Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Tak vraj krasne embrijko vlozene, teraz dlhe cakanie. . .♥
@merry1001 no ale aj tak boze zo 41 len 4 ale zasa ked su to tie prave tak to staci 🙂 .....a my sme to mali zasa naopak tie co sme dali na ISCI tak ani jedno neostalo iba tie co boli prirodzene ....a uvidime aku urodu budem mat ja zajtra terz uz ideme dat vsetky prirodzene ....a ako sa zatial citis oddychujes ? a kedy si mas robit test?
@nelka33 bolo to hrozne mat 41 n sebe, vyzerala som ako v 6tom mesiaci a ani pohnut som sa nemohla, no snazim sa dnes zajtra oddychovat, to su tie najdolezitejsie dni, test mam robit na 12ty den, teda 12teho, no uvidim,ako to vydrzim🙂 ty ides zajtra na odber?Tak to piatok-sobotu asi vklad?
@merry1001 tak to ti verim ved mna to teraz boli jak das a to ich urcite nebude 41...no a ano zajtra mam odber a aj ja to tak pocitam ze vklad bude tak piatok sobota ak vsetko pojde ako ma ....no ja som to prvi krat nevydrzala a urobila som test na 6den a bola tam aj druha a hned v ten den som zacala aj spinit a o dalsie 2dni sa to uz aj spustilo takze MS mi prisla skvor o 4dni co mne sa to nestava .....joj tak drzim velmi palce nech ti to vynde

@nelka33 juuuj moja...tak som rada,ze ti krasne rastu...
Drzim palcoky velmo mocne....kolkokrat pred odberiom sa chodi na kontrolu?