Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@ninka.b1 ja som ties dala len jedno ale chceli sme dve ze nech to mame za sebou ale prehovorili ma tak len jedno a ja zjtra si budem robit tes a potom tam budem volat a oni ma objednaju na krv ale neviem uvidime a kolko mate rakov ak sa mozem spitat a uzivas teraz este utregostan
@ninka.b1 no moj manzel ma mensi pocet spermi a te co ma tak povedali ze sa to oze podarit dnes alebo za desat rokov tak sme sa radsej rozdodli ist na toto a este ma aj malo vysoko pohyblivych ale ako s avravi tedno babo sa stravy takto a druhe pride normalne ked ho najmenej cakas 🙂
@sara20 co nove ako ste sa rozhodli, ja idem v utorok na kontrolu som zvedava ci vysledky budu dobre.
@skaredekacatko ahoj.to doteraz si brala lieky?teraz este neviem,nerozmyslam dako nad tym.asi po lete,mala je protivna,nemala by som klud.je nervak,ziarli.teraz mam 1mrchu od zakroku len.
@sara20 minulu sobotu som prestala brat, ale tyzden trva pokial budu vysledky. Zajtra tam idem. Tak uvidim
@skaredekacatko a ak budu ok tak ides na tu laparoskop.
@sara20 isla by spm len to musim zosuladit z douckom lebo dost toho poodpadavalo najprv vo firme nemohli mali navstevi a tak a potom som ja behala po zubaroch. 😒 a v maji maju skusky a musia mat dodrzany pocet hodin a vediet to hlavne 😲
@skaredekacatko naco sa ponahlat
ahojte babky.aku ste mali velku noc.u nas sa stale plakalo,ked nas obliali,vajickasa tazko davali z rucky prec.u nasnehrozi mat chlapca,bude muset kupat v dvojmo,aj pre sarusku 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá, ako ste na tom s Iscarom? Spokojné?
@eninka27 my mse tiež spokojny a dokonca aj manžel 🙂 a ako piše @stella25 keby nemame problem chodim tam s nadšenim! bodaj by boli všetky take kliniky a ambulancie 😉
Inak nerozumiem tvojej otazke prvovyšetrenie a vek???? ja som si ISCAR našla na nete zavolala som objednala sa a išla vzali mi krv, tušim sono a čakala som na vysledky, iste je dobre vziať si papiere od svojho gynekologa aby mali prehlad.... Nemyslim si že je to obmedzene niečim, podla mna tam chodia rôzne vekove skupiny... Nuž a financie to zaleži od toho čo ti zistia a pre aky postup sa rozhodneš, ale ak si dobre pamatam prvy krat sme neplatili nič.....

dobry vecer mam jednu otazku,,krcok mam hore a je tvrdy co to znamena aj mam biely vytok ,,poradte mi ak amte stym skusenosti dakujem pekny vecer