icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
2. apr 2013

@eninka27 presne tak, ja som sa tiez vzdy tesila, ze tam idem, ze sa veci konecne pohnu tym spravnym smerom. tak isto som tam zavolala, dohodli sme si prve stretko, vypoculi si nas, vysvetlili, co bude nasledovat, nic sme neplatili za zakladne vysetrenia. teda vlastne plati sa za spermiogram a potom za vysetrenie amh hormonu. za nic ine sme zatial neplatili. teda ak neratam iui, ale za to sa plati vsade, to poistovna nepreplaca.

eninka27
3. apr 2013

Ano, myslela som obmedzenia. Alebo ze kedy je cas to navstivit, lebo moja dr. mi povedala, ze este mame kedy, ze len ked sa nebude darit viac ako rok .... tak preto moja otazka .

eninka27
3. apr 2013

@ninka.b1 mne aj sestricka povedala, že v podstate niekedy staci len ťuknúť, trosku podporit malinko a psychiku upokojnit a pojde to 🙂

ninka.b1
3. apr 2013

@eninka27 no to tušim take niečo je, že aspon rok sa snažiť, alebo teda ak maš zavažne zdravotne problemy kedy je iste, že ani ten rok nepomôže 🙂 a ak sa ta smiem spytať, ty maš aky problem?

ninka.b1
3. apr 2013

Babule ja idem zajtra na vklad tak na mna myslite!!!!!!!
@mumlicek7 nejako sa nam neozývaš!!! Dufam, že je všetko OK 😉

mominko
3. apr 2013

@ninka.b1 držím všetky palce aj na nohách!!! 😉

mumlicek7
4. apr 2013

@ninka.b1 ahojky moja no je vsetko ok mala som pozitive testi a v pondelok idem na krv tak som stastna a drzim ti prsteky a neboj sa nieje to bolestive aj foto bi si mala dostat aj mi mame 🙂

mominko
4. apr 2013

@mumlicek7 ahoooj no to gratulejeeeeem 😉

mumlicek7
4. apr 2013

@mominko dakujjeeeemm

mumlicek7
4. apr 2013

@mumlicek7 ahojky a ako sa citis už je tam malicky a kolko ste si dali vlozit ja idem v pondelok na krv drzim palceky 🙂

eninka27
4. apr 2013

@ninka.b1 no, nepravidelná MS, sy PCO, a mam troska viac testosterónu ako je nutné :/

mominko
4. apr 2013

@mumlicek7 a to musíš ísť druhý krát na krv?

sara20
4. apr 2013

@mumlicek7 gratulujem maminka.kolko si urobila testou.na prvy sup sa ujalo?

ninka.b1
4. apr 2013

@mominko dakujem 🙂 prebehlo to OK, akurat som neaka unavena 🙂))
@mumlicek7 nooo to ti stráááááášne gratulujem! to je užasna správička!!!!!!

mominko
4. apr 2013

@ninka.b1 to ešte asi po narkóze...a koľko ste mali vajíčok?

sara20
4. apr 2013

@mishka27 ako dopadlo sono?ja mam konecne po 1mrche. 😀

skaredekacatko
4. apr 2013

@sara20 tak som bola po vysledky niecoho som sa zbavila a druhy nie a nie odist dostala som nove tabletky na 10 dni tak uvidim dufam ze sa to uz podari 😒

ninka.b1
4. apr 2013

@mominko nie ja som nemala narkozu už ja som bola na vklade.... Ale mala som 26 vajok, 14 oplodnených a nakoniec boli dobre 2 jedno mi vložili a o tom druhom sa rozhodne zajtra 😒

mtb22
5. apr 2013

Dievcata kolko vam meskal menzes po vysadeni utrogestanu? ja som posledna mala v sobotu a dodnes menzes neprisiel??? dakujem

pempusik
5. apr 2013

@mtb22 no mne tak asi tak 7 dni,ale idem presne kuknut do kalendara 🙂

pempusik
5. apr 2013

@mtb22 tak prvykrat mi prisiel na osmy den po vysadeni a druhykrat na siesty.

mtb22
5. apr 2013

@pempusik jeeeezisi to tak dlho. tak budem cakat-co ine mi zostava.dufam ze poistovna bude rychla-podali sme 18.3. ale boli aj sviatky ale dufam, ze to do mesiaca stihnu. rada by som na to IVF isla co najskor.este dufam, ze poistovna nebude vyzadovat absolvovanie laparky....trosku sa obavam.

mishka27
5. apr 2013

@sara20 ahojkaj.tak predsa uz je ponej.super.Ja no dobre.malinka je krasna,ukazala sa nam vcelej krase teda myslim susku😀 tvaricku ani zaten svet .iba zboku.zakrivala sa rucickami a tie ma pomne.mamina mi vzdy vravela ze som mala hrozne dlhe prsteky ako votrelec🙂 a doktorka hned ze pozrite ake ma dlhe prsteky. 😀 inak je vsetko vporiadku aj srdiecko aj prietok pupocnikovi.tak som rada. Dnes som bola ale zas naporadni a tlak zas zvyseny a nohy mi puchnu stale.ze budem chodit castejsie tak som zvedava...a ty ako?

sara20
5. apr 2013

@mishka27 ja cakam.bolasom dnes natu krv,podla toho sa uvidi.ale nezeniem sa do toho.neni su peniazky 😢 musime nasetrit,ale lieky uz mam doma vsetky nachystane.nemozem malu odstavit.

mominko
5. apr 2013

@ninka.b1 mala si aj PK? a ako si stimulovala dlhý alebo krátky protokol?

ninka.b1
5. apr 2013

@mominko mala som kratky protokol a kedže som mala tolko vajičok tak predlžena kultivacia musela byť, aspon tak mi to vysvetlila a ty???? ja viem že si to tu už isto niekde pisala ale nechce sa mi to vyhladavať 🙂

mominko
5. apr 2013

@ninka.b1 my máme za sebou 3iui neúspešne, pred mesiacom sme sa rozhodli že ideme do ivf, tak sme sa objednali ku koordinátorke, ale som ochorela tak sme to preložili na budúci pondelok, ale do telefónu mi povedala, že budeme mať dlhý protokol, neviem prečo, podľa čoho to vyberajú, myslela som, že mi dajú krátky...

ninka.b1
5. apr 2013

@mominko baby tu pisali,ze to zalezi od hormonalneho profilu. Kdo ako reaguje na tu stimulku... Ty sa mala neaku aj pred IUI ze? Ale zevraj dlhsi je lepsi nemas taku vysoku davku hormonou v organizme a mozno aj ten sindrom po nieje taky :-\ ale to si iba myslim. A kedy teda ides do toho? 😉

mominko
5. apr 2013

@ninka.b1 ja som myslela že pri dlhom máš v sebe viac hormónou 😕 ja mám PCO...veď uvidíme čo nám povie koordinátorka, ale už sa neviem dočkať...vám aj povedali niečo po vklade, aké sú šance?

mominko
5. apr 2013

kočky viete mi poradiť či môžem pred IVF a aj počas stimulky a po ET užívať kyselinu listovú?