrenia a vek? Je to nejake obnedzene? a Financne?

stella25
2. apr 2013

@eninka27 ahoj, super pristup personalu aj lekara, krasne prostredie. Nebit starosti pre ktore tam chodime, tak ti napisem, radost tam chodit. Ale su fakt zlati vsetci, nemas sa coho bat.

ninka.b1
2. apr 2013

@eninka27 my mse tiež spokojny a dokonca aj manžel 🙂 a ako piše @stella25 keby nemame problem chodim tam s nadšenim! bodaj by boli všetky take kliniky a ambulancie 😉
Inak nerozumiem tvojej otazke prvovyšetrenie a vek???? ja som si ISCAR našla na nete zavolala som objednala sa a išla vzali mi krv, tušim sono a čakala som na vysledky, iste je dobre vziať si papiere od svojho gynekologa aby mali prehlad.... Nemyslim si že je to obmedzene niečim, podla mna tam chodia rôzne vekove skupiny... Nuž a financie to zaleži od toho čo ti zistia a pre aky postup sa rozhodneš, ale ak si dobre pamatam prvy krat sme neplatili nič.....