icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

katika31
24. jan 2014

@nelka33 drzim ti palce moja, nech ti to klapne..k tvojej spokojnosti.priebezne ma informuj ako sa ti dari a tak.

nelka33
24. jan 2014

@katika31 jasne budem a dufam ze to tento krat vinde ....tak v pondelok budem vediet viac ako to pokracuje dam potom vediet

zuzulik85
26. jan 2014

aj ja chcem ist tento rok na ivf!!!!! 😒 len tie peniaze... ☹

merry1001
27. jan 2014

@zuzulik85 Este je len zaciatok roka, kludne do leta mozete nasetrit. . .mozno partnerovi zvysia plat,pripadne si ty nieco najdes. . .ja idem v sobotu na ket, dufam, ze sa dobre rozmrazi, rozhodla som sa pre jedno, keby toto nahodou nevyslo, co ale verim, ze vyjde, tak potom si dam uz urcite zvysne obe. 🙂

zuzulik85
27. jan 2014

@merry1001 joj, tak to ti drzim silno palce.. budem cakat na vysledok. musi sa to uz podarit.. len vela oddychuj a nestresuj.. to je na tom najtazsie.

merry1001
27. jan 2014

@zuzulik85 Dakujem pekne, a ty si sa ako rozhodla?IUI nevyskusas?

zuzulik85
27. jan 2014

@merry1001 neviem este. neviem sa rozhodnút.. asi by som skor to ivf.. no neviem. zatial berieme vsetko mozne na plodnost.. tak najlepsie by bolo keby sa stal zazrak a slo by to prirodzenee. no neviem. najradsej by som do toho sla hned..

nelka33
27. jan 2014

@katika31 no tak kontrola dopadla dobre nejake vajicka uz rastu tak dufam ze to tak bude aj pokracovat a este sme mali pohovor z embryologickou tak sme sa dohodli ze to dame prirodzene nie napichavat tak uvidime aka bude uroda

katika31
27. jan 2014

@nelka33 ahoj..a kedy budes asi tak mat odber vajicok?
A to na zaklade coho sa embryologicka tak rozhodla?
Juj drzkam ti palcoky

nelka33
28. jan 2014

@katika31 dakujem moja tak uz sa to pomali krati...tak odber budem mat si ja myslim v pondelok alebo v utorok ale presne mi to povedia az pri dalsej kontrole to je v piatok ...a nerozhodla len sme sa otom bavili a pri prvom ivf nam ani jedno napichavane neprezilo len tie co boli prirodzene tak som povedala ze teraz uz nedame a ona suhlasila

katika31
28. jan 2014

@nelka33 spravne....ja by som sa tiez tak rozhodla, keby mi to predtym nevyslo.

nelka33
28. jan 2014

@katika31 no ved prvi krat sme to skusili aby sme si nic nevicitali ale ked to nevislo tak teraz to uz nechame na prirodu ....a ty ako uz sa pripravujes

katika31
28. jan 2014

@nelka33 ja stale cakam a cakam na 8.2.aby som mohla zacat uzivat lieky..
Inak nad tym aj ja stale uvazujem....ak bude stale dobry spermiogram..ci ist aj na icsi...ci nie...
To je velka dilema...

nelka33
28. jan 2014

@katika31 ja to chapem aj my sme mali dobry ale som nechcela nic riskovat tak sme si dali aspon na 3vajicka tak ale este mas cas si to rozmysliet ....no mne sa to uz krati a zacinam sa troska aj bat tej narkozi ☹

katika31
28. jan 2014

@nelka33 narkozi som sa bala fest pri laparoskopii..aj mi teda nevyhovala...budila som sa postupne a hrozne sa mi dalo kaslat a nemohla som...skoro som sa zadusila..vsetky sliny mi natieklo do dychacich ciest a nie a nie sa vykaslat....

nelka33
28. jan 2014

@katika31 tak ja som nemala nejaky problem ani pri laparke ani pri odbere ale aj tak tam nejaky ten strach je.

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 presne.len te peniaze 😒 ked nikde neni istota,ze to vide

zuzulik85
29. jan 2014

@sara20 ved to! a mne uz ostava poslene ivf.. keby sa mi podarilo zamrazit viac ako naposledy.. prvy krat nic a druhy krat jedno.. no nic moc za tie peniaze..

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 boze ze nic.peniaze vyhodene len tak.to nemali ani pytat od teba.ved zaco

zuzulik85
29. jan 2014

@sara20 šak toto.. tak pevne verím ze tretie ivf bude uspesnejsie.. zatial sa dopujem "ludovou medicínou" 😀

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 pekne.ved hadam sa uz ujme

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 ako uz mas aj novu pracu,alebo doma odychujes?

zuzulik85
29. jan 2014

@sara20 ale kdeeee.. v tejto diere pochybujem ze si tak skoro pracu najdem.. takze doma oddychuje, a pratam postupne cely dom.. a staram sa o steniatka.. o malych satanov! 😀 uz mi otrhali zazimovane muskaty a v pivnici roztrhali vsetko co nasli.. a ty sa mas ako?

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 my tiez setrime.mala ide teraz uz do 1triedy.moj ide menit pracu,nevyplaca ho zamestnavatel,tak mame perno.byvali ma zas po sudoch taha,mala odmieta styk. 😒 😒 😒 😒

zuzulik85
29. jan 2014

@sara20 fu, tiez mas toho poriadne vela.. a hlavne ked sa treba vyhybat stresu, ze?! strasne.

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 ved toto

sara20
29. jan 2014

@zuzulik85 kym nebudem mat klud tak do ivf nejdem.nemam este nato,je to hrozne vela penazi ☹ ☹

zuzulik85
29. jan 2014

@sara20 mi hovor nieco.. ja neviem odkial zobrat peniaze.. obzvlast teraz ked nam vypadol jeden plat.. no katastrofa

sara20
30. jan 2014

@zuzulik85 my to mame tiez perne.skoda,ze uz normal.neotehotnem.kopecpenazi by som usetrila a este nemat istotu ci sa ujme a obzvlast keby te peniaze moze vyuzit z malou na rehabilitacie,kupele.ide ma sibnut,ked nato myslim.keby mam malu z tymto priatelom,tak by ma uz na ivf nenahovoril,cez to vsetko co som si vytrpela koli 2 baby. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nelka33
31. jan 2014

@katika31 tak dnesna kontrola dopadla dobre vajka krasne rastu a v pondelok mam odber takze drzte mi palce vsetky